Moja działka - rydnor 2009

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Post »

Witam Miłych gości w Nowym Roku,wierzę,że będziemy dalej,wspaniale wymieniać się wiadomościami pisanymi jak i fotografiami.
Co do Sylwestra,to tak jak Wy,siedzieliśmy z żoną w domu i naprawdę było fajnie,spokój i pełen odpoczynek,oczywiście przed północą się zaczęło,huk,fajerwerki,ale to nie tylko w Polsce,bo na całym świecie.Otworzyłem szampana i z życzeniami wypiliśmy do dna.Geniu,tak samo jak Ty oglądaliśmy"Trylogię"Sienkiewicza.Po ostatniej części poszliśmy spać.Ot i cały Sylwester.Krzysiu,nie postrzelałeś sobie?
Serdecznie Pozdrawiam Ryszard
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zdjęcia z działki
Awatar użytkownika
ares13
50p
50p
Od: 30 gru 2008, o 13:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

te drzewa to wyglądają prawie jakby kwitły :)
Pozdrawiam, Arek :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Rysiu widzę że zacząłeś od nowa ja też bym chciała ale nie wiem jak to zrobić
Genia
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:Witaj Rysiu widzę że zacząłeś od nowa ja też bym chciała ale nie wiem jak to zrobić
Genia
1. Albo załóż nowy wątek i poproś Moderatorów o zamknięcie starego
2. albo poproś Moderatorów, żeby podzielili Twój stary wątek. Oni często sami dzielą, ale nie wiadomo, na jakich zasadach. Niektóre krótkie sa podzielone (np. Ave), a niektóre długie zostały. Może potrzeba czasu, i Ty też się doczekasz?
Jeśli nie chcesz czekać, to tak, czy tak powinnaś zwrócić się do Moderatorów :lol:
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Ja nawet nie miałem pojęcia że tak się robi :oops: A dzisiaj patrzę a tu trzy watki już podzielone.
Zmiany na forum z nowym rokiem. To ja też tak powinienem zrobić :?: :roll: pytam bo nie mam pojęcia :roll:
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

Witam, piernikowego :wink: Rysia :D Trafiłam do Ciebie przypadkowo, patrzę Toruń! I piekna zimowa sceneria ogrodowa :shock:
mam ogromny sentyment do Torunia, tam sie urodziłam dziesiąt :twisted: lat temu :wink: Ale jako roczne niemowle rodzice wywieżli mnie do Wrocławia. Jako dziecko wszystkie wakacje spedzałam przy ul.Kołłataja :P A dom przy ul.Sw Ducha nad zegarmistrzem istnieje? Tam mieszkaliśmy :? Przepraszam,ale się rozmemłałam ;:145 Bedę do Ciebie zaglądała :D
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Grzegorz B

Post »

Ryszardzie zimowa sceneria, jest bardzo interesująca, zwłaszcza w postaci tych wielkich drzew :wink:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ryszard zrobiłem w końcu zdjęcie tego żółtego ognika pod blokiem.
Sam zobacz jak się prezentuję w tym roku :D
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Witam miłych gości;
Arka i Grzegorza B na mojej działce po raz pierwszy i zapraszam ponownie.Taki piękny wystrój drzew i krzewów zgotował nam mróz"szadziasty".Miło się chodzi po działkach mając takie widoki.
Krzysiu;też byłem zaskoczony,kiedy zobaczyłem kłódkę,w miejscu,gdzie można wejść w odpowiedź.I niepotrzebnie założyłem nową stronę,gdy ona już była,tylko nie doczytałem.Na drugi raz będę wiedział co robić.Ten ognik jest śliczny,jest dużo większy od mojego,ale mam nadzieję,że też taki będzie.
Gabrysiu;Ciebie witam jako toruniankę,Boś tutaj rodzona.Do ul.Kołłątaja nie mam daleko,a czy zegarmistrz jest jeszcze na Ducha,to jak będę w mieście,to sprawdzę.Pochwal się jakie "hektary"Masz do dyspozycji.
Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
1.Aleja 2i4 gniazdo bćków.3.Wyjazd z działek. Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Rysiu widzę że znowu ładne zdjęcia z działki lubię pooglądać i powspominać wiele lat jeździłam tam. Dobrze że spadło śniegu to zdjęcia są piękne. Nie mogę doczekać się wiosny żeby jechać i zobaczyć na własne oczy działki.
Gnia
Grzegorz B

Post »

Ryszardzie, na takie widoki, to zawsze wpadnę :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Geniu;widzę, że chyba Masz podzielone swoje wątki.Jak to się mówi,trochę potu i czasu Zostawiłaś w Rogówku.Ale do odwiedzin Masz jeszcze czas.Ja co prawda wybieram się na działkę,muszę przyciąć winogrono, bo ma być mróz i pobielić drzewa.Robota się szykuje na początku roku.
Grzesiu;cieszę się,że podobają Ci się takie widoki,w końcu śnieg trochę spadł w Toruniu,jak będzie więcej,to będą nowe fotki.
Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Rysiu ale biało się wszędzie zrobiło
ciekawie czy bociany zawitają do Ciebie
znowu. Mam nadzieję że tak :D No a ognika
masz na pewno wyższego od tego co mam pod blokiem.
On ma jakieś 50-70cm wysokości na oko dopiero.
Twój jest też piękny ja niestety mogę tylko takiego
oglądać pod blokiem, ale jak ogród sobie sprawię
to zaszaleję :D i takiego żółtego też chce mieć :lol: :lol: :lol:
i jeszcze pomarańczowego też chce mieć :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;nareszcie trochę pobieliło,zaraz inaczej wygląda,zapowiadają jeszcze opady śniegu,zobaczymy.Myślę,że boćki wrócą,gdy się świat zazieleni.Na zdjęciu Twój ognik wydaje się duży,ale owoców to ma dużo,pięknie to Uchwyciłeś.Życzę Ci ,Abyś miał jak najprędzej swój kawałek ziemi.Wybieram się jutro na działkę,oby nie było dużego mrozu,chociaż zapowiadają.Pozdrowienia Ryszard.
Dzisiaj do Torunia przyjechali Trzej Królowie,Zobacz!!!!! Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ryszardzie :shock: :D a co to za tradycja?

Czyżby Trzej Królowie naszego katolickiego Święta już na jutro zjechali do Torunia?
Czy masz jeszcze inne zdjęcia z tej wizyty?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”