Eukomis cz.6
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Eukomis cz.6
Dobry pomysł Halinko z pozbywaniem się bylin, też bym tak chciała ale jestem chomikiem jak Jadzia ale może jak kiedyś nie wstanę z kolan i na czworakach polezę do domu to też wyautuję maluchy. Mnie przezimowały trzy chryzantemy z siedmiu zamówionych u Syngwinarii więc na wiosnę się podzielę.
Pewnie jeżdzisz do wnuczki daleko i nie dajesz jej spać!
Pewnie jeżdzisz do wnuczki daleko i nie dajesz jej spać!
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Ewuś masz rację więcej przebywam w Warszawie jak w domu. Mała miała roczek to zostałam u niej przez tydzień żeby się nacieszyć. W ogródku mało grzebię bo sucho był , może po niedzieli coś porobię. Przez dwa tygodnie będę w domu chcę posadzić tulipany we wrześniu bo pod koniec znowu wyjazd.
- Bazyla
- Od: 15 lut 2017, o 20:44
Halinko urocze widoczki na Twój piękny ogródeczek
Wnusie to fantastyczna sprawa, ja też od 10 miesięcy cieszę się bliźniakami od najstarszego syna - wszyscy jesteśmy za nimi przepadziści
Pozdrawiam serdecznie
Wnusie to fantastyczna sprawa, ja też od 10 miesięcy cieszę się bliźniakami od najstarszego syna - wszyscy jesteśmy za nimi przepadziści
Pozdrawiam serdecznie
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko no to teraz masz więcej pracy, a raczej radości nie tylko z ogródka ,ale również z wnusi .Teraz wiem dlaczego zminimalizowałaś prace ogrodowe ,żeby więcej czasu poświęcić wnusi one zbyt szybko dorastają widzę to po Amelce i moich wnukach .
- Bazyla
- Od: 15 lut 2017, o 20:44
Dzień dobry Halinko Czy już powróciłaś z wyjazdu? Jeżeli tak, to czekamy na jesienną fotorelację. A jeżeli jeszcze nie, to życzę miłego pobytu i do zobaczenia na FO.
- ewa w
Halinko bardzo piękna wycieczka- ale gdzie maska tlenowa jak mówiłaś Przywiozłaś sobie jakąś plecionkę z Peru?
Ach te widoki
Ach te widoki
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
witaj Ewuś przywiozłam lalkę czapki i rękawiczki dla wnusi .widoki piękne Kondory latające nad kanionem.Ludzie biedni ale szczęśliwi uśmiechnięci.Radzą sobie sprzedają to co potrafią wykonać samemu ale nie żebrzą Najwięcej wyrobów z wełny alpak swetry czapki rękawice poncza.Taką lalkę przywiozłam
Boliwia wyspa sol spotkanie z indiańskim szamanem
Tak ubrane dzieci szkolne
Boliwia wyspa sol spotkanie z indiańskim szamanem
Tak ubrane dzieci szkolne
- ewa w
Wszystko takie fajne i kolory i fasony a lalka na pewno będzie ulubioną u wnusi. Jeżeli masz jeszcze jakieś fotki to wstawiaj Halinko bo piękny jest ten kraj i wspaniali ludzie
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Witaj Halinko,miło Ciebie zobaczyć i to w takich okolicznościach egzotycznej przyrody.Wyglądasz wspaniale,widać,że wycieczka udana, a ogródek poczekał w stanie nienaruszonym do Twojego powrotu.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Halinko gratuluję udanej wycieczki.
A laleczka to na pewno dla Twojej ukochanej wnusi.
A laleczka to na pewno dla Twojej ukochanej wnusi.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Halinko jaka fajna wyprawa będziesz miała co wspominać w zimowe wieczory.Ci biedniejsi zawsze są szczęśliwsi i weselsi od bogatych tak było ,jest i będzie . W domowym ogródku nie widać ,żebyś gdzieś wyjeżdżała wszystko zadbane nawet Pazia zaprosiłaś ,ale muszę sie pochwali ,że i mnie w tym roku odwiedził