Kwiatki Adama
- stefcia
- 500p
- Od: 2 gru 2012, o 18:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki Adama
Wow jaki gigant z Twojej hojki i w dodatku cudnie kwitnie ..... a pachnie
Widzę Adasiu, że wielokolorowo i wielogatunkowo u Ciebie teraz, i jakże pięknie A jaki gatunek wiedzie prym, i dlaczego nie są to skrętniki?
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Witaj Janeczko , bo ja lubię wszystko co kwitnie , a najbardziej takie które mają dodatkowo ozdobne liście .
Skrętnikowa kolekcja mocno zeszczuplała , zostawiłem tylko kilka odmian . Za bardzo je kocham aby w ogóle z nich zrezygnować .
Skrętnikowa kolekcja mocno zeszczuplała , zostawiłem tylko kilka odmian . Za bardzo je kocham aby w ogóle z nich zrezygnować .
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sie 2013, o 08:23
Adamie, to na pewno jest meteorite, tylko dziwnie się wybarwił. Pewno stoi w pokoju.
Tylko nieliczne z moich hibiskusów kwitną jeden dzień. Jak na razie największe kwiaty miał Me on My Of i Herm Geller.
Najdłużej kwitł Apollo 5 dni.
Tylko nieliczne z moich hibiskusów kwitną jeden dzień. Jak na razie największe kwiaty miał Me on My Of i Herm Geller.
Najdłużej kwitł Apollo 5 dni.
Aniu uspokoiłaś mnie , rzeczywiście sadzonka stoi w kuchni na parapecie słonecznym , myślę że kolejne kwiaty Meteorite będ takie jak powinny być
Kwiat Madrida trzymał się 3 dni , Meteorite też jeszcze dziś kwitnie ale już kolory bledsze .
Kwiat Madrida trzymał się 3 dni , Meteorite też jeszcze dziś kwitnie ale już kolory bledsze .
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sie 2013, o 08:23
Powodem może też być to, że to pierwszy kwiatek i często są takie trochę "niewydarzone".
U mnie zimą kwitł tak:
a latem na tarasie tak:
Hibiskusy lubią zaskakiwać.
U mnie zimą kwitł tak:
a latem na tarasie tak:
Hibiskusy lubią zaskakiwać.