Rajsko, wiejsko, sielsko... II
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Rajsko, wiejsko, sielsko... II
Ha ha! Ewciu do mnie też kto przyjeżdża z dziećmi to głownie do kurek! bo psy i kotki są wszędzie a innego żyjątka już nie. Ja też chciałabym mieć baranki, ale one podobnież wolą roślinki ozdobne od nieużytku.
Zdrówka życzę i szybkiej wiosny
Zdrówka życzę i szybkiej wiosny
Zazdroszczę ogrodu i prawdziwie wiejskich widoków Wnuczek już jest zapewne łamaczem serc niewieścich
Mgły są przygnębiające. W Bydzi były takie gęste przez tydzień cały, co to "krowy na łące duszą"
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Znowu nam się gdzieś zapodziałaś, Ewuniu kochana. Ufam, że nic złego się nie dzieje, a przeciwnie: wszystko jest na dobrej drodze, czego z całego serca Ci życzę.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też pukam bo przyszłam odrobić zaległości.
Dobrych wiadomości nigdy dosyć więc czekam na nie
Ogród we mgle Ewko też jest piękny bo potem przychodzi słonko.
Dobrych wiadomości nigdy dosyć więc czekam na nie
Ogród we mgle Ewko też jest piękny bo potem przychodzi słonko.
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewo krowa pasąca się to w moich okolicach widok nieznajomy, ostatnia krowa sprzedana tej wiosny. Baranki s au sołtysa, ale tam nie mam po drodze.
Jaką ty masz dużą kępę gaury, cos ta roślinka nie za bardzo chce ze mną zamieszkać.
Leoś bardzo urósł, dzielny chłopczyk z barankami zaprzyjaźniony.
Jaką ty masz dużą kępę gaury, cos ta roślinka nie za bardzo chce ze mną zamieszkać.
Leoś bardzo urósł, dzielny chłopczyk z barankami zaprzyjaźniony.
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Kochane koleżanki spieszę z (przynajmniej dla mnie) dobrymi wiadomościami Zakończyłam batalie i zakwalifikowali mnie do leczenia preparatem biologicznym ... Jestem po pierwszej iniekcji. Udało mi się załapać na lek Golimumab którym byłam leczona przed 10-ciu laty (wtedy to był program roczny badawczy finansowany przez zagraniczna firmę) teraz lek mam też na rok w ramach programu z NFZ... liczę, że będzie równie skuteczny jak przed 10 laty...
Mam nadzieje, że i ogród mój z tego też się ucieszy bo dosadziłam kilka różyczek... nie znam nazw - kupowałam na All..ro od Pana od którego mam już kilka krzaczków (też bez nazwy) i pięknie rosną... a że za niewielkie pieniążki to zaszalałam
Może ktoś z was umiałby nazwać którąś
W moim ogródeczku już jesień... i tylko chryzantemy jeszcze trwają na posterunku...
No i oczywiście mój wnusio, który nie może się doczekać kiedy przyjedzie do babci, kopać i grabić liście, albo odsuwać śnieg...
Mam nadzieje, że i ogród mój z tego też się ucieszy bo dosadziłam kilka różyczek... nie znam nazw - kupowałam na All..ro od Pana od którego mam już kilka krzaczków (też bez nazwy) i pięknie rosną... a że za niewielkie pieniążki to zaszalałam
Może ktoś z was umiałby nazwać którąś
W moim ogródeczku już jesień... i tylko chryzantemy jeszcze trwają na posterunku...
No i oczywiście mój wnusio, który nie może się doczekać kiedy przyjedzie do babci, kopać i grabić liście, albo odsuwać śnieg...
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Ewuniu, najważniejsze jest to, że będziesz się leczyła sprawdzoną wcześniej metodą. Skoro przed laty dała pozytywne efekty, to z pewnością i teraz takie będą, czego z całego serca Ci życzę.
Śliczne różyczki zakupiłaś , a że nie znasz ich nazw odmianowych... ja prawie wszystkich swoich nie znam, a i tak bardzo je lubię.
