Witam gorąco wszystkich w przedświątecznym momencie,będziemy odpoczywać po trudach przygotowań,życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych ,jakież to piękne spędzić ten czas z rodzinką i z Wami ,myślę ,że będzie więcej czasu ,żeby spędzić go w naszych ogrodach.
Iwonko,piwonie przyjechały piękne ,zobaczymy jak zakwitną są zasadzone w listopadzie zeszłego roku,,Coral Sanset to przepiękna piwonia i nie będziesz żałować ,ja mam ich więcej o koralowym kolorze ,tak się wyróżniają w ogrodzie ,CoralSanset też mam i na pewno ją pokazywałam ,więc będę u Ciebie oglądać ,pozdrawiam i wesołych świąt
Agniesiu,moje narcyzy to takie zwykłe,kupiłam dawno temu 4 kg worek cebulek i tak sobie rosną ,roślina o którą pytasz to śnieżyca wiosenna ,dostaniesz ja ode mnie w paczuszce

,pozdrawiam i dużo zdrowia i z okazji świąt
Mariuszu,jest taka nieśmiała wiosna w moim ogrodzie ,ale ja nie mam dużo wiosennych roślin,piwonie ,jak są późniejsze odmiany to też nie widać ich kłów ,a może rzeczywiście są u Ciebie głębiej sadzone ,ale wyjdą tylko później ,ja sadzę piwonie bardzo płytko,cieplej to u mnie nie ma ,pozdrawiam świątecznie ,dużo zdrowia życzę
Ewciu,ja też nie mam dużo wiosennych ,coś jest ,żebym nie była taka ostatnia

,ale niektórzy mają ogromne ilości wiosennych ,to ja u mnich wtedy siedzę w ogrodzie ,piwonia powinna pięknie zakwitnąć ,zobaczymy co pokaże ,pozdrawiam,zdrowych i spokojnych świąt
Tereniu,u mnie też dwa dni padał śnieg i topniał ale ja nie szłam do ogrodu ,bo nie miałam czasu ,pozdrawiam gorąco ,zdrowych i pięknych świąt Wielkiej Nocy życzę
Soniu,dziękuję ,maluchy fajnie się prezentują ,teraz u mnie zakwitnął jeden irysek

,pozdrawiam i szczęśliwych świąt Wielkiej Nocy w gronie rodzinnym
Dorota,po świętach ma być wiosna ,może nie zawiedzie ,bo prognozy są różne ,podbiały znalazłam dopiero 2 sztuki,a powinno być ich dużo,wiosna u mnie uboga ,bo ogród duży i te roślinki kwitnące są w odległościach,pozdrawiam i szczęśliwych świąt życzę
Marysiu,witaj ,u mnie w cieniu też ogród zamarznięty ,dzisiaj u mnie było ciepło ,ale nie miałam czasu na ogród,natomiast w piątek kupiłam stokrotki i posadziłam w koszykach przed domem ,a w domku oprócz stokrotek mam hiacynty ,no i narcyzy z ogrodu,więc domek wygląda wiosennie ,fajnie ,ze przyjedziesz do mnie w kwietniu,pozdrawiam i zdrowych świąt Wielkiej Nocy