Wyróżnię dwie które z miłą chęcią widziałbym również u mnie

Wspaniałe

Aż taka mała to nie jest, da się namacaćaga_zgaga pisze:Tylko czy tej sulki nie trzeba oglądac przez lupę?
Też mam taka nadzieje ...... słyszałem że mamy super kolekcje zwiedzać a plan wycieczki jest napięty jak pewna część organizmu u baranahen_s pisze:Mam nadzieję, że również w tym roku zobaczymy podobnie zjawiskowe rośliny i kwiaty na naszej dorocznej jak to nazwałeś "pielgrzymce" do Czech.
oj tam nie jedna leżała .... a do tego jak opadło ciśnienie to wszyscy zbierali swoje i każdy chciał tą najmniej utytłaną w piaskuleszek2 pisze:Marku,dobrze ,że Mnie tam nie było ,bo by druga szczęka leżała na ziemi z podziwu![]()
bez pośpiechu ... proszę ich nie stresować bo zatną się w sobiebarbra13 pisze: Już bym chciała, aby i moje - maleńkie i niewiele ich - zakwitły natychmiast.
Wszystko jest ..... trzeba wziąć cyferki z etykietki i wstawić przed nie LH i cisnąć w szukajkę .....aga_zgaga pisze:A ta piękność na ostatnim zdjeciu to kto? Bo bukietem zasłoniła etykietę.
Południowce to nie moje klimaty choć mam ich troszkę.... a sulki to takie celebrytkiaga_zgaga pisze:Marku mam nadzieję że mammillarie też będziesz pokazywał i że lobby lobiwiowo-rebucjowe Cię nie zagarnie