Moje róże i nie tylko
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje róże i nie tylko
Aniu, a u mnie jeszcze pełno śniegu w ogrodzie Nie chce się topić, pomimo deszczu, bo sporo go napadało.
Róże cudne Aż zapachniało z ekranu
Róże cudne Aż zapachniało z ekranu
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Rany! jaka ta Renesansowa Zośka cudna!
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Twoja Big Purple Aniu cudowna a moja ledwo stęka...późno kwitnie i w dodatku paroma kwiatkami.
Ale jak już zakwitnie ten zapach, kształt kwiatu i kolor wszystko wynagrodzi.
Cała reszta Aniu zachwycająca ale jeszcze trzeba poczekać na takie cuda choć już coraz bliżej.
Ale jak już zakwitnie ten zapach, kształt kwiatu i kolor wszystko wynagrodzi.
Cała reszta Aniu zachwycająca ale jeszcze trzeba poczekać na takie cuda choć już coraz bliżej.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Aniu, przepiękne masz różyczki!
Najbardziej podoba mi się 'Afrodyta'. Ma śliczny kolor kwiatu i taki elegancki kształt i ułożenie płatków. Jakby powiedziała moja babunia: "taki ślachetny".
Najbardziej podoba mi się 'Afrodyta'. Ma śliczny kolor kwiatu i taki elegancki kształt i ułożenie płatków. Jakby powiedziała moja babunia: "taki ślachetny".
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, Twoje róże to prawdziwe okazy! Jak Ty to robisz?
-
- Od: 7 kwie 2010, o 11:08
Aniu!
Jakie odległości masz pomiędzy łukami i w którą stronę świata są ustawione?
Jakie odległości masz pomiędzy łukami i w którą stronę świata są ustawione?
Marta
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Aniu niesamowite masz róże , jakie wielkie wyrosły, pamiętam jak je sadziłaś.
Popatrz ile to czasu już minęło.
Popatrz ile to czasu już minęło.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Aniu Twoje róże nieodmiennie zapierają dech w piersi. Patrząc na nie aż trudno uwierzyć, że mieszkasz w Polsce.
- daysy
- Od: 13 lut 2014, o 12:45
O mój ty Świecie, to ja Charlesa posadziłam przy Bajazzo i Barock, to Ci będzie trio. Nie myślałam, że on taki wielki
Aniu masz takie piękne okazy, u mnie niestety nie mam co liczyć na tak wielkie krzaczyska, nie te temperatury. U mnie tylko Flammentanz sobie tak doskonale radzi. No cóż, trzeba cieszyć się z tego co się ma a podziwiać u innych. Co właśnie czynię
Alchymist jest śliczny, czasem żałuję, że nie wpadł mi do koszyka, ale jak znajdę zaciszne miejsce, to kto wie
Aniu masz takie piękne okazy, u mnie niestety nie mam co liczyć na tak wielkie krzaczyska, nie te temperatury. U mnie tylko Flammentanz sobie tak doskonale radzi. No cóż, trzeba cieszyć się z tego co się ma a podziwiać u innych. Co właśnie czynię
Alchymist jest śliczny, czasem żałuję, że nie wpadł mi do koszyka, ale jak znajdę zaciszne miejsce, to kto wie
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Jakuch Jadziu Big Purple choć piękna cudownie pachnie ale potrafi zagrać na nerwach - ale cóż taka jej uroda.
Dla Ciebie Ascot jak potrafi zmieniać kolor w zależności od nasłonecznienia, temperatury - ale zdrowotność dbest
Dla miłych gości
PEPSI Gosiu dzięki za miłe słowa, pogoda szaleje u nas sporo ale deszczu a teraz jeszcze wieje. Dla Ciebie niezłomna Baronesse
Maska Marysiu masz rację Zośka ma cudowny kolor i te wielkie kwiaty, no to dla Ciebie też piękność Bonita Renessance
Elizabetka Elu czasem panienki nasze lubią pomarudzić ale jak zakwitną to już nam przechodzi złość i to jest piękne.
