Lancety rodzinna ostoja ...cz.3
- pelagia72
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Lancety rodzinna ostoja ...cz.3
Lanceto
Dzięki za relację z Gardenii
Ciebie i Olę poznaję, powiesz kim jest reszta Forumowiczów
Zakupy piękne
Lodziu gratuluję wygrania nagrody
Zasłużyłaś na pewno
Dzięki za relację z Gardenii
Ciebie i Olę poznaję, powiesz kim jest reszta Forumowiczów
Zakupy piękne
Lodziu gratuluję wygrania nagrody
Zasłużyłaś na pewno
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lidziu, gratuluję wygranej
Na Gardenii zebrała się Was spora gromadka A i zakupy poczyniłaś piękne, ciemiernik ma śliczny kolor. On jest pełny? Łepek ma schylony w dół, nie bardzo widać, ale tak mi się widzi
Na Gardenii zebrała się Was spora gromadka A i zakupy poczyniłaś piękne, ciemiernik ma śliczny kolor. On jest pełny? Łepek ma schylony w dół, nie bardzo widać, ale tak mi się widzi
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wow, ale wcześnie Gardenia , zazdroszczę , brawo . ja się wybiorę na coś podobnego kiedy będzie więcej roślinek kwitnących
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Lodziu
Fajnie,że byłaś na Gardenii.Ja tym roku nie byłam.
Nowe zakupy - jakie fajne.Jakiś śliczne róże ?
śliczny ten ciemiernik . ;:215Tam jest ich mnóstwo aż oczopląsu można dostać
Fajnie,że byłaś na Gardenii.Ja tym roku nie byłam.
Nowe zakupy - jakie fajne.Jakiś śliczne róże ?
śliczny ten ciemiernik . ;:215Tam jest ich mnóstwo aż oczopląsu można dostać
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Składam ogólne podziękowanie, za otrzymane liczne gratulacje To bardzo miłe ,tym bardziej, że nie liczyłam na sukces.
e-genia, Geniu,Ty sprawczyni całego zamieszania - bardzo dziękuję
duju-Justynko, miejmy nadzieję, że następna Gardenia będzie dla nas łaskawsza.
pelagia72 - Agnieszko, mogłabym podpisać grupowe zdjęcie z Gardenii nickami , ale nie wiem, czy RODO tego nie zabrania. Jeżeli otrzymam zgodę Administracji Forum - zrobię to w wątku dot.
Gardenii.
Iwonka1 -Iwonko, punkt kontaktowy przy stoisku Marolexu- to strzał w 10-kę.Nikt nie miał problemu z dotarciem na umówioną godzinę.Spotkanie było spontaniczne i ciekawe.Do tego,bardzo miłe potraktowanie nas przez Firmę Marolex.
Pytałaś o ciemiernik, jest,powiedziałabym półpełny.Ma okółek zewnętrznych płatków, a pod nim drugi
lekko falbaniasty i w środku pukiel pręcików.
karolacha -Karolino, wybierzesz się na pewno do Wojsławic.Tam zawsze są niezłe kiermasze.
anabuko1-Aniu, na Gardenii byłam pierwszy raz. Stwierdziłam, że można się doskonale zaopatrzyć w poszukiwane gatunki i odmiany.
Trochę wiosny....
e-genia, Geniu,Ty sprawczyni całego zamieszania - bardzo dziękuję
duju-Justynko, miejmy nadzieję, że następna Gardenia będzie dla nas łaskawsza.
pelagia72 - Agnieszko, mogłabym podpisać grupowe zdjęcie z Gardenii nickami , ale nie wiem, czy RODO tego nie zabrania. Jeżeli otrzymam zgodę Administracji Forum - zrobię to w wątku dot.
Gardenii.
Iwonka1 -Iwonko, punkt kontaktowy przy stoisku Marolexu- to strzał w 10-kę.Nikt nie miał problemu z dotarciem na umówioną godzinę.Spotkanie było spontaniczne i ciekawe.Do tego,bardzo miłe potraktowanie nas przez Firmę Marolex.
Pytałaś o ciemiernik, jest,powiedziałabym półpełny.Ma okółek zewnętrznych płatków, a pod nim drugi
lekko falbaniasty i w środku pukiel pręcików.
karolacha -Karolino, wybierzesz się na pewno do Wojsławic.Tam zawsze są niezłe kiermasze.
anabuko1-Aniu, na Gardenii byłam pierwszy raz. Stwierdziłam, że można się doskonale zaopatrzyć w poszukiwane gatunki i odmiany.
Trochę wiosny....
