Alicja125 pisze:Witam sobota słoneczna w końcu . Pojechałam na działkę i trochu porobiłam postawiłam płotek, który wiatr mi przewrócił podłączyłam już baniak do rynny żeby woda się zbierała bo wodę puszczą dopiero 1 kwietnia, a jak już będę tam częściej chodziła to się przyda choćby do mycia, usunęłam suche kwiaty jednoroczne bo niestety nie zdążyłam zrobić tego na jesieni tak ładnie kwitły, że żal było ruszać, a mój m zrobił oprysk drzew i zabielił. Dziś tez pojechałam na działeczkę przede wszystkim żeby posiedzieć na słoneczku bo w tygodniu choć będzie ciepło to i tak nie będę miała czasu we wtorek moje okrągłe urodzinki 50 latek, a w sobotę imprezka babcia będzie szaleć. Dzisiaj też zrobiliśmy grilla razem z córcią oj, ale smakowało tego mi własnie się chciało. Wnusio miał radochę najbardziej mu się spodobało grzebanie w ziemi, ale to jeszcze nie czas na to, więc tylko huśtawka i spacerki. Nasz piesio tylko na słoneczku się wygrzewał i od czasu do czasu przechadzał się po działce było wspaniale.
Witam ! Piękna jest ta Twoja działka ! Ja od tygodnia też już robię porządki na swojej i szykuję się do nowego sezonu
Alicjo, będziesz sadziła swoje dalie bezpośrednio do gruntu czy może wcześniej masz zamiar pędzić w donicy w domu ? :P