Mały ogródek basowej cz.2
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Małagosiu, ale piękne zdjęcia i te kolorki ...byle do wiosny
Ja też mam nadzieję, że o zdjęciach oświetlonej chałupki nie zapomniałaś
Ja też mam nadzieję, że o zdjęciach oświetlonej chałupki nie zapomniałaś
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale bajeczne !! dzięki dzięki, wielkie dzięki !!! I wszystkie Twoje, toś dopiero szczęściara
Posadziłam jesienią trochę ciekawa jestem jak błysną wiosną. Sadziłam je po kilka razem , bo w kępkach ładniej wyglądają.
Małgoś, doklej na dole odnośnik także do ogrodu 2009, szybciej będę do Ciebie trafiać.
Posadziłam jesienią trochę ciekawa jestem jak błysną wiosną. Sadziłam je po kilka razem , bo w kępkach ładniej wyglądają.
Małgoś, doklej na dole odnośnik także do ogrodu 2009, szybciej będę do Ciebie trafiać.
Witaj Guciu,miło ,że mnie odwiedziłaś :P
Zdjęcia wstawię wieczrem , jak je zrobię!
Giza byliśmy nad Odrą na sankach ,zdjęcia pstrykałam ,ale zaraz znajomi przychodzą,więc pewnie też dopiero wieczorkiem wstawię....Śnieg pada cały dzień!
Aguś , to jeszcze nie wszystkie żonkile ,jakie mam , a jesienią też sporo dosadziłam - teraz czekam na efekty.Naoglądałam się wczoraj zdjęć Gabrysi - doszłam do wniosku ,że ja z jakością moich zdjęć mogę się schować pod stół (dlatego nie wszystkie wstawiłam.... )
Cieszę się ,że zrobiłam Ci przyjemność :P
Zdjęcia wstawię wieczrem , jak je zrobię!
Giza byliśmy nad Odrą na sankach ,zdjęcia pstrykałam ,ale zaraz znajomi przychodzą,więc pewnie też dopiero wieczorkiem wstawię....Śnieg pada cały dzień!
Aguś , to jeszcze nie wszystkie żonkile ,jakie mam , a jesienią też sporo dosadziłam - teraz czekam na efekty.Naoglądałam się wczoraj zdjęć Gabrysi - doszłam do wniosku ,że ja z jakością moich zdjęć mogę się schować pod stół (dlatego nie wszystkie wstawiłam.... )
Cieszę się ,że zrobiłam Ci przyjemność :P
Pozdrawiam,Małgorzata
Witaj Agness , miło mi Cię gościć !Zaraz wstawię jakieś kwiaty,ale najpierw mój pseudo ogród (na razie ) w zimowej szacie.
Niestety ,nie mogę zrobić w miarę dobrego zdjęcie choinki na dworze.Więc musicie sobie wyobrazić ją ubraną w niebieskie światełka i łańcuchy...
O kurczątko ,jeszcze flaszki po szampanie stoją - służyły oczywiście do strzelania....
A to zdjęcia z nad Odry.Nawet ślady bytności bobrów widać na jednym ze zdjęć ,ale czapli ,niestety, nie zdążyłam sfotografować
Jeszcze parę z "obejścia"
Niestety ,nie mogę zrobić w miarę dobrego zdjęcie choinki na dworze.Więc musicie sobie wyobrazić ją ubraną w niebieskie światełka i łańcuchy...
O kurczątko ,jeszcze flaszki po szampanie stoją - służyły oczywiście do strzelania....
A to zdjęcia z nad Odry.Nawet ślady bytności bobrów widać na jednym ze zdjęć ,ale czapli ,niestety, nie zdążyłam sfotografować
Jeszcze parę z "obejścia"
Pozdrawiam,Małgorzata
I to jest własnie nasze forum Podpatrujemy roślinki, aranżcje i sru, okazuje sie, że mamy braki w asortymencie a to co jest to właściwie można ładniej skomponować :Pbasow@ pisze:No ,w sumie masz rację Gizuniu , ale wiesz ,po takich zdjęciach ,trudno bezkrytycznie patrzeć na swoje.
A działką Gabrysi jestem oczarowana....Moje oczarowanie wzrasta wprost proporcjonalnie do czasu spędzanego w nim....
..
Robimy zdjątka naszym zielskom, no fajnie sie prezentują. Ale, ale przeciez można je znacznie atrakcyjniej przedstawić, nasze takie niewyrażne, nie to swiatło, nie te kolory itp Sru, może zmiana apararu? :P
Na działce zapierdzielam w wycieruchach, ide np do H. , patrze a Ona super gustowna kieca, pazurki odmalowane, nie dojrzałam tylko w jakich bucikach. I co? sru do lumpeksu po cos bardziej reprezentacyjnego od dżinów :P
Oczywiście żartuję, do wiadomości osób, które mnie nie znają osobiście
I to jest nasze forum
Małgosiu, nad wiosennymi kwiatkami już nie będe wzdychać. Ale swiątecznego wystroju chaty i ogrodu Ci zazdroszczę. Może zacznę się budować? I to jest nasze forum ;:135