Skromne roślinki deissy
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam , ja w temacioe storczyki , tez niczego nie rozumiem i nie potrafię .
Za to tę różyczkę oglądałam kilkadziesiąt razy i nie mogłam załapać , co to takiego ,a podoba mi się
Nareszcie i na allegro kupiłam zestaw nasion , ale muszę się , Deissi uśmiechnąć do Ciebie po instrukcję obsługi nasionek , bo doczytałam ,że są wymagajace , a chciałabym , aby u mnie też tak wzeszły .
Za to tę różyczkę oglądałam kilkadziesiąt razy i nie mogłam załapać , co to takiego ,a podoba mi się
Nareszcie i na allegro kupiłam zestaw nasion , ale muszę się , Deissi uśmiechnąć do Ciebie po instrukcję obsługi nasionek , bo doczytałam ,że są wymagajace , a chciałabym , aby u mnie też tak wzeszły .
- deissy
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
ktos z wielką chęcią ym powiedziała co i jak jeśli o różyczkę chodzi ale niestety ja swoje nasionka zniszczyłam wyrosło jedno i to jeszcze jakieś dziwne.Ta różyczkę dla mnie hoduje rastharsis i powiem Ci ze jej wyrastają jak burza i jakie śliczne.Zapytaj a na pewno Ci wszystko wytłumaczy.Jest w tym dla mnie mistrzynią bez dwóch zdań.
Będę trzymała kciuki żeby twoje też rosły piękne i zdrowe.
Saro ja też wiem tyle o ile o storczykach ale tak bardzo chciałam je mieć,ze widzisz z przeceny a kupiłam.Na razie nauczyłam się jak mają wyglądać korzonki żeby podlać i że przegotowana woda.A poza tym jestem zielona
Będę trzymała kciuki żeby twoje też rosły piękne i zdrowe.
Saro ja też wiem tyle o ile o storczykach ale tak bardzo chciałam je mieć,ze widzisz z przeceny a kupiłam.Na razie nauczyłam się jak mają wyglądać korzonki żeby podlać i że przegotowana woda.A poza tym jestem zielona
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
- rastharsis
- 200p
- rastharsis
- 200p
- deissy
Witajcie moje kochane przepraszam za moja nieobecność.Ale tak jak rastharsis,mam pełno egzaminów a jeszcze do tego chwyciła mnie paskudna angina ropna zakaźna,koszmar tydzień wyłączona praktycznie z życia.
rastharsis moja różyczka to istne cudo jest śliczna i rośnie jak na drożdżach dosłownie,widziałam u Kasi dziś że jej różyczka też postanowiła się pokazać.Mowie że masz cudny dar do hodowania roślin.Bardzo się ciesze że tak pięknie kiełkują.
Pozdrawiam cieplutko.
rastharsis moja różyczka to istne cudo jest śliczna i rośnie jak na drożdżach dosłownie,widziałam u Kasi dziś że jej różyczka też postanowiła się pokazać.Mowie że masz cudny dar do hodowania roślin.Bardzo się ciesze że tak pięknie kiełkują.
Pozdrawiam cieplutko.
- deissy
Widzę że cichutko tu u mnie .Pokażę parę moich zielonych które zrobiły postępy
Na początek mój drugi storczyk z Obi wypuszcza chyba nowe listki
A tu wielkanocnik też wypuszcza nowe listki
Moja fitonia jakby troszkę urosła
I na razie tylko tyle ,niestety baterie padły trzeba podładować.
Potem chyba że nie dam rady, to juterkiem pokaże mojego storczyka co mu wyrastało "coś" I jeszcze parę moich pięknotek.
Pozdrawiam cieplutko
Na początek mój drugi storczyk z Obi wypuszcza chyba nowe listki
A tu wielkanocnik też wypuszcza nowe listki
Moja fitonia jakby troszkę urosła
I na razie tylko tyle ,niestety baterie padły trzeba podładować.
Potem chyba że nie dam rady, to juterkiem pokaże mojego storczyka co mu wyrastało "coś" I jeszcze parę moich pięknotek.
Pozdrawiam cieplutko