Moje Hoje
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Olu sheperdii jak zaczarowana > może to jeszcze za wcześnie kupiłam ją przecież pod koniec października :P
Martwi mnie Kentiana > sadzonka miała tylko dwa listki i jeden już mi zaczyna żółknąć
Może zbytnio się pośpieszyłam i trzeba było poczekać do wiosny ale Stoneana i Neoebudica jeszcze się trzymają
Czas pokarze tymczasem je obserwuje :P
O wszystkich zmianach będę informowała :P
Martwi mnie Kentiana > sadzonka miała tylko dwa listki i jeden już mi zaczyna żółknąć
Może zbytnio się pośpieszyłam i trzeba było poczekać do wiosny ale Stoneana i Neoebudica jeszcze się trzymają
Czas pokarze tymczasem je obserwuje :P
O wszystkich zmianach będę informowała :P
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Straty
Po długiej ciszy czas na podsumowanie Wayetii , Retusa , Kentiana ,Stoneana i Curtisa to już wspomnienie
Bella została pocięta na sadzonki> bo już tak marniała że niedługo też ją stracę teraz czekam na korzonki
Dobrze że ostatnio jest więcej słonecznych dni to może więcej strat w hojach nie będzie
Bella została pocięta na sadzonki> bo już tak marniała że niedługo też ją stracę teraz czekam na korzonki
Dobrze że ostatnio jest więcej słonecznych dni to może więcej strat w hojach nie będzie
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To przykre Kasiu. Doskonale rozumiem Twój żal. Ja też mam kilka badylków na sumieniuFIGA pisze:Też mam taką nadzieję > ale te co wypisałam to już definitywnie padły
W tym roku jesienią będę kupowała tylko sadzonki w ziemi i to jak będzie ciepło :P
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Re: Straty
o ranyFIGA pisze:Po długiej ciszy czas na podsumowanie Wayetii , Retusa , Kentiana ,Stoneana i Curtisa to już wspomnienie
przykro mi. Mam nadzieję, ze sukcesy wiosenna Ci wynagrodzi
Pozdrawiam - Justyna