Forumowicze posiadający opryskiwacz firmy MAROLEX mają przywilej bezpłatnego zamieszczania ogłoszeń w tej sekcji (poza tą sekcją nie ma innej możliwości umieszczania ogłoszeń handlowych na forum).
By umieszczać tutaj ogłoszenia i odpowiadać na ogłoszenia trzeba należeć do grupy Posiadacz MAROLEX. Forum założone i prowadzone jest przez firmę MAROLEX dlatego też główne wsparcie, pomoc i inne udogodnienia są i będą wprowadzane dla Klientów Firmy - posiadaczy opryskiwaczy MAROLEX. By zostać zapisanym do grupy "Posiadacz MAROLEX" należy spełniać dwa warunki:
1. Posiadać opryskiwacz MAROLEX, i w profilu należy podać posiadaną ilość opryskiwaczy MAROLEX.
2. Posiadać co najmniej 50 postów na swoim koncie.
Po spełnieniu powyższych warunków należy zgłosić się do grupy "Posiadacz MAROLEX" następująco:
- wejść w http://WWW.forumogrodnicze.info/ucp.php?i=172
- wybrać na prawo, na dole strony nazwę grupy "Posiadacz MAROLEX"
- wybrać opcję "Dołącz do wybranych"
- zatwierdzić klawiszem "wyślij".
Następnie Moderator albo Admin zweryfikuje warunki i dołączy Forumowicza do grupy "Posiadacz MAROLEX". Po dołączeniu do tej grupy będzie miał/a możliwość umieszczania ogłoszeń w poniższej Sekcji Ogłoszeń.
Mnie się wydaje, że posty merytoryczne powinny nimi być. Jeśli ktoś " raczkuje w ogródku" to lepiej niech czyta niż wprowadza w błąd . Mam tu na myśli tez siebie . Bardzo dużo korzystam z porad i widzę to po swoich domowych, że z pozytywnym skutkiem . Jeśli nabędę wiedzę i wypróbuję w praktyce nie omieszkam podzielić się i może nawet poradzę coś . Obecnie nie śmiem nawet radzić, żeby komuś nie narobić szkód .
Dzień dobry.
Zauważyłam, ze nie mam możliwości dokonywania wpisów w dziale sprzedażowym. Jeśli chcę zakupić rośliny od osób prowadzących sprzedaż muszę kontaktować się z nimi przez priv. Czy muszę się gdzieś zalogować lub nie spełniam jakiś warunków?
Proszę o odpowiedź.
Dziękuję