Dla Ciebie - uwielbiam Candelight ale czasem mam jej dość
plocczankaLucynko masz rację Afrodyta to piękność zresztą boginię zobowiązuje. Dla Ciebie Kapitan
kaniaKasiu ja jak każda z nas wprost uwielbiam te czasem wredne /kłują bezlitośnie/ różyce. Dla Ciebie piękność Lustige
3 KOTY Martus moje łuki prowadzone są różnie wschód - zachód, północ-południe, nie mam reguły.
Dla Ciebie Sombreuil
loraMisiu masz rację czas leci ale co tam my ogrodowi maniacy marzymy, Dla Ciebie
tu.jaIzuniu tylko w Polsce nie wyobrażam sobie inaczej
daysy Oj będzie piękne trio, będę deptać Twój ogródek. Jesienią ostro [podcinałam różyce ciekawe czy na dobre im to wyjdzie.
No to dla Ciebie duecik That`s Jazz i Elfe
Dla Ciebie Ascot jak potrafi zmieniać kolor w zależności od nasłonecznienia, temperatury - ale zdrowotność dbest
Dla miłych gości
PEPSI Gosiu dzięki za miłe słowa, pogoda szaleje u nas sporo ale deszczu a teraz jeszcze wieje. Dla Ciebie niezłomna Baronesse
Maska Marysiu masz rację Zośka ma cudowny kolor i te wielkie kwiaty, no to dla Ciebie też piękność Bonita Renessance
Elizabetka Elu czasem panienki nasze lubią pomarudzić ale jak zakwitną to już nam przechodzi złość i to jest piękne.
Dla Ciebie - uwielbiam Candelight ale czasem mam jej dość
plocczankaLucynko masz rację Afrodyta to piękność zresztą boginię zobowiązuje. Dla Ciebie Kapitan
kaniaKasiu ja jak każda z nas wprost uwielbiam te czasem wredne /kłują bezlitośnie/ różyce. Dla Ciebie piękność Lustige
3 KOTY Martus moje łuki prowadzone są różnie wschód - zachód, północ-południe, nie mam reguły.
Dla Ciebie Sombreuil
loraMisiu masz rację czas leci ale co tam my ogrodowi maniacy marzymy, Dla Ciebie
tu.jaIzuniu tylko w Polsce nie wyobrażam sobie inaczej
daysy Oj będzie piękne trio, będę deptać Twój ogródek. Jesienią ostro [podcinałam różyce ciekawe czy na dobre im to wyjdzie.
No to dla Ciebie duecik That`s Jazz i Elfe
- bejsonki84
- 200p
- Od: 7 maja 2014, o 11:09
Kurczę, co za ogromne okazy . Czym Ty je karmisz . Bardzo mi się podobają takie wielkie krzaczyska . Sombreuil szczególnie mnie chwyciła za serducho, jest cudowne wypełniona A ile ma tych pączków, szok!
New Dawn White mam ze 3 lata i też Twoja kwitnie obficiej, nawet się zastanawiałam czy jej nie wyprosić z ogrodu - powstrzymało mnie tylko moje lenistwo
A Elfe jakoś specjalnie tniesz, że tak pięknie zagęszczona? Moja przez 3 lata ma ciągle tylko 2 pędy
New Dawn White mam ze 3 lata i też Twoja kwitnie obficiej, nawet się zastanawiałam czy jej nie wyprosić z ogrodu - powstrzymało mnie tylko moje lenistwo
A Elfe jakoś specjalnie tniesz, że tak pięknie zagęszczona? Moja przez 3 lata ma ciągle tylko 2 pędy
Pozdrawiam Werka
Pocieszam się myślą, że zwierzęta nijakiej świadomości nie mają, bo byłoby jeszcze więcej zrozpaczonych istot na świecie.
Wisława Szymborska
Pocieszam się myślą, że zwierzęta nijakiej świadomości nie mają, bo byłoby jeszcze więcej zrozpaczonych istot na świecie.
Wisława Szymborska
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Co za ślicznotki . Nie da się wybrać tej naj, naj bo wszystkie piękne dorodne panienki. . Na jesień zaprosiłam na swoją działeczkę Baronessę . Patrząc na twoją myślę kiedy moja taka będzie, czy kiedyś będzie.
- mimoza55
- Od: 2 wrz 2014, o 20:14
Aniu, ściskam cieplutko Aniu czy twoja róza 'White New Dawn u Ciebie rośnie jako krzaczasta czy pnąca
Róża Ascot, też jest warta uwagi
Róża Ascot, też jest warta uwagi