Moje róże i nie tylko
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje róże i nie tylko
Anusiu szkoda ,ze nie napisałaś szybciej podesłałabym Ci mojego deszczu bo u mnie aż nadto .Dzisiaj nareszcie słoneczny dzień,ale calutką noc do rana wciąż padało.Łoooo matko tyle kwitnących róż piwonii co jedna to ładniejsza ja sobie mogę tylko pomarzyć o takich kwitnieniach
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,cudownie zakwitły u Ciebie piwonie ,one są moje ulubione i róż pięknych tyle ,czyli masz cieplej ,a u mnie zimno i leje ,,dopiero teraz się przerwało z deszczem,na polu jest wrażenie ,że jest jesień ale może w końcu jutro zaświeci słoneczko,ślimaki grasują ,jest po prostu plaga ,pozdrawiam Cię gorąco
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu
co za cudeńka pokazujesz
Moje róże też mają pąki ale jeszcze do kwiatów daleko.
Piwonie cudne a najbardziej podoba mi się kwiat tej różowej drzewiastej.
Coś mnie ostatnio na różowy kolor wzięło.
Piękny masz krzak piwonii na tym ostatnim zdjęciu
U mnie trochę popadało ale teraz znowu podlewa południe.
Na razie ziemia jeszcze dobrze namoczona.
Tobie też życzę zdrówka i dobrej pogody abyś mogła cieszyć się swoim ogrodem.
co za cudeńka pokazujesz
Moje róże też mają pąki ale jeszcze do kwiatów daleko.
Piwonie cudne a najbardziej podoba mi się kwiat tej różowej drzewiastej.
Coś mnie ostatnio na różowy kolor wzięło.
Piękny masz krzak piwonii na tym ostatnim zdjęciu
U mnie trochę popadało ale teraz znowu podlewa południe.
Na razie ziemia jeszcze dobrze namoczona.
Tobie też życzę zdrówka i dobrej pogody abyś mogła cieszyć się swoim ogrodem.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aniu
WAW!!
Juź tyle kwitnących róż masz .ale pięknie.
IO tyle cudniastych piwonii.I krzaczki spore, to już po kilka latek sobie liczą ??
WAW!!
Juź tyle kwitnących róż masz .ale pięknie.
IO tyle cudniastych piwonii.I krzaczki spore, to już po kilka latek sobie liczą ??
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Aniu..pięknie zakwitły ci róże , o moich na razie lepiej nie wspominać, odchorowują tylko nie wiadomo po czym Jedyna Edenka nie zawiodła, dobre i to . Patrzę na twoje pięknie kwitnące piwonie, podziwiam bo moim póki co daleko jeszcze do kwitnienia..mało słonka, deszczowo to i jeszcze w pąkach Życzę
Witam,jak tylko widzę w tytule wątku róże to zaraz zaglądam .Piękne masz królowe ,ale i piwonie również .Ja w swoim ogrodzie mam jedną,ale chyba skusze się na kolejne .Pozdrawiam Cię serdecznie.
- inka52
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
Aniu jak pięknie kwitną piwonie/nie zmoczone deszczem/ jak u mnie , róże też obsypane kwieciem tylko się cieszyć pozdrawiam trochę chmurki
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
JAKUCH Jadziu wystarczyło, że się poskarżyłam na brak deszczu i na drugi dzień lanie ale takie z umiarem.
Śmiało muszę powiedzieć forumowicze to jednak przyjaciele wiedzą jak zadziałać
koziorozec Martuś czytałam u Ciebie deszczu ponad miarę przykro mi, ale roślinki dadzą radę ale zawsze żal patrzeć, cieplutko przytulam
Ignis05 Krysiu u mnie trochę popadało nie za dużo ale zawsze coś, tylko zrobiło się zimno dziś w nocy były 3 stop.C mało. Na Południu mogłoby już przestać padać.
anabuko1 Aniu ta spora różowa drzewiasta to już ma ok.chyba 8-10 lat, reszta to ok.4 lat .
