Witam wszystkich

Co tu taka cisza?? Skończyły Wam się już arbuzy???

Otworzyłem dziś to moje Bingo i jestem zawiedziony... arbuz wyglądał w środku strasznie

Dlaczego? Moja sprawa co na swoim ogrodzonym terenie trzymam. Jak mi złodziej wejdzie do ogrodu i po ciemku wlezie na widły i wydłubie sobie oko to tez moja wina? Było nie leźć w cudze. A na pomysł z deskami to już wpadłem wcześniejPride pisze:Za coś takiego można trafić do paki na pare ładnych lat. Już lepiej zamontować lampę na czujnik ruchu.kupniulaUK pisze: Co do złodziejowego problemu to stara metoda mojego sąsiada który uprawiał warzywa na sprzedaż.
Kilka desek z wystającymi gwoździkami, rozstawionymi tam gdzie najprawdopodobniej przez płot przechodzą. Jedyne co znajdziesz to kropelki krwi prowadzące w do złodzieja domu ;)
Z tymi Bingo widzę coś jest nie tak - u mnie trafił się podobny. Ponadto chyba ze trzy Rosaria były paskudne w smaku i przerośnięte jakimiś zielonymi żyłkami i tak samo jeden Crimson. Nie wiem co to za czort, myślałem wcześniej, że to przez szczepienie, ale nie, bo inne z tych odmian, też szczepione, były OK i super w smaku. Moje podejrzenia padają na słońce i przegrzanie, bo akurat te niedobre były odsłonięte i wręcz miały odbarwione plamy "poparzeniowe" na skórce.--julian-- pisze: Otworzyłem dziś to moje Bingo i jestem zawiedziony... arbuz wyglądał w środku strasznieW smaku był obrzydliwy, ani słodki, ani nie był czerwony