Moja działeczka :) cz2.
- TROJA
- 500p
- Od: 6 kwie 2017, o 09:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działeczka :) cz2.
Widzę, że Ciebie też deszcz omija tak samo jak nas. A zielsko rośnie nawet nie wiadomo kiedy, nie nadążam wyrywać.
Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 50p
- Od: 25 sie 2014, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piotrze
U mnie grzmi dmucham mocno do ciebie.
U mnie grzmi dmucham mocno do ciebie.
- buum
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Kontakt:
seba1999
Sebuś jemy, soki robimy, rozdajemy W ubiegłym roku przestałem zbierać i kazałem sąsiadom chodzić i zbierać.
W tym roku zobaczymy jak będzie. Nic nie planuje. Zapowiada się dobrze Ale widziałeś co wczoraj działo się w Niemczech zachodnich??? Jaka trąba powietrzna przeszła.... Więc nie ma co dzieli skóry na niedźwiedziu.
TROJA
Zielsko rośnie jak szalone Jemu Aniu nie przeszkadza susza. U mnie dziś pochmurno i nie dawno kropiło. I na razie tyle
Ale nadzieja umiera ostatnia więc jeszcze wierze
beacik78
Farciarze Popadało u Was wczoraj i po grzmiało. Niestety ale nie doszły opady do nas. Dziś lekko pokropiło. I na razie tyle. Chociaż opady daleko nie są więc może jakaś chmura zabłądzi i trafi w nas
Sebuś jemy, soki robimy, rozdajemy W ubiegłym roku przestałem zbierać i kazałem sąsiadom chodzić i zbierać.
W tym roku zobaczymy jak będzie. Nic nie planuje. Zapowiada się dobrze Ale widziałeś co wczoraj działo się w Niemczech zachodnich??? Jaka trąba powietrzna przeszła.... Więc nie ma co dzieli skóry na niedźwiedziu.
TROJA
Zielsko rośnie jak szalone Jemu Aniu nie przeszkadza susza. U mnie dziś pochmurno i nie dawno kropiło. I na razie tyle
Ale nadzieja umiera ostatnia więc jeszcze wierze
beacik78
Farciarze Popadało u Was wczoraj i po grzmiało. Niestety ale nie doszły opady do nas. Dziś lekko pokropiło. I na razie tyle. Chociaż opady daleko nie są więc może jakaś chmura zabłądzi i trafi w nas
- buum
- Kontakt:
gosmara
Witaj Małgosiu. Są śliczniejsze i większe. Ja mam działkę ponad 9 lat i już był. Obstawiam , że z 12 lat na pewno albo więcej. Bo był mały ale był jak kupiłem działkę. Różanecznik jest piękny bo wiecznie zielony Ma ładne liście a jak kwitnie jest prześliczny bo jego kwiaty również są super.
Witaj Małgosiu. Są śliczniejsze i większe. Ja mam działkę ponad 9 lat i już był. Obstawiam , że z 12 lat na pewno albo więcej. Bo był mały ale był jak kupiłem działkę. Różanecznik jest piękny bo wiecznie zielony Ma ładne liście a jak kwitnie jest prześliczny bo jego kwiaty również są super.
- TROJA
- 500p
Piotrek u mnie mocno popadało, całe szczęście burz nie było, jak u Ciebie?
Pozdrawiam Ania
- buum
- Kontakt:
TROJA
Aniu susza
Dziś od rana pochmurno i mało przyjemnie. Oczywiście nie pada....
I ponoć najszybciej popada u mnie koło środy !!! Dramat jakiś.....
Zacznie się sezon na truskawki wtedy będzie lało!!!
Aniu susza
Dziś od rana pochmurno i mało przyjemnie. Oczywiście nie pada....
I ponoć najszybciej popada u mnie koło środy !!! Dramat jakiś.....
Zacznie się sezon na truskawki wtedy będzie lało!!!
-
- 200p
- Od: 22 sie 2016, o 20:06
Piotrek!
