Pomidory pod folią cz. 5
- Faworyt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2014, o 14:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pomidorowy szał podfoliowy cz. 5
Modne kiedyś hasło - przezorny zawsze ubezpieczony.
Jedynka w przyszłym tygodniu koniecznie do podwiązania.Lada moment zaczną się przewracać.Zrobiłbym to już,ale w razie... źle byłoby je okryć na noc.
Połowa drugiego tunelu wczoraj wysadzona.
W przyszłym tygodniu posadzę całą oczekującą resztę.
Jedynka w przyszłym tygodniu koniecznie do podwiązania.Lada moment zaczną się przewracać.Zrobiłbym to już,ale w razie... źle byłoby je okryć na noc.
Połowa drugiego tunelu wczoraj wysadzona.
W przyszłym tygodniu posadzę całą oczekującą resztę.
Serdecznie pozdrawiam.
MK
Żadną sztuką jest trwać i oczekiwać,lecz dawać nad miarę. Bruno/ Ew. wg. Św. Mateusza 25, (31-46).
MK
Żadną sztuką jest trwać i oczekiwać,lecz dawać nad miarę. Bruno/ Ew. wg. Św. Mateusza 25, (31-46).
-
- 100p
- Od: 22 maja 2018, o 15:10
No niestety. Z tego co wyczytałam i usłyszałam w prognozie pogody to w moich rejonach oprócz tej nocy jeszcze dwie maja być dość zimne.
Pozdrawiam.
Agnieszka.
Agnieszka.
-
- Od: 26 sty 2013, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witek gratulacje ,masz o co dbać , ,mojej koleżance w tunelu pomarzły a ja mialam wysadzić w majówkę i jakoś się nie złożyło ,co wyszło mi tylko nja dobre
Pozdrawiam serdecznie Teresa
Pozdrawiam serdecznie Teresa
-
- 100p
Ja w foliaku dzisiaj pierwszego kwiatka zapylilam . Wiem że niektórym nie dorównam ale też się bardzo cieszę.
Pozdrawiam.
Agnieszka.
Agnieszka.
- Faworyt
- Od: 2 gru 2014, o 14:47
Tereso ale na ewentualne gratulacje zasłużę dopiero po sezonie jak zdołam ogarnąć z dobrym skutkiem te w sumie ponad 200 odmian w tym roku. ;:202Poprzeczkę ustawiłem na ten sezon niezmiernie wysoko.Dobrze że Cię nie podkusiło sadzić.To co stracą przez te kilka dni opóźnienia w sadzeniu jak przyjdzie ciepło z łatwością nadrobią,także nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Czasami liczy się jakość Agnieszko a nie ilość a małe najdrobniejsze sukcesy najbardziej nas cieszą.
Czasami liczy się jakość Agnieszko a nie ilość a małe najdrobniejsze sukcesy najbardziej nas cieszą.
Serdecznie pozdrawiam.
MK
MK
-
- 100p
Witku 200 odmian ? To poważna sprawa . U mnie raptem 40 krzaczkow też każdy innej odmiany. Ale fakt masz rację. Małe rzeczy najbardziej cieszą. Tobie życzę udanej hodowli
Kolejna część jest tu viewtopic.php?f=42&t=117123&p=6156875#p6156875
Kolejna część jest tu viewtopic.php?f=42&t=117123&p=6156875#p6156875
Pozdrawiam.
Agnieszka.
Agnieszka.