JAKUCH-Jadziu, daję radę, jedynie brak opadów i uciążliwość podlewania - daje mi się we znaki.
Małe sprostowanie, zamieszczona fot. zrobione były w ogrodzie Stasi nick: "Mama Ani".Na fot. jest
oczywiście Ewunia i Stasia , oraz ja ze Stasią.
anabuko1-Aniu, dzisiaj też zaprezentuję widoczki i to z dzisiejszej rodzinnej wyprawy,gdzie towarzyszyliśmy zięciowi, który brał udział w 817 osobowym biegu weteranów górskich na 10 km na szczyt "Wielkiej Sowy", oczywiście w Górach Sowich.
![gwizdanie ;:224](./images/smiles/whistling.gif)
Mimo,wczorajszego krótkiego deszczu, dzisiaj nie miałam co fotogr. hortensje były leżące.
daysy ,miło, że zawitałaś i poświeciłaś czas na przeglądnięcie wątku.
W Ogrodach działkowych, obecnie trwa krajowa kampania przeciwdziałania "nieproszonym gościom" na działkach.Zaczyna się instalować różnego rodzaju monitoring-myślę, że to ,jeżeli
nie rozwiąże całkowicie, to przynajmniej powstrzyma amatorów cudzej własności.
pelagia72-Agnieszko, byłam u Stasi w domu pierwszy raz, a znamy się od wielu lat.Stasia słynąca z dobrej kuchni, przygotowała z Mundkiem m.in. pysznego szczupaka/osobiście złowionego przez M./
Były też miłe wspomnienia dawnych spotkań, które Ciebie też dotyczyły
Narine, witaj.Dobrze mnie kojarzyłaś.Kocham nie tylko dalie, ale również liliowce, irysy, chryzantemy i wiele innych.
Tak, to jest Bonica , szkoda,że nie powtarza kwitnienia, albo, że nie jest Bonicą 82, która
kwitnie pięknie do zimy.Obserwuję ją u sąsiadki.
Kilka migawek z dzisiejszego rodzinnego wypadu w Góry Sowie,gdzie odbywał się X ogólnopolski bieg
na 10 km weteranów górskich na szczyt Wielkiej Sowy.W biegu udział wzięło 817 osób, w tym mój zięć.
![Obrazek](https://images89.fotosik.pl/231/902b6401ff0b6851med.jpg)
Roślina,to gatunek pod ochroną dziewięćsił bezłodygowy należący do rodziny astrowatych.
Na ostatnim zdjęciu - moja drużyna.