Mój mały zakątek kwiatów cz.2
- inka52
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój mały zakątek kwiatów cz.2
Witajcie
dziś może parę zdjęć z ogrodu , nie wszystkie jeszcze powtarzają , ale "żelazne damy pokażę"
Lodziu - tak kwitła Madame Anisette , ale jej nie zrobiłam zdjęcia , a teraz jeszcze nie powtarzała , pamiętam
adka321 - miło Cię gościć , cieszę się ,że moje róże podobają się
evii91 - dziękuję
anabuko 1 - Aniu wiesz ,że róże zawsze są piękne i tego im nikt nie odbierze .
Jakuch -Jadziu poznajesz
dziś może parę zdjęć z ogrodu , nie wszystkie jeszcze powtarzają , ale "żelazne damy pokażę"
Lodziu - tak kwitła Madame Anisette , ale jej nie zrobiłam zdjęcia , a teraz jeszcze nie powtarzała , pamiętam
adka321 - miło Cię gościć , cieszę się ,że moje róże podobają się
evii91 - dziękuję
anabuko 1 - Aniu wiesz ,że róże zawsze są piękne i tego im nikt nie odbierze .
Jakuch -Jadziu poznajesz
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tereniu ty masz bardzo wyjątkowo piekbe6 róże.
A i ta dalijka jest śliczna.
Bardzo lubię dalie
A i ta dalijka jest śliczna.
Bardzo lubię dalie
- inka52
Aniu - dalię dostałam od Naszej Jadzi
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Tereniu prześliczne róże, widać że dbałaś o nie i nie zaznały suszy ani panujących chorób w tym sezonie.
Czy to obecne kwitnienie czy pierwsze?
Czy to obecne kwitnienie czy pierwsze?
- inka52
Marysiu to są dzisiejsze zdjęcia z ogrodu , obcinałam przekwitłe róże , te akurat nie były podlewane na tej części różanki , podlewam wiosenne nasadzenia pozdrawiam
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Róże to najpiękniejsze kwiaty, chociaż wymagają przycinania i opieki ale uważam są mniej wymagające jak byliny.
Drugie zdjęcie od dołu ,jak ma na imię różyczka w pastelowym kolorze?
Drugie zdjęcie od dołu ,jak ma na imię różyczka w pastelowym kolorze?
https://www.fotosik.pl/zdjecie/0a2a123636c99fdf ta jest cudowna! Ile m2 ma twój ogród?
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Teresko róże przepiękne Kwitły bardzo ładnie moje niestety nie chciały tak obficie powtórzyć
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Inkuś co to za ślicznota?
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Tereniu czyż ona nie jest piękna w realu moja chyba w tym roku nie zakwitnie.Wyrosła a dzisiejsza burza zwaliła ja do parteru i większość pędów złamana, bo w części podżarta przez ślimory .Podwiązałam ile mogłam ,a jaki będzie tego efekt nie wiem .Cudne masz kwitnienia widzę ,że też masz Aphrodite i Novalisa????
- inka52
Witam - róże pomału powtarzają kwitnienie , nie wszystkie , bo jedne już poi inne zaczynają, a pogoda się nic nie zmienia jak praży to znów leje . i tak jak i u Was
jonatanka - Joasiu róże wymagają dużo pracy , by ładnie kwitły , jak i wszystkie rośliny ogrodowe
Ewii - mój ogród jest nieduży , by najmniej nie taki o jakim marzę , róża która ci się podoba to Nostalgia :
maniolek - u mnie ulewa w czerwcu połamała dużo krzewów róż , które cięłam prawie do zera , część odbiła , ale nie kwitnie część powtarza , ale szkoda mi pierwszego kwitnienia , ale i tak bywa , nie martw się w następnym roku zakwitną u Ciebie pełną gamą kolorów , gdyż im starsze tym lepsze kwitnienie ,
clem3- róża o którą pytasz to Blue Girl, tak ma piękny kolor taki trudno do określenia ,
Jakuch - Jadziu dalie u mnie zaczęły dopiero kwitnąć , ale taka wyrywna to tylko była Twoja , Novalisy mam dwa krzaki , ale rosną i kwitną bardzo obficie , są w pełnym słońcu , raczej deszcz je brzydko maluje,
jonatanka - Joasiu róże wymagają dużo pracy , by ładnie kwitły , jak i wszystkie rośliny ogrodowe
Ewii - mój ogród jest nieduży , by najmniej nie taki o jakim marzę , róża która ci się podoba to Nostalgia :
maniolek - u mnie ulewa w czerwcu połamała dużo krzewów róż , które cięłam prawie do zera , część odbiła , ale nie kwitnie część powtarza , ale szkoda mi pierwszego kwitnienia , ale i tak bywa , nie martw się w następnym roku zakwitną u Ciebie pełną gamą kolorów , gdyż im starsze tym lepsze kwitnienie ,
clem3- róża o którą pytasz to Blue Girl, tak ma piękny kolor taki trudno do określenia ,
Jakuch - Jadziu dalie u mnie zaczęły dopiero kwitnąć , ale taka wyrywna to tylko była Twoja , Novalisy mam dwa krzaki , ale rosną i kwitną bardzo obficie , są w pełnym słońcu , raczej deszcz je brzydko maluje,
U mnie pieknie rosną Yuki ogorodowe , praktycznie mam co roku ponad 10 kwatów na nich. Jak zakwitną na wiosnę postaram się wrzucić zdjęcia.
Regulamin
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
No cóż tu pisać...przepiękne róże.z przyjemnością je się ogląda