Wnusio rośnie i mężnieje , a skoro tak bardzo pragnie Babuni pomagać, to tym bardziej słodkie z niego chłopię.
Buziaki.
Śliczne różyczki zakupiłaś , a że nie znasz ich nazw odmianowych... ja prawie wszystkich swoich nie znam, a i tak bardzo je lubię.
Wnusio rośnie i mężnieje , a skoro tak bardzo pragnie Babuni pomagać, to tym bardziej słodkie z niego chłopię.
Buziaki.
Pozdrawiam. Lucyna
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Ewuniu nadrobiłam zaległości i nacieszyłam oczy kolorami. Marcinki piękne, a mgliste zdjęcia wspaniałe.
Leoś słodki, pewnie gdyby tę krowę u Ciebie zobaczył, byłby też zachwycony.
Niech kuracja będzie skuteczna, wiosna nacieszysz się ogrodem.
Leoś słodki, pewnie gdyby tę krowę u Ciebie zobaczył, byłby też zachwycony.
Niech kuracja będzie skuteczna, wiosna nacieszysz się ogrodem.
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Ewuniu to bardzo dobre wieści co prawda leczenia biologicznego nigdy nie dostałam, ale wiem co to użeranie się z NFZ-em Obyś szybko poczuła się lepiej
Z nazwami róż nie pomogę, ale są śliczne, mam nadzieję że będą kwitły równie pięknie jak na tych zdjęciach
Z nazwami róż nie pomogę, ale są śliczne, mam nadzieję że będą kwitły równie pięknie jak na tych zdjęciach
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Ewuniu prześliczny chłpoczyk Twój wnusiu , ja właśnie doczekałam swojego drugiego wnusia, a wspólnego z M 7 wnuka, jestem przeszczęśliwa , ale zaciekawiło mnie też to leczenie biologiczne, mój M choruje na RZS ale na razie to bierze leki różne nawet no wyleciało mi teraz z głowy, ale one rozwalają mięśnie, możesz napisać coś więcej o tym leczeniu proszę
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewciu na pewno róże pomogą Ci nazwać specjalistki, bo mamy tu znawczynie
Ważne żeby różyczki ładnie rosły i były zdrowe.
Życzę dobrych wyników leczenia, bo skoro roślin przybywa to i pracy w ogrodzie.
Leoś dorośleje i niedługo kawaler będzie przyjeżdżał babci pomagać w ogrodzie .
Ważne żeby różyczki ładnie rosły i były zdrowe.
Życzę dobrych wyników leczenia, bo skoro roślin przybywa to i pracy w ogrodzie.
Leoś dorośleje i niedługo kawaler będzie przyjeżdżał babci pomagać w ogrodzie .
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Dobry wieczór wszystkim
Bardzo dziękuję za wasze kciuki ... też liczę na skuteczność kuracji... to dopiero tydzień... póki co organizm przyzwyczaja się do leku i trochę się buntuje, ból głowy i wysokie ciśnienie to objawy tego buntu, ale tak było też poprzednio za tydzień mam zmniejszyć dawkę jednego z leków...
Pogoda niezła, ciepło i z deszczem na przemian .. Ogródek posprzątany i czeka na przymrozki, róże oskubane z liści. nowo zakupione powsadzane... zima może przyjść
Newton (Niut) nadzoruje prace i jak tylko ma okazje zajmuje miejsce przy furtce
Pozdrowienia i uściski dla wszystkich
Bardzo dziękuję za wasze kciuki ... też liczę na skuteczność kuracji... to dopiero tydzień... póki co organizm przyzwyczaja się do leku i trochę się buntuje, ból głowy i wysokie ciśnienie to objawy tego buntu, ale tak było też poprzednio za tydzień mam zmniejszyć dawkę jednego z leków...
Pogoda niezła, ciepło i z deszczem na przemian .. Ogródek posprzątany i czeka na przymrozki, róże oskubane z liści. nowo zakupione powsadzane... zima może przyjść
Newton (Niut) nadzoruje prace i jak tylko ma okazje zajmuje miejsce przy furtce
Pozdrowienia i uściski dla wszystkich
Rajsko,wiejsko,sielsko...II