Marysiu nadal mam nadzieję, że Twoje floksy jednak się pokażą w końcu

Co do łubinów, to właśnie zakupiłem nasiona i będę siać

Można powiedzieć, że rośliny ozdobne lepiej mieć i tępić, niż w ogóle ich nie mieć

Bo taka prawda, jak mamy nadmiar jakichś roślin zawsze można odsprzedać czy oddać kawałek sąsiadowi lub znajomemu

A oni nam się też odwdzięczą

Agrest raczej będzie rósł, bo aktualnie kwitnie

No,no mieczyki w tym roku będą naprawdę królowały

To "to wszystko przez Lidla"
Olu Dziękuję

No w tych Lidlach w tym roku naprawdę duży wybór i ogólnie dużo tego wszystkiego... po prostu nie do "przekupienia"

Fajnie, że ktoś rozumie co dają takie zakupy
Tulap Witam nowego gościa w moim skromnym wątku. Miło mi Ciebie gościć. A wiesz, że dopiero co skończyłem czytać Twój post u Maćka

Też mnie jakoś nie obchodzi co myślą inni, zwłaszcza w szkole... a szkołę widzę widzę z mojego ogrodu

Zauważyłem, że dużo znajomych nie wie praktycznie nic o moim ogrodowym hobby, no może niektórzy troszkę wiedzą

Jakoś tak nikomu w szkole nie wspominam o tym co robię, jakie mam hobby, czym się interesuję... myślę, że to moja sprawa i nic nie powinno ich to obchodzić. Każdy ma inne zainteresowania

Ale nie raz robiłem za klasowego ogrodnika (podlewanie kwiatów itp

). Wiem, że ogrodnicy są bardzo sympatyczni, pełni radości i cieszący się po prostu z życia
Życzę Wszystkim odwiedzającym mój wątek, ale i tym którzy tworzą to forum i dbają o nie (Administratorzy, Moderatorzy oraz wszyscy użytkownicy) wesołych Świąt Wielkanocnych w gronie rodziny i najbliższych