Kawałek nieba wiewióreczki
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kawałek nieba wiewióreczki
Izuś witaj u mnie, a widzisz Zuzia to jest spryciula i bada każdy nowy element... wylegując się na nim Kamyczki jej się spodobały i lubi na nich się wygrzewać na szczęście nie rozrzuca Widziałam u Ciebie piękną wiosnę i trawe... ja nie mam kiedy kosić
Aniu kochana dobrze że jesteś Szkoda bardzo śliwy, ale zrobiła miejsce na inne fajne drzewko Ja ostatnio sadziłam też morwę Trawa rośnie na potęgę i chwasty aż szok. Masę mam sadzenia m.in 18 tui i drobiazg typu dalie, mieczyki itd Pogoda piękna
Marto bardzo miło mi Ciebie widzieć u mnie Na pewno coś ładnego już przybyło do Ciebie z targu
Mały spacerek wśród moich skromnych tulipanków
Zuzia potrzebuje kawy
do sadzenia m.in 18tui
zakupy z Holandi
nowa hortensja
Mykam na działeczkę, coś podlać, posadzić
W sobote wyjeżdżam na 9 dni na objazd: m.in parki narodowe Czarnogóry, Albani i Macedoni
Miłej niedzieli i przyjemnego działkowania
- lemonka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak masz, Anetko, fajnie uporządkowane. Sadzenia mnóstwo, szczególnie te tuje. Robisz żywopłot?
Zuzia mieszka na działce czy zawsze ją zabierasz tam?
Wycieczka piękna Cię czeka
Zuzia mieszka na działce czy zawsze ją zabierasz tam?
Wycieczka piękna Cię czeka
-
- Od: 8 maja 2010, o 22:55
wiewióreczko, coraz piękniejszą masz działeczkę a tulipany są śliczne - szkoda ,że tak szybko przekwitają szczególnie gdy są takie upały i susze jak teraz
Fajnie ,że masz tyle okazji do zwiedzania i oglądania parków , ogrodów i centr ogrodniczych w różnych zakątkach Europy (póki co ) niebawem reszta świata
Fajnie ,że masz tyle okazji do zwiedzania i oglądania parków , ogrodów i centr ogrodniczych w różnych zakątkach Europy (póki co ) niebawem reszta świata
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hej Anetko
Pewnie już wróciłaś ze wspaniałej wyprawy.Albania,Macedonia ech super miejscówki.Mam nadzieję,że zdasz relację jak było
A tymczasem wpadłam na chwilkę pod Twoją nieobecność,zaglądam a tu Zuzia dobiera się do kawy A ja jeszcze dziś nie piłam
Dalie bardzo lubię i mimo,że trzeba na jesieni wykopać karpy,a potem przechować to warto się pomęczyć.Czekam aż moje wyjdą z ziemi,na razie cisza.Tuje posadziłaś wzdłuż płotu?
Buziaki
Pewnie już wróciłaś ze wspaniałej wyprawy.Albania,Macedonia ech super miejscówki.Mam nadzieję,że zdasz relację jak było
A tymczasem wpadłam na chwilkę pod Twoją nieobecność,zaglądam a tu Zuzia dobiera się do kawy A ja jeszcze dziś nie piłam
Dalie bardzo lubię i mimo,że trzeba na jesieni wykopać karpy,a potem przechować to warto się pomęczyć.Czekam aż moje wyjdą z ziemi,na razie cisza.Tuje posadziłaś wzdłuż płotu?
Buziaki
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
Piękna działeczka z Zuzią na czele. Nowych zakupów coraz więcej. Oj, będzie kolorowo i bajecznie.
- wiewioreczka
- 500p
Witam po powrocie z 9 dniowej objazdówki Egzotyczne Bałkany - Czarnogóra, Albania , Macedonia a także winnica w Serbii
Izuś Zuzia jest koteczkiem moim i sąsiada z działki obok i razem o nią dbamy Super zdjęcia lasu jestem pod dużym wrażeniem i fany wypoczynek nad morzem Podziwiam cięcie trawy nożycami
Matko Chrzestna Mojej Działeczki bardzo cudownie Ciebie zobaczyć
Aniu Tuje posadzone mają robić za żywopłot ale też od strony lasu musze posadzić nowy ligustr po mi się bliżej starej bramki bardzo przerzedził
Wiolu witaj serdecznie u mnie i zapraszam
Działeczka
Serbskie winko prosto z winnicy gdzie nocleg tranzytowy na powrocie
Zuzia
cdn
Izuś Zuzia jest koteczkiem moim i sąsiada z działki obok i razem o nią dbamy Super zdjęcia lasu jestem pod dużym wrażeniem i fany wypoczynek nad morzem Podziwiam cięcie trawy nożycami
Matko Chrzestna Mojej Działeczki bardzo cudownie Ciebie zobaczyć
Aniu Tuje posadzone mają robić za żywopłot ale też od strony lasu musze posadzić nowy ligustr po mi się bliżej starej bramki bardzo przerzedził
Wiolu witaj serdecznie u mnie i zapraszam
Działeczka
Serbskie winko prosto z winnicy gdzie nocleg tranzytowy na powrocie
Zuzia
cdn
- wiewioreczka
- 500p
- lemonka
Anetko, piękne widoki pokazałaś Świetna sprawa z takimi podróżami. Nie byłam nigdy w tych rejonach. Za to wodospady i wyspa kwiatów jest mi trochę znana. Dawno już tam byłam, ale pamiętam jak bardzo mi się podobało.
Fajna ta Wasza Zuzia
Fajna ta Wasza Zuzia
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Anetko,ależ piękne miejsca zwiedzasz ,jak ty to robisz,że praca ,działka kwitnąca i zadbana i jeszcze tyle wyjazdów ,piękne masz marzenia i zawsze je realizuj bo doskonale sobie radzisz,musisz być bardzo zorganizowana ,pozdrawiam i buziaczki ,miło Cię widzieć
- wiewioreczka
- 500p
- wiewioreczka
- 500p
- lemonka
Fajnie tak pobyć na działce. Teraz chyba nie pokosisz bo ciągle ma padać.