Moje Arboretum cz.8
- lanceta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje Arboretum cz.8
Glicynie - niesamowite !
Piszesz, że zimo. Weszłam na Twój wątek i zamiast na ostatnią stronę otworzyła się pierwsza, a tam zdjęcie ze śniegiem i w zimowym płaszczu. Aż się wystraszyłam. Że aż tak zimno u Was.
Piękne kwitnienia u Ciebie.
Z chitalpy już zrezygnowałam. Myślę o katalpie. Ale takiej na nóżce - o kulistym pokroju. Ładnie rosną dwie katalpy tutaj. Jedną dostałam od Ciebie. Pięknie zimują.
Ogórków też dużo u mnie. Zajadamy się. Jutro będę kisić.
Piękne kwitnienia u Ciebie.
Z chitalpy już zrezygnowałam. Myślę o katalpie. Ale takiej na nóżce - o kulistym pokroju. Ładnie rosną dwie katalpy tutaj. Jedną dostałam od Ciebie. Pięknie zimują.
Ogórków też dużo u mnie. Zajadamy się. Jutro będę kisić.
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson
Ogródkowo
Doniczkowo
Ogródkowo
Doniczkowo
- sauromatum
- Od: 18 maja 2010, o 08:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękny ten bordowy, pełny powojnik Twoja glicynią to się można cały rok zachwycać
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
No to masz ręce pełne ogorkowej roboty.
Aha...okrywowe.taką mam chyba jedną. Chyba kilka takich dokupie na jesieni. A czy one powtarzają kwitnienia ?
Aha...okrywowe.taką mam chyba jedną. Chyba kilka takich dokupie na jesieni. A czy one powtarzają kwitnienia ?
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam okrywowe:
rózowa The Fairy i ciemniejsza Heidetraum, daj bardziej zbliżoną fotkę okrywowych
rózowa The Fairy i ciemniejsza Heidetraum, daj bardziej zbliżoną fotkę okrywowych
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu okrywowe pięknie [powtarzają kwitnienie, przycinam a one odbijają , wcale nie mniej niż za pierwszym razem. Aniu, jak masz jedną to spróbuj porobić sadzonki, łatwo sie ukorzeniają
Jutro zrobię zbliżenia to pokażę dla Tary i innych
Karol powojnik faktycznie ciekawy, pełny, nie wiem kiedy go sadziłam , chyba kupowałam inny , bo zupełnie nie przypominam sobie tego kwiatki ma małe, ale dużo i śliczne
Moni no to jak zobaczyłaś śnieg, to mozna zawału dostać Pamiętaj Moni,że ta Katalpa na nóżce, kulista (chyba Nana) nie kwitnie
Jutro zrobię zbliżenia to pokażę dla Tary i innych
Karol powojnik faktycznie ciekawy, pełny, nie wiem kiedy go sadziłam , chyba kupowałam inny , bo zupełnie nie przypominam sobie tego kwiatki ma małe, ale dużo i śliczne
Moni no to jak zobaczyłaś śnieg, to mozna zawału dostać Pamiętaj Moni,że ta Katalpa na nóżce, kulista (chyba Nana) nie kwitnie
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Karolcia ,ależ musiałam sporo stron nadrobić i na paru fotki sie nie otwierają .Możliwe , ze to na mojej przeglądarce tylko ,bo nikt nic nie pisze.Kielichowiec chiński ma śliczne kwiaty, a jaśmin przy domu roznosi nieziemski zapach .Warzywnik jak zwykle pod sznureczek bez jednego chwaścika .Myślę ,że Bąbel pomaga w tym Stasiowi .Zdróweczka dla Stasia może jak obiecasz Stasiowi ,że nic nie kupisz to zabierze Cie do Wojslawic
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Ooo, jaka piękna Chitalpa .
Twój Stasiu to chodzący skarb . Mój M. zawęża swoją pracę na działce do podlewania ukochanych pomidorków w szklarni. Chociaż zaraz, zaraz, jestem niewdzięcznicą. Jak mnie nie było to trochę lał z węża na grządki.
Twój Stasiu to chodzący skarb . Mój M. zawęża swoją pracę na działce do podlewania ukochanych pomidorków w szklarni. Chociaż zaraz, zaraz, jestem niewdzięcznicą. Jak mnie nie było to trochę lał z węża na grządki.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
No to czekam na te fotki.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Karolinko ogórkowy raj u Ciebie! gdzie tam jeszcze do moich, zresztą parę roślin i nie będzie się czym chwalić, ale mnie wystarczy. Glicynia i magnolia powtórnie kwitnąca to niesamowite zjawisko. Moja koleżanka ma starą glicynie i w terminie kwitnie jak szalona ale z powtarzaniem już gorzej, może dlatego że ją mocno tnie. Inaczej nie weszłaby na taras
- karolacha
przez kilka dni miałam śliczną Kicię. Niestety musiałam oddać , bo Bąbel tak ją adorował, tak się cieszył ,że by zamęczył . A upilnować się nie da Bawił się nią jak swoimi szmacianymi zabawkami Niestety on jest Alfa i więcej nikt . Musiałam oddać
A w ogrodzie , jesień, kwitną kwiaty jesieni, zbieram śliwki, pomidory ...
takie mam kolory floksów, każdy inny choć podobne
chryzantemy
miliny kwitną
Gizelka powtarza, ale na małym krzaku, na drzewie nie
drugi milin, bardziej czerwony
Budleje
Anabelki
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Karolinko, a jakbyś spróbowała ze starszym kotkiem, dałby raz po nosie Bąblowi i byłby spokój. Można wypożyczyć na próbę Poszła koperta do Ciebie, próbuj! powodzenia
- karolacha
Och , dzięki Marysiu Dawaj , dawaj większego na próbę, na pewno Bąbel od takiegto by uciekał, on tylko w szczekaniu i z zabawkami odważny, a tego małego traktował jak zabawkę. Koteczka była b. malutka