Kochani z wielką radością uprzejmie d o n o s z ę u mnie pada deszcz
Trochę wieje ale zapowiadali gorzej, od więcej jak dwóch miesięcy było brak deszczu a podlewanie sami wiecie z węża daje klepisko ale cóz trzeba było sobie radzić.
Tam gdzie brak deszczyku z
![serduszko ;:167](./images/smiles/heart.gif)
dmucham w chmurki a tam gdzie jego nadmiar
Wczoraj może z nowiną, że będzie deszcz zawitał widać gołąb M mówi Krymek, zwiedzał działkę, bezczelnie wprost wędrował po stole, zaglądał do koszyka ale mu wybaczam miły Gościu
Przepraszam, że chwalę się deszczem a dopiero teraz teraz witam moich miłych gości
JAKUCH Jadziu u mojej znajomej tez Kapitanek dobrze się sprawuje czyli umie się "zachować". powiadasz nie masz miejsca? a przecież ogródki mamy z gumy, rozciągnij nieco a chciejstwo wejdzie i będzie cieszyć.
plocczanka Lucynko u mnie dopiero dziś zawitał deszczyk to taki wędrowniczek ale dobrze, że w ogóle znalazł drogę.
Wiem, że u Ciebie też z podlewaniem ciężko, mam nadzieję że dziś wszędzie deszczyk zawita tam gdzie jeszcze nie był.
apus Basiu z całego serca dmucham w chmurki aby dotarł deszczyk do Ciebie, faktycznie nasze roślinki w tym roku biedne.
mimoza55 Wandziu masz rację każdy pomysł na działce jest dobry, mam wiele zmian M i chłopaki w tym roku swoje deklaracje potwierdzili czynem, postaram sie powoli pokazać a właściwie pochwalić co będę ukrywać każdy ogrodnik musi się chwalić swoje wygody dla roślinek.
[bewunia7][/b] Ja z tym fotosikiem nie nadążam, nie rozumiem dlaczego innego programu nie mam i nie umiem, nie ten wiek.
[bZuzia111][/b] Zuziu te upały to fakt dają po kościach, ćwiczą naszą wytrzymałość.
kania Kasiu to oczekiwanie jest chyba najważniejsze, czekamy i chełpimy się urokami, o pracy nie wspomnę
ewka36jj Ewuniu masz rację to Piano przedszkolak, mam starsze to faktycznie potężny krzak. Candelight przekwitł teraz ma następne pąki, wówczas go pokażę ale przyglądałam się i to będzie on, ale zobaczymy.
[bmaniolek][/b]Mariuszku
![cmok ;:cm](./images/smiles/cmok.gif)
dziś mam lepszy humor bo spadł deszcz latanie z wężami nie należy do przyjemnych kiedy biedactwa potrzebują deszczyku a nie zimnego prysznica.
Zapraszam na mały spacerek
Eva
Aspiryn Rose
RU
Maria Tereshia
pozdrawiam i zapraszam na cdn