Basiu po kilku latach chyba jesteśmy w stanie zdecydować już co ma u nas rosnąć, u mnie mocna selekcja ,zostają tylko te żelazne i powielam już te które uważam, że warto w większości są to Austinki.Będę się starała rzetelnie je opisywać i robić fotki,żebyś mogła zdecydować które zaprosisz do siebie
Irenko my ogrodniczki to mamy marzenia

w nocy padało ,a w dzień słonko ,żeby tylko nas chciała ta przyroda posłuchać

Z tymi nazwami róż to ja zawsze miałam kłopot ,ale po jakimś czasie jak oni mówiłam dużo i pisałam to tak jakoś samo się utrwaliło.
U mnie jeszcze bez kwiatu ....czekam niecierpliwie
Alexia ogród o tej porze roku jest cuuuudowny!!!
Takiej zieleni nie ma już później ,ale za to są kolory

Jeszcze czekam na inne donicowe ciekawe jakie będą ,te na zdjęciach może wyglądają ok. ale mam pewne ale ,zweryfikuję jak przyjadą kolejne
Daysy wiem ,że masz szczere serduszko ,ale bardzo ci dziękuje ,dziś chętnie sama bym się z tobą podzieliła ,bo jest czym

Blue Light jest cudny

Ach te koncepcje

przez nie popełniłam kolejne zamówienia
Kasiu ja pędy Spirita rozkładam na boki,ale rzeczywiście ma on krótkie i baaardzo długie pędy ,ale ładnie zapączkowany
Jadziu ASL jest cudna ,w zeszłym roku podziwiałam już jej ogromne ,piękne kwiaty i była to miłość od pierwszego wejrzenia ,więc w tym roku dokupiłam kolejną

U mnie Austinki rosną bardzo dobrze i bardzo się z tego cieszę

A niech pada tego póki co nie za wiele
Ogród pędzi ,róże w blokach startowych ,ale jeszcze czekam ,jeszcze dokupuję kolejne i zapycham dziury ,serce mocniej bije

krzewy wyglądają w tym roku doskonale ,trochę szkodniki robią mi kuku

ale do opanowania ,czekam no czekam żeby Wam pokazać te moje królewny najukochańsze ,ale to już w nowym wątku

Proszę szanowną moderację o zamknięcie.