maniolek Mariusz u mnie śniegu już n i e t ! bardzo mi się to nie podoba bo zaczynają przymrozki
[bplocczanka][/b] Lucynko poczta odpukać w niemalowane ale na razie sprawuje się b.dobrze
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Jutro M biegnie do LIDLA maja być foliowe szklarenki 180140x99 przyda się takie maleństwo. Przestrzegałam przed choróbskiem i pokusiło mnie połazić po ogrodniczym a tam kichanie itd. - wiem, wiem mi nie wolno złapać
![cryy ;:145](./images/smiles/crybaby.gif)
żadnej infekcji i coś mnie bierze - dlatego muszę wyręczyć się M a ja grzecznie będę wymyślać co i gdzie posiać
Jakuch Jadziu ja teraz to będę miała szlaban na wychodzenie, dziś wpadłam tylko na działkę zobaczyć mokro, śniegu nie ma a przymrozki idą a krety ryją
Maska Marysiu nie chodzisz za ogrodnikami tylko masz inne ścieżki i roślinki same wbiegają do Twojego ogródka.
mimoza55 Wandziu prognozy się niestety sprawdzają już są przymrozki a my tak chcemy ciepełka i nasze roślinki
Ignis05 Krysiu natura to fakt sama reguluje ale mogłaby zostawić śnieg skoro planowała przymrozki
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
Sporo wyszło nosków cebulowych ale mnie martwią piwonie drzewiaste oby nie dostały po piórach
ewka36jj Ewciu masz w ogródku namiastkę wiosny choć masz rację przymrozki idą ale może Pani Wiosna w swojej balowej zielonej sukni
wywróci plany odchodzącej zimy. Miło Ciebie że jesteś
Zuzia111 Zuziu spacerować i wkładać do koszyczka to ok ale zaraz na zastrzyk dobre chociaż pocieszenie że to zakup za ał, ał boli
Kochani byłam na działce dużo powiedziane wpadłam pstryknęłam fotki i zostałam przez M pogoniona do "wyrka" mało tego zostawiłam telefon w altance, zostawił mnie w domu i pojechał w poszukiwaniu zaginionego skarbu - łopatologicznie tłumaczę zaraz po prawej stronie przy drzwiach na ławce - przyjechał: pewnie zgubiłaś jak latałaś po ogrodzie z aparatem i robisz ze mnie wariata itd.itp. nie ma - trudno musiałam pojechać i pokazać mojej pamiątce ślubnej, że nawet telefon nie chce jego gadania bo leżał, czekał i marzł. Ciekawe jutro jedzie do LIDLA po szklarenki/foliak mały oby były bo znów będzie trajkotał.
Przy okazji chcę się podzielić pewnym spostrzeżeniem wczoraj w telewizorni byłą dyskusja jak piszą na FB itd. na końcu "młodzi" nie stawiają"kropki" bo to jest równoznaczne z np.odczep się, nie mam chęci z Tobą dyskutować itp. ciekawe czy jak my tu sobie urządzamy pogaduszki to też ktoś tak odbiera?
myślę, że odpowiedz zakończona powinna być kropką, pytajnikiem, wykrzyknikiem.
![Obrazek](https://images81.fotosik.pl/1000/6f2aa0bdcdb36a44med.jpg)