Większość nasadzeń
- ewarost
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Większość nasadzeń
Ewcia Rodkowy zawrót głowy ... Wspaniałe , przyćmiewają całą resztę pięknych kwitnień ... Miłego weekendu
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
-
- Od: 3 gru 2017, o 14:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewo Szukam swoich oczu, po tym jak wyleciały mi z orbit w przestrzeń kosmiczną Teraz wiem co mam sobie kupić... jakąś azalię, bo rododendron może u mnie się nie udać, chociaż Azalia musi mieć mocno kwaśną ziemię? Rododendrony masz cudowne, sąsiedzi mają piękne widoki za płotem Tyle odmian, że można oszaleć Piwonia też cudowna. A ten skrzyp między Brylancikami, nie wygląda aż tak źle Przypomina jakieś małe iglaczki Nie no, muszę to jeszcze raz napisać: Twoje rododendrony są CUDOWNE
Pozdrawiam
Pozdrawiam
maniolek Mariusz, pierwszy raz u mnie tak pięknie kwitną rodki i azalie. Nie mogę uwierzyć, że tak dobrze radzą sobie w pełnym słońcu. Pięknie pachną azalie bo kupiłam pachnące.
Annes 77 Aniu Tego różowego rodka kupiłam kwitnącego, ale nie miał nazwy odmiany. znam nazwę azali i jest to cudnie pachnąca Soir de Paris.
MirkaS, Miruś niestety podagrycznik też mam i jeszcze te dzikie jeżyny. I to wszystko w gratisie
ewarost Ewa, może będę nieskromna, ale rodki faktycznie pięknie kwitną.
-julian-- , rodki kazały ci podziękować za tyle komplementów
Ja azalie sadzę do ziemi dla kwasolubnych i zasilam tym co rodki.
Odrobina dzisiejszego dnia
Wszystkim życzę miłego weekendu
Annes 77 Aniu Tego różowego rodka kupiłam kwitnącego, ale nie miał nazwy odmiany. znam nazwę azali i jest to cudnie pachnąca Soir de Paris.
MirkaS, Miruś niestety podagrycznik też mam i jeszcze te dzikie jeżyny. I to wszystko w gratisie
ewarost Ewa, może będę nieskromna, ale rodki faktycznie pięknie kwitną.
-julian-- , rodki kazały ci podziękować za tyle komplementów
Ja azalie sadzę do ziemi dla kwasolubnych i zasilam tym co rodki.
Odrobina dzisiejszego dnia
Wszystkim życzę miłego weekendu
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Ewciu,cudowne kwitnienia azali rododendronów ,można się zatracić ,a piwonia rewelacja ,a jeszcze z tym irysem różowy duet wypadł doskonale ,pozdrawiam
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
Niesamowite te Twoje RH , nie mogę się napatrzec.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Ewcia a bądź sobie nieskromna tylko napisz po ile one mają lat i jakie mają menu. że tak cudnie kwitną
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuniu , jakoś szybko mi czas ucieka , dopiero było o sasankach a tu już rodki kwitną i stron w wątku przybyło , musiałam się sporo cofnąć , gapa jestem .Osobiście uważam że rodki i azalie bardzo fajnie uzupełniają ogród przed różami i liliowcami a swoim pokrojem urozmaicają ogrodowy krajobraz.Badyla przycięłam , ma sporo pączków , ale nic więcej nie chce wypuścić , uparty jakiś , ale ja nastawiłam obornik i zobaczymy co zrobi jak go tym podleję , cwaniaczek jeden
- Shire
- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Ewo, wracając do pazia królowej, to ostatnio siedliśmy na działce do obiadu, a tu mi mignęło, że leci. Zerwałam się, o aparacie nie było mowy, złapałam telefon, ale ten wariat przeleciał przez działkę bez przysiadania i poszeeeedł w pola. Szkoda. Taki jest piękny u Ciebie. Nigdy jeszcze nie przysiadł na moich kwiatach, a przecież mam tyle lubianych przez motyle roślin, floksy różne też.
Rodo i azalie są cudne, masz do nich rękę.
Pozdrawiam
Rodo i azalie są cudne, masz do nich rękę.
Pozdrawiam
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj . Ło matko i córko , istne różanecznikowe arboretum stworzyłaś . Pięknie . Jestem zdumiona tym bardziej po tym jak napisałaś, że rosną w wietrznym i słonecznym miejscu. Jak się napatrzę to na pewno kiedyś posadzę kilka przy iglakach ale tym razem bardziej się przyłożę przy sadzeniu ,nawożeniu itd . Oj dałaś po oczach . Pozdrawiam .
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Ale pokaz różaneczników Ja nie mam żadnego, więc tym zachłanniej oglądam u innych
Co to za drzewko z tymi pięknymi szyszkami?
Co to za drzewko z tymi pięknymi szyszkami?
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- Aguss85
- Od: 21 lut 2016, o 18:34
Piękne różaneczniki, cudowne azalie Podziwiam Cię za konsekwencję w doborze roślin, bardzo elegancko to potem wygląda
Zastanawiam się tylko, jak to zaczarowałaś, że i różaneczniki, i róże pięknie u Ciebie rosną? Przecież mają rózne gusta co do ziemi i dla jednych z nich, musiałaś się szczególnie postarać!
Zastanawiam się tylko, jak to zaczarowałaś, że i różaneczniki, i róże pięknie u Ciebie rosną? Przecież mają rózne gusta co do ziemi i dla jednych z nich, musiałaś się szczególnie postarać!
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Co za wspaniałe okazy różaneczników. Napatrzeć się nie mogę takie piękne. Wspaniale Ci rosną.
Podziwiam, bo u mnie mogę sobie co najwyżej pomarzyć. Ale cóż. Wszystkiego mieć nie można.
Skrzypu współczuję. Też z nim walczę i jak na razie bez rezultatu
Podziwiam, bo u mnie mogę sobie co najwyżej pomarzyć. Ale cóż. Wszystkiego mieć nie można.
Skrzypu współczuję. Też z nim walczę i jak na razie bez rezultatu
- ed04
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 5 mar 2017, o 14:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękny ogród, azalie miodzio. Możesz powiedzieć co to za odmiana orlika, ta niebieska z wieloma płatkami?.