Mały ogródek basowej cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Małagosiu, ale piękne zdjęcia i te kolorki :roll: ...byle do wiosny :D
Ja też mam nadzieję, że o zdjęciach oświetlonej chałupki nie zapomniałaś :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

Małgosiu, pare zdjątek w scenerii zimowej tez poproszę. póki możesz wyjsc z domu czyt. nie zasypało Was / co podobno grozi dzisiejszej nocy/ :wink:
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale bajeczne !! dzięki dzięki, wielkie dzięki !!! I wszystkie Twoje, toś dopiero szczęściara :)
Posadziłam jesienią trochę ciekawa jestem jak błysną wiosną. Sadziłam je po kilka razem , bo w kępkach ładniej wyglądają.
Małgoś, doklej na dole odnośnik także do ogrodu 2009, szybciej będę do Ciebie trafiać.
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 gru 2007, o 21:03

Post »

Witaj Guciu,miło ,że mnie odwiedziłaś :P
Zdjęcia wstawię wieczrem , jak je zrobię!

Giza byliśmy nad Odrą na sankach ,zdjęcia pstrykałam ,ale zaraz znajomi przychodzą,więc pewnie też dopiero wieczorkiem wstawię....Śnieg pada cały dzień! ;:114

Aguś , to jeszcze nie wszystkie żonkile ,jakie mam , a jesienią też sporo dosadziłam :roll: - teraz czekam na efekty.Naoglądałam się wczoraj zdjęć Gabrysi - doszłam do wniosku ,że ja z jakością moich zdjęć mogę się schować pod stół (dlatego nie wszystkie wstawiłam.... :oops: :oops: :oops: )
Cieszę się ,że zrobiłam Ci przyjemność :P
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

O widzisz jak fajnie... teraz tylko myk i jestem u Ciebie
;:91
Ty się nie chowaj pod żaden stół !! tylko fotki wyciągaj kolejne :)
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p

Post »

Basówko, Gabi z Grzesiem to juz prawie mistrzostwo świata w foto ;:63 Nie unos sie ambicją, prosze bo i ja będę musiała zrezygnowac ze swoich zdjątek. cieniasów. A w końcu to nie forum fotograficzne, nie dajmy się :wink: Trening czyni mistrza :P

Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No ,w sumie masz rację Gizuniu , ale wiesz ,po takich zdjęciach ,trudno bezkrytycznie patrzeć na swoje.

A działką Gabrysi jestem oczarowana....Moje oczarowanie wzrasta wprost proporcjonalnie do czasu spędzanego w nim.... :lol:
Wieczorem może lilie albo tulipany...
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

O rany Małgosiu, ależ słoneczka :shock: :D przepiękne zdjęcia, przepięknych żonkili. I czekam, zgodnie z obietnicą na zdjęcia lilii i tulipanów :D
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Agness , miło mi Cię gościć !Zaraz wstawię jakieś kwiaty,ale najpierw mój pseudo ogród (na razie ) w zimowej szacie. Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Niestety ,nie mogę zrobić w miarę dobrego zdjęcie choinki na dworze.Więc musicie sobie wyobrazić ją ubraną w niebieskie światełka i łańcuchy...
O kurczątko ,jeszcze flaszki po szampanie stoją - służyły oczywiście do strzelania....

A to zdjęcia z nad Odry.Nawet ślady bytności bobrów widać na jednym ze zdjęć ,ale czapli ,niestety, nie zdążyłam sfotografować :cry:
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Jeszcze parę z "obejścia"

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To teraz tulipanków trochę

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Małgosiu,piękne zdjęcia twojego nowego ogródeczka i dom pięknie przystrojony.
Tylko powiedz mi droga,co robią tam te flaszki ...po winie musującym :;230
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:;230 :;230 :;230

Madziu one sobie stoją.... :oops: .Wiesz - pustymi to się nikt nie zainteresuje!Co innego ,gdyby stałe pełne
:lol: :lol:
A tak poważnie mówiąc - chcieliśmy pokazać Karolinie fajerwerki (specjalnie zostawiliśmy 4 sztuki ),ale ona się zbuntowała po pierwszym huku i uciekła do domu....
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p

Post »

basow@ pisze:No ,w sumie masz rację Gizuniu , ale wiesz ,po takich zdjęciach ,trudno bezkrytycznie patrzeć na swoje.

A działką Gabrysi jestem oczarowana....Moje oczarowanie wzrasta wprost proporcjonalnie do czasu spędzanego w nim.... :lol:
..
I to jest własnie nasze forum :wink: Podpatrujemy roślinki, aranżcje i sru, okazuje sie, że mamy braki w asortymencie a to co jest to właściwie można ładniej skomponować :P

Robimy zdjątka naszym zielskom, no fajnie sie prezentują. Ale, ale przeciez można je znacznie atrakcyjniej przedstawić, nasze takie niewyrażne, nie to swiatło, nie te kolory itp Sru, może zmiana apararu? :P

Na działce zapierdzielam w wycieruchach, ide np do H. :wink: , patrze a Ona super gustowna kieca, pazurki odmalowane, nie dojrzałam tylko w jakich bucikach. I co? sru do lumpeksu po cos bardziej reprezentacyjnego od dżinów :P

Oczywiście żartuję, do wiadomości osób, które mnie nie znają osobiście :wink:
I to jest nasze forum :wink: :;230

Małgosiu, nad wiosennymi kwiatkami już nie będe wzdychać. Ale swiątecznego wystroju chaty i ogrodu Ci zazdroszczę. Może zacznę się budować? :;230 I to jest nasze forum :wink: ;:135 ;:87

Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”