Kawałek nieba wiewióreczki
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kawałek nieba wiewióreczki
Wiewióreczko plany są super i życzę aby się udało je zrealizować, a ztymi spontanicznymi to zawsze najlepiej wychodzi
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam serdecznie Ciemno od rana a leje od południa
Marlenko a co słychać na Twojej działeczce? Tulipanki wychodzą W tygodniu, bliżej weekendu rozejrzę się po moim kawałku może już coś wychodzi
Marysiu jasne że nadrobimy, zapraszam częściej Mam nadzieję, że uda nam się spotkać w tym roku Leje też tak ciurkiem u Ciebie?
Iwonko te spontaniczne mi wychodzą zdecydowanie częściej i lepiej
Zapraszam na kolorowe zdjęcia, bo mi właśnie wiatr śnieg w okna ciśnie i czuje się zdezorientowana A do tego upiekłam bułeczki jagodowe - dla zdrowia psychicznego
kwiecień 2018
Pozdrawiam ciepło i byle do wiosny
Marlenko a co słychać na Twojej działeczce? Tulipanki wychodzą W tygodniu, bliżej weekendu rozejrzę się po moim kawałku może już coś wychodzi
Marysiu jasne że nadrobimy, zapraszam częściej Mam nadzieję, że uda nam się spotkać w tym roku Leje też tak ciurkiem u Ciebie?
Iwonko te spontaniczne mi wychodzą zdecydowanie częściej i lepiej
Zapraszam na kolorowe zdjęcia, bo mi właśnie wiatr śnieg w okna ciśnie i czuje się zdezorientowana A do tego upiekłam bułeczki jagodowe - dla zdrowia psychicznego
kwiecień 2018
Pozdrawiam ciepło i byle do wiosny
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Anetko,bułeczki bardzo smakowicie wyglądają ,chyba dzisiaj coś upiekę ,wspomnienia z poprzedniej wiosny wypasione ,masz dużo tulipanków,hiacyntów i sasanka o pięknym kolorze ,,widać kochasz piękne kwiaty i masz ich coraz więcej ,wszyscy tak dosadzamy ,bo chyba nie możemy żyć bez cudownej przyrody,pozdrawiam i miłego dnia
-
- 500p
- Od: 26 sie 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale piękne wspomnienia... Ja czasem łapie się na tym że więcej zdjęć robię działce niż rodzinie ale cóż skoro mamy taką pasję. Ja również będę robić ogrodzenie od strony sąsiada 22m. W jakiej technologii będzie Twoje ? bo moje to tylko siatka i słupki.
- iwona0042
Bardzo apetycznie u Ciebie Wiewióreczko, no i cudny model kotuś, wspomnienia wiosenne piękne, już blisko, coraż bliżej nam do wiosny
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
Witam wszystkich miłych gości
Powiem Wam, że dochodzę do siebie po wczorajszej podróży i cudownych Targach Gardenia i wspaniałym spotkaniu
Podróż miałam spokojną ale długą jak na godzinę busem i 5h intercity ale warto było i za rok też będę
Martuś miło Cię widzieć i właśnie ciągle coś dosadzam i dosadzam Nawet z Gardenii nawiozłam lilie i dalie
Madziu jak synek, zdrowy już? Z tym ogrodzeniem to była myśl słupki i siatka ale jak to będzie i czy w tym roku, to jeszcze do końca nie wiemy. Jak byłam na Targach to sąsiad mi poobcinał ładnie tuje i drzewa Rośnie mi dymka na parapecie i dynia wykiełkowała i nasturcja
Iwonko niesie mnie już to ewidentnie wiosna coraz bliżej, tylko temperatura w wekend jakoś mało wiosenna niestety
jeszcze tydzień temu było słonecznie
Zuzia się motylkiem bawiła
pniakiem też
krokusiki się cisły
drzewa jeszcze tydzień temu
drzewa po wczorajszym cięciu
tuje też podcięte
Gardenia
kiermasz roślin
Zakupy dużo lilii i dalie
Dynia ozdobna
Nasturcja
Dymka
Pozdrawiam ciepło
Powiem Wam, że dochodzę do siebie po wczorajszej podróży i cudownych Targach Gardenia i wspaniałym spotkaniu
Podróż miałam spokojną ale długą jak na godzinę busem i 5h intercity ale warto było i za rok też będę
Martuś miło Cię widzieć i właśnie ciągle coś dosadzam i dosadzam Nawet z Gardenii nawiozłam lilie i dalie
Madziu jak synek, zdrowy już? Z tym ogrodzeniem to była myśl słupki i siatka ale jak to będzie i czy w tym roku, to jeszcze do końca nie wiemy. Jak byłam na Targach to sąsiad mi poobcinał ładnie tuje i drzewa Rośnie mi dymka na parapecie i dynia wykiełkowała i nasturcja
Iwonko niesie mnie już to ewidentnie wiosna coraz bliżej, tylko temperatura w wekend jakoś mało wiosenna niestety
jeszcze tydzień temu było słonecznie
Zuzia się motylkiem bawiła
pniakiem też
krokusiki się cisły
drzewa jeszcze tydzień temu
drzewa po wczorajszym cięciu
tuje też podcięte
Gardenia
kiermasz roślin
Zakupy dużo lilii i dalie
Dynia ozdobna
Nasturcja
Dymka
Pozdrawiam ciepło
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Anetko Wiewióreczka niezmordowana, podziwiam Ciebie ???
