Ogród Przemka
- alicjad31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Przemka
Przemku zapracowany człowieku śliczny masz ogród Dalie piekne mnie po tej brzydkiej wiośnie zostało może 10-12 odmian
Pozdrawiam Alicja
-
- Od: 18 lis 2009, o 20:37
Przemek,a gdzie sfotografowane mieczyki.Ja ludziom piszę jak to mądrze i w porę zadziałałeś na choroby grzybowe mieczyków,a w wątku o nich cisza.
Halina
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przemku wszystko od ciebie rośnie dobrze,nawet patyczki jaśminu i milinu.Wiem,że mokre lato mi pomogło,bo aż taka systematyczna w podlewaniu nie bywam.A jak tam gipsówka? Zaglądałam tu z nadzieją,że pokażesz,ale zapracowany jesteś,że ho,ho
Przepiękne fuksje.
Przepiękne fuksje.
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Witam p.Przemku ogród po prostu przepiękny nie można oderwać oczu i chce się jeszcze więcej i więcej ,a jaki to musi być ogrom pracy ale efekt jest łał
-
- Od: 18 lis 2009, o 20:37
Tak,ogród piękny i zadbany-widać,ze Przemek kocha rośliny,ale niestety pracy jest też dużo.
Halina
- Aguss85
- Od: 21 lut 2016, o 18:34
Witam miło! I ja zajrzałam do Ciebie w gości! Masz bardzo kolorowy ogród i chyba sporo dalii? Zawsze podziwiam, jak ktoś ma wiele tych kwiatów, bo przecież z nimi jest sporo pracy i wiosną, i jesienią. Za to odwdzięczają się pięknie!
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
- Przemekt23
- Od: 13 gru 2013, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Was Wszystkich Serdecznie. Dnie są coraz to dłuższe. Śnieg topnieje czyż by to wiosna, jesień czy zima ? Wszystko się pokręciło!! Najważniejsze że już koniec stycznia tak że bliżej jak dalej do wiosny. Życzę każdemu z osobna dużo słońca i zdrowia. A dla wszystkich odwiedzających mój ogród trochę kolorów z zeszłorocznego lata
-
- Od: 13 gru 2009, o 15:40
Przepiękna kolekcja Dalii, nie moge sobie wyobrazić ich przechowywania !
- Przemekt23
Witaj Zbyszku . Z przechowywaniem dali nie jest tak źle gorzej z wykopywaniem żeby zdążyć przed mrozem. Dlatego trzy dni potrzebuję na to. Po mimo tego warto uprawiać te kwiaty. Szkoda tylko że miejsca na większość odmian już nie ma. Z drugiej strony trzeba być upartym i znaleźć na siłę te dodatkowe miejsce . Dzięki że zajrzałeś do mnie
- Przemekt23
Dziękuję Ala. Fajnie że zajrzałaś ty jak zawsze jesteś nie zawodna. Od pierwszych chwil założenia wątku zawsze wracasz i to bardzo cieszy
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Bardzo podobają mi się kompozycje, jakie pokazałeś na dwóch ostatnich zdjęciach.
Obie mają swój styl i charakter, doskonale udało Ci się dobrać rośliny i dodatki.
Obie mają swój styl i charakter, doskonale udało Ci się dobrać rośliny i dodatki.