Iskrowe domowe
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Iskrowe domowe
Rany Aniu, a to sierściuch wstrętny. Ciekawe czy coś go to nauczy.
Pamiętam jak mój pies zeżarł mi kilka storczyków za... nie napiszę ilę, bo jeszcze dzisiaj mnie trafia jak sobie o tym pomyślę
Pamiętam jak mój pies zeżarł mi kilka storczyków za... nie napiszę ilę, bo jeszcze dzisiaj mnie trafia jak sobie o tym pomyślę
- iskraiskra
- 200p
- Od: 26 lis 2017, o 12:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu jak znam te moje sierściuchy to raczej będą się znowu dobierały, bo w ten sposób oczyszczają się z kłaczków.
Ale że psy są kwiatożerne?? Oo to pierwsze słyszę.
Też by mnie trafiło jakby mi majątek przejadły ! ;)
Ale że psy są kwiatożerne?? Oo to pierwsze słyszę.
Też by mnie trafiło jakby mi majątek przejadły ! ;)
- zabkamarta
- Od: 1 maja 2017, o 18:41
Kurcze z tymi zwierzakami mój pies kiedyś wpadł w szał jak mnie nie było w domu i skakał po wszystkich parapetach i ścianach. Nie muszę mówić, że wszystko co było na parapecie było na ziemi zmieszane z błotem kocham zwierzaki ale wtedy jeszcze miałam same hybrydy Phalaenopsis, więc nie było to tak bolesne jak u Kasi
- iskraiskra
- 200p
Byłam kiedyś domem tymczasowym dla psa dewastatora.
Pies miał padaczkę i tuż przed atakiem robił total dewast w domu. Kiedyś przewrócił salon do góry nogami i na samym środku salonu na stoliku walnął kupę..
także niezbadane są odpały zwierzęce ;)
Mi koty również wypijają wodę z hydro, zrzucają szczepki z parapetów, próbują robić z fikusa drapak..
Generalnie są i tak grzeczne te moje szkodniki ;)
Pies miał padaczkę i tuż przed atakiem robił total dewast w domu. Kiedyś przewrócił salon do góry nogami i na samym środku salonu na stoliku walnął kupę..
także niezbadane są odpały zwierzęce ;)
Mi koty również wypijają wodę z hydro, zrzucają szczepki z parapetów, próbują robić z fikusa drapak..
Generalnie są i tak grzeczne te moje szkodniki ;)
- zabkamarta
ło matko no to pięknie. Patrz ale co najgorsze nic nie zrobisz z takim szkodniem - brak stosownego oprysku.
- iskraiskra
- 200p
- iskraiskra
- 200p
Zebrałam się dziś w sobie i pojechałam po półki na kwiaty i kupiłam trzy po 120cm długości..
hm.. no cóż, przynajmniej nie będę narzekała na brak miejsca Ogród botaniczny planuje wyprzedaże i w maju jakieś targi ogrodnicze mamy w mieście.. zapełni się
Chyba z 15 minut wąchałam dendrobium, poklęłam na brak alokazji i stwierdziłam , że mam nudne storczyki i brzydkie doniczki i chyba muszę coś powymieniać. W dodatku zakochałam się w Neofinetii Kasi74.. takiej białej.. ech no !
hm.. no cóż, przynajmniej nie będę narzekała na brak miejsca Ogród botaniczny planuje wyprzedaże i w maju jakieś targi ogrodnicze mamy w mieście.. zapełni się
Chyba z 15 minut wąchałam dendrobium, poklęłam na brak alokazji i stwierdziłam , że mam nudne storczyki i brzydkie doniczki i chyba muszę coś powymieniać. W dodatku zakochałam się w Neofinetii Kasi74.. takiej białej.. ech no !
- Foxowa
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To się będzie działo.
Jeśli koty czepiają Ci się kwiatów to spróbuj im zasiać trawę dla kotów. Może się odczepią od roślin, no chyba że wykorzystają ją jako legowisko
Jeśli koty czepiają Ci się kwiatów to spróbuj im zasiać trawę dla kotów. Może się odczepią od roślin, no chyba że wykorzystają ją jako legowisko
- iskraiskra
- 200p
Nooo mam 360cm półek i tak po prawdzie to mam tylko jednego filodendrona do postawienia, cissusa amazonice i epipremnum takie żółe..to chyba golden pothos i tyle Zbankrutuję jak Marta przy orchidarium żeby nie wyglądało to łyso
A kotom chyba faktycznie trawę posieję tylko jak im wytłumaczyć, że trawę wolno , a resztę nie.
A kotom chyba faktycznie trawę posieję tylko jak im wytłumaczyć, że trawę wolno , a resztę nie.
- zabkamarta
zaraz będą półki na kilometry
No to teraz możesz szaleć i uwaga, bo bankructwo pewne, bo przy takim "pustym projekcie" włącza się opcja "jaknajszybszego zapełnienia wolnej przestrzeni" moja kieszeń już poznała ten ból czas na Twoją ale znając Ciebie zaraz coś skądś przytargasz całkiem za darmo mi storczyków do orchidarium nikt nie chce dać za darmoszke
PS mi już nowy pomysł na półki w domu też wpadł do głowy tak na wszelki wypadek, żeby zrobić więcej miejsca na parapetach
No to teraz możesz szaleć i uwaga, bo bankructwo pewne, bo przy takim "pustym projekcie" włącza się opcja "jaknajszybszego zapełnienia wolnej przestrzeni" moja kieszeń już poznała ten ból czas na Twoją ale znając Ciebie zaraz coś skądś przytargasz całkiem za darmo mi storczyków do orchidarium nikt nie chce dać za darmoszke
PS mi już nowy pomysł na półki w domu też wpadł do głowy tak na wszelki wypadek, żeby zrobić więcej miejsca na parapetach
- iskraiskra
- 200p
Nie no doskonale rozumiem..gdzież by taki pustostan trzymać W dodatku chyba serio muszę coś kupić ciekawego, bo ileż można tego epipremnum i fikusów zbierać ? A takich ciekawszych, to ludzie raczej nie oddają.
Szczęście w nieszczęściu sąsiad przyrysował mi auto i czekam na wycenę z oc, ale tak z 1000zl minimum będzie
Szczęście w nieszczęściu sąsiad przyrysował mi auto i czekam na wycenę z oc, ale tak z 1000zl minimum będzie
- zabkamarta
Kurcze chyba wpadnę do Ciebie z autem jak masz takiego fajnego sąsiada
- iskraiskra
- 200p