Moje fiołki i inne zielone towarzystwo.
- Blueberry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje fiołki i inne zielone towarzystwo.
Ojej przykro słyszeć o takich problemach dobrze że jednak udało Ci się uratować większość roślin kwitnienia cudowne, przepiękny powrót wiosny na parapety
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- Rodusik
- Od: 21 sty 2009, o 10:09
Moja teściowa uwielbia fiołki dla niej to najpiękniejsze kwiatki. Pozdrawiam
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
- jagoda1
- 200p
- Od: 9 mar 2012, o 23:22
Wiosna budzi fiołki dożycia.I nie tylko fiołki.
Little Luvin - mini
Alan's White Feather (A. Murphy)
Little Luvin - mini
Alan's White Feather (A. Murphy)
Nacieszyłam oczy subtelnymi fiołeczkami Zdjęcia artystyczne
Kwitnienia fiołków cudo Za każdym razem oglądam te falbaneczki, kropeczki, kolorki, włochate liski... i nie mogę się napatrzeć- piękne są Te nie-fiołeczki też urokliwe- słoneczko hibiskusowe- cud, miód i orzeszki Przykro mi słyszeć o tych perypetiach z ogrzewaniem- żal roślin... tak to już jest z tą pomysłowością na remonty i prace wszelakie- u mnie w wtorek przed ostatnim występem zimy z PZD pościągali siatki, w czwartek wyciągnęli słupki- a w piątek- taaaaaaadam- śnieg i cała ulica w zaspach i weź człowieku to logicznie ogarnij- nie da się
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Kocham fiołki, masz przepiekne okaziki <3 Takie delikatne ujęcia, najbardziej mi się podobają. Ile masz obecnie fiołków kolekcji?
- jagoda1
- 200p
Fiołków ??? Nie wiem dokładnie ,ale ok. 250 -300 odmian będziue. Większość to miniatury i seminiatury.
- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Śliczne towarzystwo.
Nawet miniaturki trzeba mieć gdzie trzymać.
Nawet miniaturki trzeba mieć gdzie trzymać.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
Liczba odmian powala Toż to cała armia
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Niesamowita kolekcja i jest czego zazdrościć!!!
Ja jestem szczęsliwa z 2 odmianowych i kilku lisciorków w ukorzenieniu
Ja jestem szczęsliwa z 2 odmianowych i kilku lisciorków w ukorzenieniu
- jagoda1
- 200p
Kochani ,nie mam dostępu do wątków sprzedażowych ,ale muszę to gdzieś napisać bo wewnątrz wszystko mi się burzy z nerwów.
Od 2015 roku robię zakupy u Fkksjany - nasz forumowy kolega adrianic. I co mroku ten sam problem - termin dostawy. W tym roku obiecuję sobie solennie był to mój ostatni zakup. W poprzednich latach zakupy przychodziły późno ,ale początek maja już były. W tym roku zakupy zrobiłam i opłaciłam 4 stycznia. Do dnia dzisiejszego przesyłki nie otrzymałam ,na moje pytanie na pw też zero odpowiedzi. Zakupy za prawie 280zł czekają na spakowanie i wysyłkę a u mnie pojemniki i donice świecą pustkami. Czy tak powinna wyglądać współpraca. Jeżeli nie można się wywiązać z zamówień to po co się reklamować i przyjmować zamówienia na siłę ?!
Czy nie można zorganizować wysyłek wg daty złożenia i opłaty za zamówione rośliny?!
Jestem bardzo niezadowolona z takiej współpracy i nie polecam nikomu. Choć odmiany np.pelargonii są bardzo ładne ,to równiez można je dostać od innych dostawców ,nawet z zagranicy. I termin dostaw jest bardzie konkretny - od Ogrodnik z Austrii | STARKL E-SKLEP przesyłki otrzymuję zawsze w połowie kwietnia.
Od 2015 roku robię zakupy u Fkksjany - nasz forumowy kolega adrianic. I co mroku ten sam problem - termin dostawy. W tym roku obiecuję sobie solennie był to mój ostatni zakup. W poprzednich latach zakupy przychodziły późno ,ale początek maja już były. W tym roku zakupy zrobiłam i opłaciłam 4 stycznia. Do dnia dzisiejszego przesyłki nie otrzymałam ,na moje pytanie na pw też zero odpowiedzi. Zakupy za prawie 280zł czekają na spakowanie i wysyłkę a u mnie pojemniki i donice świecą pustkami. Czy tak powinna wyglądać współpraca. Jeżeli nie można się wywiązać z zamówień to po co się reklamować i przyjmować zamówienia na siłę ?!
Czy nie można zorganizować wysyłek wg daty złożenia i opłaty za zamówione rośliny?!
Jestem bardzo niezadowolona z takiej współpracy i nie polecam nikomu. Choć odmiany np.pelargonii są bardzo ładne ,to równiez można je dostać od innych dostawców ,nawet z zagranicy. I termin dostaw jest bardzie konkretny - od Ogrodnik z Austrii | STARKL E-SKLEP przesyłki otrzymuję zawsze w połowie kwietnia.
Nie dziwię się, że ,,wyszłaś z nerw". Dziękuję za informację, niech w końcu Twoje zamówienie przyjdzie jak najszybciej- abyś mogła zacząć cieszyć się zamówionymi roślinkami, a nie denerwować- pozdrawiam i wytrwałości