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Rozkoszne kocisko Też bym tak chciała powyciągać się na słoneczku, ale to może jak zrobi się cieplej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- anabuko1
Jakie śliczne ciemierniki
A kotek już się wygrzewa ?
To u ciebie chyba cieplej i nie wieje ??
A kotek już się wygrzewa ?
To u ciebie chyba cieplej i nie wieje ??
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Lodziu zakupy ok, widziałam relację w telewizorni dość obszerną, szukałam naszych szalonych forumkowiczów. Olusia oczywiście z aparatem, brawo ! w końcu muszę ruszyć na takie spotkanko.
Kicia super niech tylko słoneczko przyświeci i bedzie leżakowanie.
Widzę mahomia zaawansowana do kwitnienia u mnie też ale o wiele jeszcze bardziej śpiąca.
Widzę, że wszędzie wieje i leje, pozdrawiam
Kicia super niech tylko słoneczko przyświeci i bedzie leżakowanie.
Widzę mahomia zaawansowana do kwitnienia u mnie też ale o wiele jeszcze bardziej śpiąca.
Widzę, że wszędzie wieje i leje, pozdrawiam
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Aniu ,to do taruni , może tu prędzej przeczyta .... stęskniłam się za Tobą !!! Koniecznie musisz przyjechać !!!
Ja 01.04 .( poniedziałek ) będę ok. 10:00 w Ogrodzie Botanicznym w Niegoszczy , to bliżej Ciebie niż mnie ,może dojedziesz ?
Ja 01.04 .( poniedziałek ) będę ok. 10:00 w Ogrodzie Botanicznym w Niegoszczy , to bliżej Ciebie niż mnie ,może dojedziesz ?
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Miało być wiosennie, cieplutko- a, jest przedwiosennie z wiatrem ,deszczem i zimnymi nocami.
Ja już wystawiłam na tarasie zeszłoroczne pelargonie podpędzone w domu.Będą też 2 skrzynie z warzywkami i ziołami .Na razie nie ma co jeszcze pokazywać.Czekam na ocieplenie
Iwonka1-Iwonko,jeszcze trochę cierpliwości,a będziesz się mogła na słoneczku wygrzewać i przeciągać jak mój Maks.
anabuko1-Aniu, u mnie jak wszędzie pogoda bardzo zmienna, ale przyroda nie próżnuje.
tara-Aniu,szkoda,że nie dojechałaś na Gardenię.Myślę,że na następnej spotkamy się i to jeszcze w większym gronie.Odwiedziłam Twój wątek i mam w nim sporo do nadrobienia,co uczynię z wielką
przyjemnością.Pozdrawiam serdecznie
Olusia-Olu,myślę,że z wyjazdu do OB w Niegoszczy ,będzie fotorelacja.
Pokażę jeszcze raz swoje ciemierniki, jestem nimi zachwycona.
Ja już wystawiłam na tarasie zeszłoroczne pelargonie podpędzone w domu.Będą też 2 skrzynie z warzywkami i ziołami .Na razie nie ma co jeszcze pokazywać.Czekam na ocieplenie
Iwonka1-Iwonko,jeszcze trochę cierpliwości,a będziesz się mogła na słoneczku wygrzewać i przeciągać jak mój Maks.
anabuko1-Aniu, u mnie jak wszędzie pogoda bardzo zmienna, ale przyroda nie próżnuje.
tara-Aniu,szkoda,że nie dojechałaś na Gardenię.Myślę,że na następnej spotkamy się i to jeszcze w większym gronie.Odwiedziłam Twój wątek i mam w nim sporo do nadrobienia,co uczynię z wielką
przyjemnością.Pozdrawiam serdecznie
Olusia-Olu,myślę,że z wyjazdu do OB w Niegoszczy ,będzie fotorelacja.
Pokażę jeszcze raz swoje ciemierniki, jestem nimi zachwycona.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Lodziu,ciemierniki masz cudowne ,oglądając zdjęcia z Gardenii tak się zastanawiałam,czy to Ty i jednak się nie pomyliłam ,nigdy nie byłam ,chociaż jak Was zobaczyłam to bardzo chciało mi się tam być z Wami ,ale już wszystko było za późno,może na rok następny coś pomyślę ,trochę droga dla mnie za daleka ,pogoda taka zmienna ,ale trudno ,mnie dzisiaj nawet krupy śniegu nie wypędziły z ogrodu ,pozdrawiam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Lodziu fajnie że w końcu doczekaliśmy się wiosny, pięknie kwitną Twoje ciemierniki
- anabuko1
Wszędzie pogoda się nam zmieniła.
ciemierniki rożne i jakie piękne
pozdrawiam
ciemierniki rożne i jakie piękne
pozdrawiam