czekam w bloku startowym cudowna Scarlet O'hara
Śmiało muszę powiedzieć forumowicze to jednak przyjaciele wiedzą jak zadziałać
koziorozec Martuś czytałam u Ciebie deszczu ponad miarę przykro mi, ale roślinki dadzą radę ale zawsze żal patrzeć, cieplutko przytulam
Ignis05 Krysiu u mnie trochę popadało nie za dużo ale zawsze coś, tylko zrobiło się zimno dziś w nocy były 3 stop.C mało. Na Południu mogłoby już przestać padać.
anabuko1 Aniu ta spora różowa drzewiasta to już ma ok.chyba 8-10 lat, reszta to ok.4 lat .
czekam w bloku startowym cudowna Scarlet O'hara
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Zuzia111 Zuziu u mnie Edenka jeszcze się ociąga, ale co tam dopiero rozpoczynamy sezon bedzie m u s i być ok. pozdrawiam
adka321 witaj Skarbie masz racje trzeba powiększyć stan posiadania, zresztą tu na forum każdy z nas rozpoczynał z jedną róża, piwonia itd. bo ogródek nie z gumy nic bardziej błędnego nasze ogródki to jednak wielka guma, powodzenia
inka52 Tereniu brak deszczu nie dobrze za dużo jeszcze gorzej ale my ogrodnicy tak mamy, najważniejsze sezon rozpoczęty czekamy na nasze pieszczotki niech kwitną
Kochani pochwalę swoją różę Fruhlingsduft wystartowała w tym roku jako pierwsza, cudownie pachnie, obficie kwitnie.
Ta piękność kazała na siebie czekać dwa sezony, w ub.roku dopiero dała 1-3 kwiatki a w tym roku istny festiwal.
Chippendale
Rapsody in Blue
Ostrogowiec
Rh
adka321 witaj Skarbie masz racje trzeba powiększyć stan posiadania, zresztą tu na forum każdy z nas rozpoczynał z jedną róża, piwonia itd. bo ogródek nie z gumy nic bardziej błędnego nasze ogródki to jednak wielka guma, powodzenia
inka52 Tereniu brak deszczu nie dobrze za dużo jeszcze gorzej ale my ogrodnicy tak mamy, najważniejsze sezon rozpoczęty czekamy na nasze pieszczotki niech kwitną
Kochani pochwalę swoją różę Fruhlingsduft wystartowała w tym roku jako pierwsza, cudownie pachnie, obficie kwitnie.
Ta piękność kazała na siebie czekać dwa sezony, w ub.roku dopiero dała 1-3 kwiatki a w tym roku istny festiwal.
Chippendale
Rapsody in Blue
Ostrogowiec
Rh
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Anuś ta róża to chyba Fruhligsduft zapomniałaś w podpisie literki F to cudnie pachnąca róża ma ja też Basia.Twój mój Kapitanek cudownie zapaczkowane, ale cięłam go dosyć nisko chcę ,żeby był kompaktowym krzewem ,bo miejsce dla wielkoludów zajęte.Szkoda ,ze też Tradescanta tak ostro nie potraktowałam deszczyku czy słoneczka wedle zyczenia
Róże pięknie już Ci kwitną Aniu, ale piwonie to mnie oczarowały na maksa.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Witaj, Aniu!
Kocham piwonie, a Ty masz takie śliczne!
Różyczki też są bliskie memu sercu, jednak nie mam ich zbyt dużo w przeciwieństwie do Ciebie. Przy czym Twoje już tak pięknie kwitną, a teraz gdy dostaną ogromną porcję słonecznych promieni, to dopiero pokażą, co potrafią!!!
Kocham piwonie, a Ty masz takie śliczne!
Różyczki też są bliskie memu sercu, jednak nie mam ich zbyt dużo w przeciwieństwie do Ciebie. Przy czym Twoje już tak pięknie kwitną, a teraz gdy dostaną ogromną porcję słonecznych promieni, to dopiero pokażą, co potrafią!!!
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No tak , róże w tym roku chyba wszystkim dopisały. Szkoda ,że Ci glicynia padła , co się stało ? może odbije ?