Moja działeczka :) cz2.
- buum
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moja działeczka :) cz2.
Alicja125
Witaj Alicja
U Ciebie pada i pada u mnie sucho i dalej sucho będzie. Nawet 2tyg. lub więcej Życie. Trzeba lać. Nie długo urlop więc działkę dopilnuje Również życzę miłej niedzieli
Witaj Alicja
U Ciebie pada i pada u mnie sucho i dalej sucho będzie. Nawet 2tyg. lub więcej Życie. Trzeba lać. Nie długo urlop więc działkę dopilnuje Również życzę miłej niedzieli
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Piotrze..ależ ja widzę że wszystko pięknie rośnie i kwitnie..działeczka dopilnowana , co ty będziesz robił w urlopie . U mnie także bez deszczu i do tego zimno..pozdrawiam
- buum
- Kontakt:
Zuzia111
Hahaha dzięki Zuzia Właśnie dziś zacząłem urlop Trochę z przymusu bo bolą mnie plecy przez ugryzienie szerszenia i cieżko mi się pracowało. Więc wziąłem o 2tyg wcześniej urlop. Ale pogoda będzie cudna więc...... DZIAŁKA !!!!
Więc WAKACJE na RODOS czas zacząć Planów mam sporo i mam zamiar je zrealizować
Hahaha dzięki Zuzia Właśnie dziś zacząłem urlop Trochę z przymusu bo bolą mnie plecy przez ugryzienie szerszenia i cieżko mi się pracowało. Więc wziąłem o 2tyg wcześniej urlop. Ale pogoda będzie cudna więc...... DZIAŁKA !!!!
Więc WAKACJE na RODOS czas zacząć Planów mam sporo i mam zamiar je zrealizować
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Hahaha..a ja urlop i odpoczynek od działki . Aż się boję co zastanę po przyjeżdzie Życzę ci przyjemnego działkowania i oby plecki przestały boleć
- Alicja125
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Piotrze w końcu i u mnie pogoda od poniedziałku, ale coś mnie złapało chyba grypa żołądkowa więc siedzę w domku. W sobotę wyjazd na wczasy. Pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
- buum
- Kontakt:
Zuzia111
haha a ja odpoczynek NA działeczce Chociaż nie tylko Ale przede wszystkim Dziś wróciliśmy z działki bo spaliśmy. Działeczkę porządnie zlałem wczoraj. Trochę porobiłem ale nie za dużo. Dziś trochę przyłożyłem się do pracy i zrobiłem coś co planowałem Ale fotki nie zrobiłem Jutro zrobię. Plecy mniej bolą teraz trochę mocniej szyja i stawy ale powoli wracam do żywych Równie Tobie Zuzia udanego odpoczynku od działki
Alicja125
Cieszę się Alicja ,że w końcu u Was pogoda. U mnie upał i słonecznie. Bez zmian. Czasami tylko temperatura spadnie ale nadal SUSZA
Życzę zdrówka i udanego wyjazdu na wczasy
haha a ja odpoczynek NA działeczce Chociaż nie tylko Ale przede wszystkim Dziś wróciliśmy z działki bo spaliśmy. Działeczkę porządnie zlałem wczoraj. Trochę porobiłem ale nie za dużo. Dziś trochę przyłożyłem się do pracy i zrobiłem coś co planowałem Ale fotki nie zrobiłem Jutro zrobię. Plecy mniej bolą teraz trochę mocniej szyja i stawy ale powoli wracam do żywych Równie Tobie Zuzia udanego odpoczynku od działki
Alicja125
Cieszę się Alicja ,że w końcu u Was pogoda. U mnie upał i słonecznie. Bez zmian. Czasami tylko temperatura spadnie ale nadal SUSZA
Życzę zdrówka i udanego wyjazdu na wczasy
- buum
- Kontakt:
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piotrek ciekawy okaz kwiatka nie ma co, u mnie malinki też już są niestety bardzo różne jedne malutkie drugie nawet ładne, nie wiem czy to od odmiany zależy czy od braku deszczu
- buum
- Kontakt:
maniolek
Bardzo ciekawy Mariusz
A co do malin, to chyba brak deszczu. Ja moje leje ostro. Tzn gdy podlewam wrzucam węża w maliny i woda się leje 2-3h Tylko przerzucam go przez jaki czas. Woda postoi, szybko wsiąknie. Krzewy pięknie porosły i jak na razie owoce zdrowe i ładne Jest szansa na opady deszczu u nas Mariusz we wtorek, środę i czwartek Zobaczymy
beacik78
Brawo Piękne aksamitki Ja również jestem zadowolony ze swoich Łanie się rozrosły i super kwitną
Jeszcze zakwitły inne które wysiałem . Może jutro zrobię fotki
Bardzo ciekawy Mariusz
A co do malin, to chyba brak deszczu. Ja moje leje ostro. Tzn gdy podlewam wrzucam węża w maliny i woda się leje 2-3h Tylko przerzucam go przez jaki czas. Woda postoi, szybko wsiąknie. Krzewy pięknie porosły i jak na razie owoce zdrowe i ładne Jest szansa na opady deszczu u nas Mariusz we wtorek, środę i czwartek Zobaczymy
beacik78
Brawo Piękne aksamitki Ja również jestem zadowolony ze swoich Łanie się rozrosły i super kwitną
Jeszcze zakwitły inne które wysiałem . Może jutro zrobię fotki
-
- 50p
- Od: 25 sie 2014, o 14:49
Aksamitki tak porosły że zasłoniły różę szczpepioną na niewielkim pniu , prawie jej nie widać
- buum
- Kontakt:
beacik78
Dobre Moje rosną pod porzeczką na pniu i drzewami Więc nie mają możliwości ich zasłonięcia
Dobre Moje rosną pod porzeczką na pniu i drzewami Więc nie mają możliwości ich zasłonięcia
- Foxowa
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
O kurcze,nieciekawie z tym szerszeniem. Całe szczęście,że nie gorzej.
My malinki już wcinamy od jakiegoś czasu, gł?wnie żółte. Jeżynki teź są juź powoli. No i mamy też dziką polną wersję - może są o kilka razy mniejsze ale hodowlane odmiany nigdy im nie dor?wnają. Zbieram listki i owoce i robimy sobie herbatkę ;)
Miłego urlopu
My malinki już wcinamy od jakiegoś czasu, gł?wnie żółte. Jeżynki teź są juź powoli. No i mamy też dziką polną wersję - może są o kilka razy mniejsze ale hodowlane odmiany nigdy im nie dor?wnają. Zbieram listki i owoce i robimy sobie herbatkę ;)
Miłego urlopu