Śliczne wszystkie , tym bardziej, że to rzadki widok przy takiej pogodzie. Zaczarowujesz te swoje rośliny , ja nie mam takich zdolności i u mnie zastój. I nawet Monika chyba nie umie czarować .
Gdzieś mi zaginął Twój wątek, przestał pokazywać się w powiadomieniach, a tu okazuje się, że od miesiąca masz nowy. Tak więc melduję się i nadrabiam zaległości.
Cudne fotki. Choć wiele medio ciekawych i oryginalnych, to orurensis wg mnie pokona zawsze każde inne. Kocham tę gadzinę, bo piękna, niezawodna, a do tego silna i nie tak łatwo ją wykończyć, co niestety z mediolobiviami mi wychodzi szczególnie łatwo.
Uroda tych maluszków jest rozczulaąca . I choć to Barbara z wiadomych względów powinna być tą "naj", to Rebutia hybr. Elizabeth najbardziej mi się podoba , a piękne wszystkie.
Pięknie się prezentują wszystkie A najpiękniej Rebutia hybr. Barbara, Rebutia hybr. Eldorado i Rebutia hybr. Judith Piszę na gorąco, bo po kolejnym przeglądzie klasyfikacja pewnie byłaby inna
Henryku - u Ciebie mimo pogody jaka jest za oknem, Twoim roślinom taka aura nie przeszkadza, wręcz odwrotnie, kwitną okazałymi, pięknie wybarwionymi kwiatami i jak zaznaczyłeś, faktycznie kwiaty rozmiarowo - "kaliber" jeden z większych .