Witam was cieplutko
Pogoda dopisuje

więc w wczoraj po raz pierwszy w tym roku byłam porobić na działce oplewiłam rabatki wzdłuż chodnika, rabatkę z kwiatami z korą, podsypałam korą tuje i azalie no i posprzątałam w altanie bo jutro maja przyjechać mierzyć okna, a dzisiaj stękałam cały dzień wszystko mnie boli oj jaki człowiek zastany przez tę zimę. Cieszę się z wymiany okien bo obecne zamykane są na gwoźdź totalne badziewie. Kupiłam sobie wczoraj 15 worków kory i 15 worków obornika i 1 torf zakupy były niespodziewane bo przyszedł do mnie facet na działkę i zapytał się czy chcemy kupić ja na to jak na lato dość, że taniej prawie o połowę niż w sklepie to jeszcze mi to pod sama altanę przywieźli na wózku jak nie kupić. Teraz czas na zrobienie warzywniaka jak tylko przeschnie ziemia.
Zdobiłam zdjęcia moich krokusików
Białe w słoneczku wyglądają cudownie i te brzęczące pszczoły ach jak mi to lato przypomina
krokusik fioletowy pomroziło go trochu i nie jest tak ładny jak żółty czy biały
no i zółciutki jak słoneczko
mam nadzieję, że nie przyjdą już mrozy choć niektórzy mówią że jeszcze pogoda ma się popsuć oby nie.
Witaj
Maju tak tak u mnie już wiosna na całego czekam tylko, żeby ziemia przeschła bo chodzić się nie da po ogrodzie samo błoto

i zabieram się do zrobienia warzywniaka. Moje pomidorki już znalazły inny ogródek więc się nie zniszczą ja mam odłożone po 3 sztuki z każdej odmiany to mi wystarczy bo i tak nie byłoby gdzie to trzymać Pozdrawiam