W końcu znalazłem trochę czasu
Mario Dziękuję za tak przemiłe słowa

Aż się ciepło na sercu robi, jak ktoś tak chwali

Szczerze mówiąc, to wolę iść do jakiegoś sklepu gdzie są rośliny i wszystko co związane z ogrodem, niż chodzić po wielkich sklepach z elektroniką

Mam nadzieję, że Twoje życzenia się spełnią, zrobię wszystko co w mojej mocy, aby tak się stało

Któż wie w jaką dziedzinę mnie zaprowadzi życie? Na pewno będzie to związane z roślinami, ogrodem, przyrodą. Jakoś nie wyobrażam sobie, aby siedzieć 8 godzin w biurze przed komputerem

Też kocham nasze morze
Dziękuję za życzenia i ja życzę, abyś znalazła taki piecyk i spełniła swoje marzenie
Beatko I Tobie dziękuję z całego serca za tak piękne życzenia i pochwały

Lubię siebie i swoje zainteresowania. Sam wyznaczam sobie cele i próbuję je realizować. Staram się nie poddawać! Bo życie prędzej, czy później nauczy mnie tego, że trzeba dążyć do celu. Chcę być sobą, bo jak tak patrzy się na dzisiejsze społeczeństwo, to wiele ludzi jest do siebie tak podobnych charakterami i zainteresowaniami, że czasami można kogoś z kimś pomylić

Jedna osoba idzie w ślad drugiej. Podążają tą samą ścieżką. Ekouprawę to trudno może być stworzyć, bo czasami muszę wykonać oprysk, ale to już jest takie prawie "eko"

Szkoda, że nie mieszkacie bliżej
Pozdrawiam
Maćku To jesteś ode mnie trochę młodszy

Ja też już nie mogę się doczekać wiosny, tego zapachu ziemi, kwiatów, ciepłych promieni słońca śpiewu ptaków

Jak ja uwielbiam Wiosnę! Planuję wysiać dużo kwiatów i ogólnie roślin, powiększyć ogród warzywny, bo chcę go całkowicie w przyszłości przenieść w inne miejsce. Może wykopię sobie oczko wodne

Ale to wszystko plany. Ogólnie to ostatnio policzyłem i spisałem wszystkie odmiany i gatunki nasion jakie mam i wyszło mi ponad 100 rodzajów

A chciałbym jeszcze co nieco domówić. Też niestety mam trochę nauki, najgorsze są te zadania domowe. Teraz to mogą być, ale jak zacznie się czas wysiewów? Nie wiem jak to przetrwam, ale trzeba dać radę! Teraz to już pójdzie z górki. Zaraz egzaminy i potem koniec roku. Do jakiej szkoły się wybierasz?
Pozdrawiam