Zielono mi... !cz.1
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczny fiołeczek, a i kalanchoe białe jest cudne.....ja nie potrafię tej roślinki utrzymać
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- miluck
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Graszko fiołeczek cudny tylko szkoda,że nie mój
Jadziu ogrodniczka z Ciebie wspaniała,jest co oglądać w Twoim wątku
Basiu Co do kalanchoe to sama jestem ciekawa czy się u mnie zadomowi na dłużej bo z tym różnie bywa.
No niestety dzisiaj znowu straty, drugi listek fiołka odmianowego padł,zostały jeszcze dwa,
trzymajcie kciuki może chociaż one wypuszczą listeczki.
Jadziu ogrodniczka z Ciebie wspaniała,jest co oglądać w Twoim wątku
Basiu Co do kalanchoe to sama jestem ciekawa czy się u mnie zadomowi na dłużej bo z tym różnie bywa.
No niestety dzisiaj znowu straty, drugi listek fiołka odmianowego padł,zostały jeszcze dwa,
trzymajcie kciuki może chociaż one wypuszczą listeczki.
- Agii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jagódko ja będę trzymała kciuki nawet nie wiesz jak mocno za twoje listki.
U mnie z tych od Ciebie coś padło ale i coś żyje. Skubnęłam z tych moich kupionych fiołków po listku , wsadziłam w ziemię w doniczkę taką zbiorczą, opisałam żeby wiedzieć który to który. Przed Świętami mój M strącił doniczkę z parapetu i zrobił się miszmasz, ale byłam wściekła Na nowo zidentyfikowałam ale chyba nie na 100%
U mnie z tych od Ciebie coś padło ale i coś żyje. Skubnęłam z tych moich kupionych fiołków po listku , wsadziłam w ziemię w doniczkę taką zbiorczą, opisałam żeby wiedzieć który to który. Przed Świętami mój M strącił doniczkę z parapetu i zrobił się miszmasz, ale byłam wściekła Na nowo zidentyfikowałam ale chyba nie na 100%
- selene
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 23 sty 2008, o 00:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj imienniczko - moje kalanchoe niestety wyrosło w liście niemożebnie, ale mimo, "zakapturzania" by miało krótki dzień nie zakwita ponownie. By cieszyć się kwieciem jak Ty trzeba chyba kupować kwitnące tylko co dalej skoro uparciuch nie zakwita ponownie? Kolekcja liściastych kalanchoe wątpliwą atrakcją
Pozdrawiam.