maryla-56_56 Rozmowa poskutkowała, Tosia jest z nami i nawet odlicza wiosnę
ewarost Ewa warto ją mieć a Giardinę też polecam - nie martw się Ewuniu ja tez powtarzam szlaban, nic nie kupuję, nic nie sadzę, nic nie sieję - pobożne życzenia
any57 Miło, że masz dobre wspomnienia z mojego miasta, warto wpaść, z roku na rok się zmienia na korzyść i ten park też
inka52 Tereniu bardzo mi jej szkoda, liczyłam na burze kwiatów
Maska U mnie krety spod śniegu aż mi się wierzyć nie chce aby robiły w mróz kopce
[bmimoza55][/b] Wandziu napisałam u Ciebie obie maja podobne walory kwitną, kwitną, zdrowe
Zuzia111 Skarbie my jak tak mamy ciągle przesadzamy, sadzimy itp. pamiętam jedna z forumek KaRo/Krysia kiedysś mi dala radę sadzić trzeba w odległościach bo rośliny mimo wszystko rosną szybko i potem problem - przesadzać - jakie to u mnie aktualne.
ela151 Elu pomidorowo to u mnie będzie ale skromnie, muszę zostawić miejsca innym warzywom bo taki mam plan no i w tym roku sieję więcej jednorocznych kwiatów a jak będzie nie wiem czas jak zawsze pokaże.
ewelkacha88 Ewelinko jak ja tez tęsknię za tym grzebaniem w ziemi, nawet chrupanie kości mnie nie rusza - taka nasza uroda
Elizabetka Elu obiecuje jutro wkleić kilka fotek
Margo2 Bonica naprawdę jest piękna, podobnie niektórzy oceniają New Dawn - że śmieci itd. a ja uwielbiam jej śmiecenie.
Tosia1 U mnie moje roślinki dostają quwno od gołąbków i jakoś dają sobie radę.
Mój Dr też zmieni miejsce podobnie jak u Ciebie słoneczko go "razi". Trudno przewidzieć jakie straty ale jak zawsze będą
Licznik wiosenny działa, dzięki
![Obrazek](https://images81.fotosik.pl/991/d4c8cdcf18829c85med.jpg)