Rośliny Arkadiusa cz.3
- Pelidea
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2013, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Rośliny Arkadiusa cz.3
Ooooo, toż to po sąsiedzku dla mnie! W tym roku byłam tylko raz, ale zawsze można coś pięknego obejrzeć. Trafiłeś na bardzo dużo kwitnień w jednym czasie.
Przepiękne zdjęcia.
Przepiękne zdjęcia.
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marteczko - Joasiu
Dzięki za odwiedziny w moim wątku i pozostawienie po nich śladu w postaci bardzo miłych i sympatycznych
Tradycyjnie już zapraszam do kolejnych odwiedzin również w wątku podróżniczym
Pozdrawiam serdecznie Was,Forumowiczów i Gości
Dziś kolej na drugą fotorelację z grodu Botanicznego w Glasgow - Szkocja czyli w Botanic Garden Glasgow.
Wchodzimy do jednej z kilku szklarni i zaczynamy zachwycać się pięknymi kształtami i kolorami różnych gatunków roślin.
Przechodzimy do kolejnego pawilonu i podziwiamy rośliny w hodowli których specjalizuje się Marta-Zabkamarta są to jak łatwo zgadnąć - storczyki
Kolej na sukulenty
Dziękuję za uwagę i serdecznie pozdrawiam
Dzięki za odwiedziny w moim wątku i pozostawienie po nich śladu w postaci bardzo miłych i sympatycznych
Tradycyjnie już zapraszam do kolejnych odwiedzin również w wątku podróżniczym
Pozdrawiam serdecznie Was,Forumowiczów i Gości
Dziś kolej na drugą fotorelację z grodu Botanicznego w Glasgow - Szkocja czyli w Botanic Garden Glasgow.
Wchodzimy do jednej z kilku szklarni i zaczynamy zachwycać się pięknymi kształtami i kolorami różnych gatunków roślin.
Przechodzimy do kolejnego pawilonu i podziwiamy rośliny w hodowli których specjalizuje się Marta-Zabkamarta są to jak łatwo zgadnąć - storczyki
Kolej na sukulenty
Dziękuję za uwagę i serdecznie pozdrawiam
- zabkamarta
- Od: 1 maja 2017, o 18:41
O matko i córko patrzę na te storczyki i nagle piękne Vandy i dostaje oczopląsku, później widzę Cymbidia i dostaje ślinotoku i ostatecznie omal zawału nie dostaje na widok Dendrobium wszystko piękne, chyba bym tam zamieszkała
- kasiuta74
- 500p
- Od: 1 sty 2012, o 21:21
Arku
Wszystkie kwiaty piękne ale storczyki naj naj naj .
Dawno u Ciebie nie byłam i koniecznie muszę nadrobić zaległości .
Wszystkie kwiaty piękne ale storczyki naj naj naj .
Dawno u Ciebie nie byłam i koniecznie muszę nadrobić zaległości .
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Arku dziękuję za śliczną fotorelację. Podziwiam pelargonie, koleusy w różnych kolorach.
A tu niespodzianka storczyki. wszystkie piekne i super sfotografowane. No i przepadlam dendrobium z pierwszego zdjecia to ja muszę mieć.
Sukulenty też bardzo dorodne na szczeście to nie moja dziedzina wiec moge ogladać i nieobawiac sie że kolejne chciejstwo bedę chciala zdobyć
A tu niespodzianka storczyki. wszystkie piekne i super sfotografowane. No i przepadlam dendrobium z pierwszego zdjecia to ja muszę mieć.
Sukulenty też bardzo dorodne na szczeście to nie moja dziedzina wiec moge ogladać i nieobawiac sie że kolejne chciejstwo bedę chciala zdobyć
Przepiękne rośliny , wszystkie, a w tej pelargonii z czerwonymi listkami to się zakochałam. Wspaniała fotorelacja .
Arku, jedno wielkie WOW Wypatrzyłam sobie oczy przy fotkach storczyków...
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Pelidea
Arku! Serdeczne dzięki za to, że dzielisz się takimi cudami! Wspaniała fotorelacja!
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Lejesz miód na moje serce, gdy oglądam Vandy i cymbidia.
Super zdjęcia!
Super zdjęcia!
- Bufo-bufo
- Od: 26 lip 2009, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękności Szkockie - mi najbardziej wpadł w oko pierwszy irysek miałam kiedyś podobnego (irys holenderski), ale szybko się ulotnił. Nie spotkałam go potem nigdzie (jeszcze), a chciałabym aby na nowo zakwitł w moim ogrodzie.
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Marteczko - Kasiu,kasiuto74 - Kasiu74 - Basiu - Janeczko - Joasiu - Grażynko - Olu
Gościć Was Wszystkie w moim wątku to czysta przyjemność a czytać Wasze posty to miód na moje serce
Bardzo dziękuję za odwiedziny i przesympatyczne w treści posty
Pozdrawiam serdecznie Was,Forumowiczów i Gości i zapraszam ponownie do odwiedzin w moim wątku
Dzisiaj zapraszam do obejrzenia kolejnej i ostatniej części fotorelacji z Ogrodu Botanicznego w Glasgow-Szkocja/Botanic Garden Glasgow.
Dziękuję za odwiedziny-pozdrawiam
Gościć Was Wszystkie w moim wątku to czysta przyjemność a czytać Wasze posty to miód na moje serce
Bardzo dziękuję za odwiedziny i przesympatyczne w treści posty
Pozdrawiam serdecznie Was,Forumowiczów i Gości i zapraszam ponownie do odwiedzin w moim wątku
Dzisiaj zapraszam do obejrzenia kolejnej i ostatniej części fotorelacji z Ogrodu Botanicznego w Glasgow-Szkocja/Botanic Garden Glasgow.
Dziękuję za odwiedziny-pozdrawiam
- zabkamarta
- Od: 1 maja 2017, o 18:41
Pięknie i kolorowo piękne rośliny. Takie ładne egzemplarze z chęcią bym przygarnęła. Nie znam się na nich, ale pewnie ładnie by wyglądały obok storczyków
- Pelidea
Wspaniałe rośliny, niesamowite zbiory. I cudnie pokazane na zdjęciach. Serdeczne dzięki za pokazanie migawek z tego ogrodu!