Clematisowo -różany świat Aneczki. Cz. 9
- iwek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 cze 2014, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Clematisowo -różany świat Aneczki. Cz. 9
Aneczko kochana ,ależ dawno u Ciebie nie byłam.Wątek swój i wszystkich moich kochanych zaniedbałam przez choroby które wkradły się do mojej rodzinki.Teraz mam nadzieję,że nadrobię pomaleńku moje zaległości.Czasem tu wpadam i dziś zuważyłam ,że twój wątek zamknięty ,ale jak się cieszę,że zdążyłam na początek nowego.Widzę ,że przypominasz swoją starą działkę i teraz cudną już.Czy u Ciebie tulipanki się mnożą bo u mnie w górach przy marnej ziemi to cebulki po jakimś czasie marnieją i ciągle trzeba je dokupować
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu śliczna wiosna krokuski dają czadu wazon faktycznie nabrał klimaciku przez 3 lata, pogoda pięknie go "przerobiła" pewnie też tulipany będą szalały u Ciebie już się nie mogę doczekać fotorelacji kolejnej
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Witaj Aniu!!
O działeczka dużo się zmieniła.A ile roślin przybyło
A ile jeszcze przybędzie ??
Śliczne i te wcześniejsze.Czosnki ćudne.A te niebieskie . to ??Agapantus ??
I ta obecna wiosna w końcu cieszy
O działeczka dużo się zmieniła.A ile roślin przybyło
A ile jeszcze przybędzie ??
Śliczne i te wcześniejsze.Czosnki ćudne.A te niebieskie . to ??Agapantus ??
I ta obecna wiosna w końcu cieszy
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Ania, krokusy nie zawiodły. W takiej ilości bajecznie się prezentują. Trawnikowe znajdy też fajne
Co roku sadzę te krokusy i sadzę a ich ciągle mało
Co roku sadzę te krokusy i sadzę a ich ciągle mało
- alexia
- Od: 1 lut 2011, o 18:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, śliczna wiosna, po mistrzowsku obfocona
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 96&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Aneczka, ależ niesamowicie zagospodarowałaś swój raj Pamiętam, że towarzyszyłam twoim poczynaniom od początku, ale z biegiem czasu człowiek zapomina jak to było. Dopiero patrząc na zdjęcia z pierwszej strony jestem naprawdę pod wrażeniem, aż chciałoby się rzec - kiedy to wszytko tak urosło?! Zdjęcia wiosny przepiękne.. Szkoda, że wszystko tak szybko minęło, ale co się dziwić jak temperatury sięgały wyżej 25 stopni. Dobrze, że zdążyłyśmy zrobić zdjęcia.. Uwielbiam je w takiej rozdzielczości.. niestety ja dostałam już upomnienie i nakaz zmniejszenia wszystkich zdjęć zgodnie z wymogami regulaminu.. ktoś wyczaił i skończyło się rumakowanie
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Aniu . Zdjęcia może i już są wspomnieniem ale te łany irysków i krokusów . Cudne! Wiosna nabiera rozpędu i zaraz będziemy podziwiali łany tulipanów a potem czosnki . Pogody Ci życzę i pozdrawiam .
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Zawsze najbardziej lubiłam zdjęcia przed i po. Na twoich dobitnie widać, ile pracy można włożyć w ogród na przestrzeni lat...
Ile lat mają twoje iryski żyłkowane? I jak to robisz, że u ciebie tak łądnie kwitną, podczas gdy u mnie strzelają focha
Ile lat mają twoje iryski żyłkowane? I jak to robisz, że u ciebie tak łądnie kwitną, podczas gdy u mnie strzelają focha
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Zgubiłem Cię prawie przez sklerozę
Fajnie takie duże zdjęcia pooglądać.. u mnie to już 3 raz było upomnienie więc nic nie mogę
Krokusowe zdjęcia jak z gazety, uwielbiam!
Fajnie takie duże zdjęcia pooglądać.. u mnie to już 3 raz było upomnienie więc nic nie mogę
Krokusowe zdjęcia jak z gazety, uwielbiam!
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Aniu, znalazłam nowy wątek, który jak zawsze okrasiłaś pięknymi fotkami. Działeczka sprzed pięciu lat, a ta w obecnej chwili, to jakby nie cztery sezony a co najmniej z dziesięć minęło. Tempo zabójcze, a ilość i wielkość roślin oszałamiająca
W poprzednim wątku zdążyłam zerknąć na Twoją różaną listę. Nie dziwię się, że miałaś nie lada dylemat, co wyrzucić z koszyka Ciekawa jestem na co ostatecznie postawiłaś?
W poprzednim wątku zdążyłam zerknąć na Twoją różaną listę. Nie dziwię się, że miałaś nie lada dylemat, co wyrzucić z koszyka Ciekawa jestem na co ostatecznie postawiłaś?
- Minnie
- 200p
- Od: 11 kwie 2016, o 15:47
Aniu, w końcu wróciłaś na łono forum.
Obejrzałam wszystkie wspominkowe zdjęcia z tego i poprzedniego wątku. Jesteś mistrzynią fotografii, oglądanie tych zdjęć to prawdziwa przyjemność. Wciąż podziwiam pięknie skomponowane rabatki, w moich kolorach. Nie wiem, jak Ty to robisz, że jesteś w stanie upchnąć tyle roślin Wiosenka też piękna i aż chce się więcej. Trzymam kciuki za tulipany.
Obejrzałam wszystkie wspominkowe zdjęcia z tego i poprzedniego wątku. Jesteś mistrzynią fotografii, oglądanie tych zdjęć to prawdziwa przyjemność. Wciąż podziwiam pięknie skomponowane rabatki, w moich kolorach. Nie wiem, jak Ty to robisz, że jesteś w stanie upchnąć tyle roślin Wiosenka też piękna i aż chce się więcej. Trzymam kciuki za tulipany.
Pozdrawiam serdecznie, Ania
Bylinowo-różany ogród u Minnie
Bylinowo-różany ogród u Minnie
- Shire
- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Witaj Aniu!
Poszłam Twoim śladem i zaprosiłam różane panny na upchane bylinowe rabatki.
U Ciebie cudnie i bardzo jestem ciekawa kolejnego sezonu.
Poszłam Twoim śladem i zaprosiłam różane panny na upchane bylinowe rabatki.
U Ciebie cudnie i bardzo jestem ciekawa kolejnego sezonu.
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aniu jestem i ja . Zgubiłam Cię bo najpierw każesz na siebie rok czekać a potem gnasz jak pendolino a ja już prawie półwieczna jestem i nie nadążam.