Basiu - ja wiem? Wakacje to są od pracy. A tej akurat miałam nadmiar. Bardzo mi brakowało FO. A jeśli chodzi o kwiaty i ogród, to starczało mi tylko na tyle czasu, by wszystko utrzymać przy życiu.
Henryku - dziękuję. Fuksji będzie jeszcze strasznie dużo. Dały popis w tym roku.
Eryku - też się cieszę. U mnie fuksje już na zimowisku, w garażu. Marzę o szklarni...
Sierpień minął zdecydowanie pod znakiem fuksji. Kwitły na potęgę. Zdjęć mam dużo, podzielę je na dwa posty.
'Tamara Balyasnikova'. Pięknie się rozrosła i kwitła bardzo długo. To zdjęcie jest z 1.08.
A to zrobiłam tydzień później.
Tu pięknie widać, jak zmienia się z czasem kolor kwiatów. Od ciemnego fioletu do bordo.
'Van Eijk Bello' - w sumie ciężko powiedzieć ile razy kwitła. Właściwie bez przerwy.
'Rohees New Millenium' - kwiaty na początku, prawie czarne. Takie podobają mi się najbardziej.
I to jak jaśnieją z czasem.
Od lewej: 'Clair de Lune', 'Sea Shell', 'Santa Lucia'. W przyszłym roku muszę wymyślić jakąś półkę, aby je lepiej wyeksponować.
I wiszące. Od lewej: 'Blue Veil', 'Golden Anniversary', 'Ann G.', 'Blue Angel', 'Antarctica'.
'Golden Anniversary'
'Blue Veil'
'Ann G.'
![Obrazek](https://images86.fotosik.pl/581/77ab666fd2d3309f.jpg)