Ogród - hal1959 /r.2008/
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko Twoje zdjęcia rzuciły mnie na kolana(jak zwykle zresztą )i te w w bieli i w błękicie. Jak patrzę na ostróżki to ogarnia mnie sentyment, miałam kilka lat temu olbrzymią piękną ostróżkę, naprawdę dużą rozrośniętą kępę , sadzoną jeszcze przez moją mamę , no ale zachciało mi się ją przesadzić w inne miejsce , no i niestety coś jej się nie spodobało i uschła i pozostało tylko wspomnienie, bo nawet nie ma zdjęć
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Jeszcze raz muszę pochwalić - super wyglądają fotki z tymi podpisami
No i podziwiam znajomość nazw !! Ja mam sklerozę i rzadko pamiętam te skomplikowane nazwy a Ty sypiesz nimi jak z rękawa !! Przecudne ostróżki !! Uwielbiam je. Siałam 2 razy ale nie wzeszły nawet... nie wiem co zrobiłam nie tak. W końcu w tamtym roku kupiłam sadzonkę, ale widzę, że muszę dokupić, bo one się pięknie prezentują w gromadce.
Jutro muszę się jeszcze raz wybrać na spacer do Twojego ogrodu, bo zwiedzałam go już kiedyś, ale tyle tam śliczności, że jak się skończy oglądać, to od razu można zaczynać od nowa ;:2
No i podziwiam znajomość nazw !! Ja mam sklerozę i rzadko pamiętam te skomplikowane nazwy a Ty sypiesz nimi jak z rękawa !! Przecudne ostróżki !! Uwielbiam je. Siałam 2 razy ale nie wzeszły nawet... nie wiem co zrobiłam nie tak. W końcu w tamtym roku kupiłam sadzonkę, ale widzę, że muszę dokupić, bo one się pięknie prezentują w gromadce.
Jutro muszę się jeszcze raz wybrać na spacer do Twojego ogrodu, bo zwiedzałam go już kiedyś, ale tyle tam śliczności, że jak się skończy oglądać, to od razu można zaczynać od nowa ;:2
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Aguś cieszę się,że nauczyłam się podpisywania,zawsze to mnie intrygowało ,a nie miałam pojęcia jak to się robi,teraz wiem i podpisuję.Nazwami to ja nie operuję tak za bardzo,ale staram się zapamiętywać lub zapisywać,gdy natknę się na nazwę roślinki ,którą mam ,dużo zidentyfikowałam na forum nazw swoich roślin i dlatego tak sypię jak z rękawa,jak Ty napisałaś Zwiedzaj mój ogród ile chcesz,zapraszam
Izuniu dzięki za odwiedzinki .Co do lobelii , to miałam 3 kolorki,fiolet,taki ciemno niebieski i taki jak na fotce ,najbardziej właśnie mnie się ta ostatnia podobała
Zeniu ja oblecę wszystkie te "moje" ogrodnicze i muszę znaleźć ostróżkę ,bynajmniej białą .Wolę kupić sadzonkę
Izuniu dzięki za odwiedzinki .Co do lobelii , to miałam 3 kolorki,fiolet,taki ciemno niebieski i taki jak na fotce ,najbardziej właśnie mnie się ta ostatnia podobała
Zeniu ja oblecę wszystkie te "moje" ogrodnicze i muszę znaleźć ostróżkę ,bynajmniej białą .Wolę kupić sadzonkę