Potrzebujesz deszczu?To znajdź sposób by zabrać ode mnie deszczowe chmury....ja juz mam dość
Potrzebujesz deszczu?To znajdź sposób by zabrać ode mnie deszczowe chmury....ja juz mam dość
Pozdrawiam!Izabela
Moja działka pod koniec sezonu 2017,2018 ,2019
Moja działka pod koniec sezonu 2017,2018 ,2019
- buum
- Kontakt:
isia60
Bardzo chętnie skorzystałbym z oferty ale niestety to nie realne Niestety nadal susza. Dziś odpaliłem pompę i podlałem działkę. Wiadomo co z nieba to z nieba. Takie lanie wężem to tylko działania profilaktyczne Ale lepsze to niż Sahara .
Dzisiaj wziąłem wolne i pojechałem na działkę Skosiłem trawę, podlałem działkę i trochę porządków zrobiłem I parę godzinek zleciało ....
Kwiatki kwitną, na krzewach i drzewach coraz więcej owoców I oby kataklizmy pogodowe nas omijały
Oto fotki z dziś
Bardzo chętnie skorzystałbym z oferty ale niestety to nie realne Niestety nadal susza. Dziś odpaliłem pompę i podlałem działkę. Wiadomo co z nieba to z nieba. Takie lanie wężem to tylko działania profilaktyczne Ale lepsze to niż Sahara .
Dzisiaj wziąłem wolne i pojechałem na działkę Skosiłem trawę, podlałem działkę i trochę porządków zrobiłem I parę godzinek zleciało ....
Kwiatki kwitną, na krzewach i drzewach coraz więcej owoców I oby kataklizmy pogodowe nas omijały
Oto fotki z dziś
- buum
- Kontakt:
Dziś po pracy pojechałem podlać działkę. Słoneczko świec,wieje, nie pada od dawna. Jednym słowem pustynia się robi. Więc nie pozostaje nam nic innego jak odpalić pompę i lać I tak czynie. Roślinki nawet fajnie dają sobie radę. Jestem na działce teraz co dwa dni i widac jak wszystko rośnie. Co mnie cieszy.
Pojadłem dziś pierwsze czereśnie oraz jagody. Jeszcze trochę i truskawki będą. I super. Zaczyna coś się dziać Oto kilka fotek z dziś.
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH że nie odwiedzam za bardzo innych wątków ale brak czas (praca/dom/obowiązki- komunia syna 3 czerwca).
Czas leci jak szalony. Nadrobię na pewno !!!
MOJE AKSAMITKI:
Pojadłem dziś pierwsze czereśnie oraz jagody. Jeszcze trochę i truskawki będą. I super. Zaczyna coś się dziać Oto kilka fotek z dziś.
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH że nie odwiedzam za bardzo innych wątków ale brak czas (praca/dom/obowiązki- komunia syna 3 czerwca).
Czas leci jak szalony. Nadrobię na pewno !!!
MOJE AKSAMITKI:
- julcia1
- Od: 19 maja 2011, o 08:26
Piotrek brak czasu wszystkim doskwiera
Piękny wiciokrzew wyhodowałeś, a piwonie zachwycają zapewne zapachem również.
Piękny wiciokrzew wyhodowałeś, a piwonie zachwycają zapewne zapachem również.
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Moje zielone zakręcenie
- buum
- Kontakt:
julcia1
Dziękuje Julcia
Ja nie dawno wróciłem z pracy i zaraz jadę na działkę. Jadę posadzić chryzantemy wielokwiatowe A także migdałka którego dostałem od siostry i szwagra na urodziny
Dziękuje Julcia
Ja nie dawno wróciłem z pracy i zaraz jadę na działkę. Jadę posadzić chryzantemy wielokwiatowe A także migdałka którego dostałem od siostry i szwagra na urodziny
- TROJA
- 500p
Piotrek te Twoje piwonie są obłędne, marzy mi się taki rządeczek porządnie rozrośniętych kęp Powoli do tego dążę ilość sadzonek powiedzmy, że mam już odpowiednią tylko zanim się one tak rozrosną to sporo lat upłynie.
Pozdrawiam Ania
- Alicja125
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Mariuszu u Ciebie pustynia u mnie mokro wtorek i środa tak padało i była burza, a nawet miejscami grad, że nie dało się nic robić. Ogród U Ciebie jak zwykle zachwyca tym razem piwoniami są przepiękne oczywiście reszta też. Pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,