Przecież Ty taki kawał drogi musiałaś pokonać , ja nie myślałam że to tyle czasu Tobie zajmie.
Ale jak zmęczenie już minęło to teraz tylko wyczekiwać wiosny.
Widzę że zakupy poczyniłaś spore, miałaś co tachać do domku.
Ja też bardzo się cieszę, że mogłam się z Tobą spotkać.
Moje zakupy troszkę mniejsze, ale ja coś słabo się zorganizowała i nawet do róż nie trafiłam.
Widzę parapety już masz załatwione, ja dzisiaj troszeczkę wysiałam i wsadziła do donicy cebulę Korony cesarskiej bo ziemia w ogrodzie jeszcze mokra A one już zaczęły ożywiać.
Anetko chwila wspomnień z wczorajszego spotkania.
Przecież Ty taki kawał drogi musiałaś pokonać , ja nie myślałam że to tyle czasu Tobie zajmie.
Ale jak zmęczenie już minęło to teraz tylko wyczekiwać wiosny.
Widzę że zakupy poczyniłaś spore, miałaś co tachać do domku.
Ja też bardzo się cieszę, że mogłam się z Tobą spotkać.
Moje zakupy troszkę mniejsze, ale ja coś słabo się zorganizowała i nawet do róż nie trafiłam.
Widzę parapety już masz załatwione, ja dzisiaj troszeczkę wysiałam i wsadziła do donicy cebulę Korony cesarskiej bo ziemia w ogrodzie jeszcze mokra A one już zaczęły ożywiać.
Anetko chwila wspomnień z wczorajszego spotkania.
-
- 500p
- Od: 26 sie 2011, o 19:42
Piękne zakupy byle tylko cieplutko się zrobiło. Przepiękne cebulki i jakie spore. Jakoś mi wyleciało z głowy, że to już te targi będą. Anetko Ty to masz miłość do roślinek. Jak oceniasz tegoroczne targi?
W porównaniu z ubiegłorocznym?
W porównaniu z ubiegłorocznym?
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Twoja działka z pewnością ciekawie i z rozmysłem zagospodarowana co niebawem zobaczymy jak cały ogród buchnie kwieciem
Nie mogę się doczekać tej chwili a Zuzia rozkoszna-pozuje do zdjęć jak artycha
Pozdrawiam
Nie mogę się doczekać tej chwili a Zuzia rozkoszna-pozuje do zdjęć jak artycha
Pozdrawiam
- iwona0042
No zakupy fajne, cebulki dorodne, a na działeczce prace wiosenne rozpoczęte, to lubimy prawda
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Anetko,super miałaś wycieczkę ,aż zazdroszczę chociaż troszkę męczącą ,ale to wszystko do pokonania ,lilie pięknie będą wyglądały w ogródku w którym kotek tak się rozciąga ,uwielbia Twoje towarzystwo i Twój ogródek ,a na wystawie na zdjęciach rozpoznaję tylko Ciebie,bo znam Cię ze zdjęć wycieczkowych ,pozdrawiam
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
ANETKO Piękny ten stolik z fotelami Warto chyba było jechać i tak dużo zobaczyć.
Pozdrawiam Ewula
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Anetko, zawitałam do Twojego wątku, a tu tyle znajomych.Na razie pobieżnie ,przeleciałam strony - ale, zapewniam,że obejrzę szczegółowo.Po tym co zdążyłam zobaczyć , moje uznanie i podziw dla Ciebie.