Witam całą brać (i siostry) ogrodniczą [TU WITAMY SIĘ] cz.11
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Witam całą brać (i siostry) ogrodniczą [TU WITAMY SIĘ] cz.11
Witajcie,witajcie Kochani! Zapraszamy serdecznie do udziału w naszych dyskusjach!
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 14 cze 2018, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć wszystkim! Mam na imię Damian, rocznik '90, mieszkam w krakowskiej Nowej Hucie.
Na wiosnę wraz z żoną zacząłem przygodę z ogrodnictwem. Przy bloku, pod moim balkonem, znajduje się przestrzeń ok 25m2, którą staram się zaaranżować na ozdobę zarówno swego mieszkania jak i otoczenia. Liczę na Wasze porady i wskazówki!
Na wiosnę wraz z żoną zacząłem przygodę z ogrodnictwem. Przy bloku, pod moim balkonem, znajduje się przestrzeń ok 25m2, którą staram się zaaranżować na ozdobę zarówno swego mieszkania jak i otoczenia. Liczę na Wasze porady i wskazówki!
Cześć
Jestem Dominik!
Wybrałem Wasze forum, nie ukrywam, bo było najlepiej wypozycjonowane ;)
Zawsze lubiłem rośliny, niestety jestem studentem i mój ogródek jest ubogi, ale będzie się rozwijał, mam nadzieję, wraz z tym forum.
Jeszcze raz Wszystkich serdecznie witam!
Pozdrawiam,
D.
Jestem Dominik!
Wybrałem Wasze forum, nie ukrywam, bo było najlepiej wypozycjonowane ;)
Zawsze lubiłem rośliny, niestety jestem studentem i mój ogródek jest ubogi, ale będzie się rozwijał, mam nadzieję, wraz z tym forum.
Jeszcze raz Wszystkich serdecznie witam!
Pozdrawiam,
D.
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 26 cze 2018, o 12:13
Witam wszystkich
Od kilku lat posiadam swój ogródek z warzywami. W tym roku zaczęłam przygodę z pomidorami, czekam na efekty.
Pozdrawiam
Od kilku lat posiadam swój ogródek z warzywami. W tym roku zaczęłam przygodę z pomidorami, czekam na efekty.
Pozdrawiam
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
DamianS90, didoo,Tynab309 pieknie witamy w naszym gronie, zawsze z przyjemnością odpowiemy na Wasze pytania, w miarę możliwości doradzimy i czekamy na otwarcie Waszych ogródków,
Re: Róże u Doroty - mój mały różany raj, sezon 2017,2018
Dzien dobry, mam na imie Jola, mieszkam w Niemczech, mam ponad 120 sztuk roz, wlasnie sie zalogowalam i chcialabym nawiazac staly kontakt , aby pozyskac cenne rady i podzielic sie swymi doswiadczeniami,mam tez kilka zagadek w swoim ogrodzie, tzn. kupilam roze bez nazwy i nie moge sie doszukac ich imion, pozdrawiam i czekam na kontakt. J.
Hej, jestem Jacek rocznik 98, od wielu lat skrycie czytam to forum czerpiąc z niego bezcenną wiedzę. Jestem zakręcony na punkcie uprawy warzyw, w których celu pomału przekształcam swoją działkę w Dolinie Warty. Pozdrawiam wszystkich fanów ogrodnictwa
- tara
luigi1770, Rogal98 witajcie w gronie pozytywnie zakręconych zielonych ogródków, działek, itd. idealnie trafiliście rodzina forumkowa chętnie odpowie na ew.pytania, uwagi no i oczywiście otwierajcie Wasze ogródki chwalcie się
- naklejka
- 50p
- Od: 8 lip 2018, o 15:17
Cześć! Mam na imię Kaśka, jestem ze Śląska. Trafiłam tu (i od kilku godzin siedzę i czytam), bo pod foliak (uprawa amatorska, na potrzeby rodziny) wkradła mi się zaraza i próbuję z nią walczyć. Jestem pod ogromnym wrażeniem ilości informacji Nie zawsze wszystko rozumiem, ale obiecuję najpierw przeszukać forum, a dopiero potem pytać
Kasia
- tara
Kasiu idealne podejście do tematu, tak trzymaj i pytaj, pytaj ale pokaż też swój ogródek
- naklejka
- 50p
- Od: 8 lip 2018, o 15:17
Moje warzywa to ledwo niewielka folia, 4 skrzynie i trochę krzaków i nowych drzewek. Na razie nie ma się czym chwalić, ale aspiracje mam ;-)
Kasia
-
- 200p
- Od: 20 lip 2018, o 00:20
Dzień dobry, jestem Iwona. Od kilku dobrych lat trafiam na posty z Waszego forum szukając informacji na temat uprawy różnych roślin (zwłaszcza owoców i warzyw). Ostatnio jednak spędziłam dużo czasu czytając o uprawie pomidorów, co bardzo mnie zaiteresowało i postanowiłam przyłączyć się do grona frumowiczów. Jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy i doświadczenia. Super forum! Dziękuję za wszystkie dotychczasowe porady
Pozdrawiam,
Iwona
Iwona