Od wiosny do jesieni w moim raju

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
daysy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2014, o 12:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Od wiosny do jesieni w moim raju

Post »

Cześć Zuziu. Przykro się czyta o stracie osób bliskich, ale tak jak napisałaś czas leczy rany. Ty również znajdziesz z czasem ukojenie ;:167
Śliczne masz ciemierniki i wiosna już u Ciebie zagościła na dobre ;:215 aż miło popatrzyć.
Pozdrawiam Daysy
Zapraszam
Róże i bajkowy świat ogrodów 2018
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Przykre wieści nam przyniosłaś, siostra to taka nasza druga połówka ;:168
Wiosna już się rozgościła, teraz będzie już coraz więcej kwitnacych kwiatuchów. Hiacynta znalazłam tylko jednego, reszta jeszcze śpi, albo może ich nie wypatrzyłam? Z tego co pamiętam ,to ciemierników masz chyba wiecej i co jeden to piękniejszy ;:oj Ten różowy jest śliczny, za to biały bardziej rzuca się w oczy. Mój pełny pokazał już pąki, ale pojedynczy jeszcze mocno ukryty, tuż przy ziemi można dopiero zobaczyć zapowiedź pąków. Liście ma nieciekawe, ale przecież wyrosną mu nowe ;:108 Pozdrawiam ;:196
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Wróciłaś do raju!Dobrze Zuziu,to Ci się pomoże pozbierać po ciężkich emocjach! Piękna wiosna u Ciebie w ogródku! ;:3 ;:3 ;:3
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Zuziu, ogromnie mi przykro z powodu straty siostry. ;:168 Pamiętaj jednak, że ona nie odeszła na zawsze, że tak długo będzie z Tobą, jak długo pozostanie w Twojej pamięci. ;:108
Działeczka pięknie sobie poradziła i cieszy wspaniałymi kwitnieniami. ;:138 ;:138
Stanowi też odskocznię od codziennych trosk i smutków. ;:303 Niech więc da Ci ona dużo radości w tej szarej codzienności. ;:138
Zdrówka. ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Zuziu , no popatrz jaka ze mnie gapa , dopiero się zorientowałam , że otworzyłaś wąteczek , ale po prawdzie u mnie też trochę problemów .Najważniejsze jednak , że wróciłaś do ogrodu bo na smutki najlepsza praca .Musi upłynąć trochę czasu żeby wspomnienia dobrych chwil z siostrą wywoływały uśmiech na Twojej twarzy , ale z pewnością tak będzie .Twoje ciemierniki jak zwykle urodziwe a moje jakoś nie chcą kwitnąć , chyba muszę je postraszyć . :;230 , a może są głodne bo czegoś im nie dałam ?No i bądź tu człowieku mądry co im dolega .Spokoju i dobrych myśli ;:196
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Zuziu, moje wyraz współczucia ;:168 Ogród na pewno ukoi Twoje serduszko, a czas... zabliźnia, blizny bolą. Taka kolej losu... ech...

Piękne masz pięciorniki, one robią na mnie wrażenie... chyba muszę się zaopatrzyć.
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45

Post »

Witaj Zuziu, niestety taki nasz los, że nigdy nie wiemy co nam przyniesie :( Bardzo mi przykro, le pamiętaj, że w Twoim sercu będzie zawsze!
Ogród budzi się do życia, więc niedługo na pewno pochłonie Cię na dobre :) Pozdrowienia i trzymaj się ciepło ;:196
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zuziu życie jest brutalne ale cóż pozostają wspomnienia, dobrze że jest ogród nasze forum gdzie można oderwać się od codzienności choć na chwilę.
Ciemierniki króluja w naszych ogrodach z Twoje to cudne pannice, cebulowe tez juz pchają się do sloneczka i chcą pokazać swoją urodę, poczekajmy jeszcze chwilę i ogród bedzie cudownie ukwiecony, pozdrawiam
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
1Kasia1
100p
100p
Od: 1 lut 2016, o 17:23

Post »

Witaj Zuziu, smutne wieści nam przekazałaś. Dobrze, że idzie wiosna i pozwoli Ci ukoić zranione serduszko ;:167 .
Ciemierniki pięknie kwitną w Twoim ogrodzie.
Pozdrawiam Cię ciepło ;:168
Pozdrawiam - Kasia :)
Dom w Lukrecji z ogrodem
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Zuziu Kochana, przypomniało mi się, że masz Baronessę, powiedz mi jak ona u Ciebie się miewa? Jaki ma rozmiar? Niby piszą, że to nie duża róża... zamówiłam sobie dwie sztuki i nie bardzo wiem ile im miejsca przeznaczyć (chcę żeby były obok siebie), a za nimi, na drugim tle planowałam Leonarda da Vinci. Jak sądzisz jest to dobry pomysł?
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Witam wszystkich serdecznie :D .

Co do działeczki wierzcie mi że mało mnie teraz obchodzi, właściwie prawie nie jeżdżę bo i osobisty kierowca póki mu nie zdejmą szwów ze stopy nie może jeżdzić, ale to już inna historia nie tak poważna. ;:224 . Dziś jednak byłam, syn mnie podwiózł ;:108 . Czy można uwierzyć że wiosna i kolorki nie cieszą, można bo mnie nie cieszą ;:185 . Jeszcze raz wszystkich przepraszam za moje użalanie i za to że mało się udzielam na forum. Zadaję sobie tylko pytanie czy te zmartwienia moje się nigdy nie skończą. Wiem, wiem..każdy ma swoje zmartwienia, nie ja jedna..ale ja sobie z nimi nie radzę ;:185

Skoro już byłam na działce kilka zdjęć pstryknęłam, kiedy znów będę nie wiem ;:185

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Shire
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 kwie 2016, o 21:33

Post »

Zuziu, najważniejsze, że jest już znany powód kłopotów zdrowotnych wnuka. Borelioza jest bardzo podstępna i trudno ją wykryć. A u Was się już udało i to jest wielki sukces. Ludzie latami nie znajdują przyczyny. Popytam w pracy, bo coś mi się obiło o uszy, któraś z koleżanek ma z tym problem. To tez Poznań, więc zdobędę namiary i napiszę do Ciebie. Wnuk to młody chłopaczek, pomimo, że szczuplutki, to ma jeszcze sporo siły do walki z tym paskudztwem i jestem przekonana, że zaserwują mu skuteczną terapię. Nie załamuj się i wierz w to, że wszystko da się naprawić.

Na działeczce czasem po prostu pobądź, by ziemia przyjęła wszystkie Twoje zmartwienia. Oddychaj spokojnie, a może popłacz, by wyrzucić z siebie zmartwienia.

Piękny ten ciemiernik z plamkami- bardzo, bardzo mi się podoba. ;:167
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Zuziu wiem, że to niewielkie pocieszenie, ale wnusio jest młodym człowiekiem jego organizm łatwiej sobie ze wszystkim poradzi. Bolerioza ma tak wiele twarzy... sama po tomografii głowy dowiedziałam się, że kiedyś miałam podobno bolerioze... skąd, kiedy sama nie wiem. Kochana ;:168 ... działeczka cię potrzebuje ... to jak rodzina, odwdzięczy ci się ciszą, zapachem kwiatów i śpiewem ptaków. Będzie dobrze ... ;:167 ;:167 ;:167
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”