Kochani
Śnieg był do wczoraj rana, później deszcz, a dziś tak jak u
Wandzi +7, zima się skończyła
![Sad :(](./images/smiles/icon_sad.gif)
a szkoda bo tak było ładnie bielutko i mogłoby tak pobyć, ale klimat się zmienia i nawet w moim terenie zima jest ostatnimi latami marna. Wiatry za to okrutne dziś wieją i pokażę wam jakie niebo popołudniu pokazało kolory.
Wandziu to u Ciebie wiosennie,oj nie dobrze niechże będzie za koleją, zima niech zawita, śniegiem przyozdobi ogród, bo najbardziej chodzi o nawodnienie żeby rośliny miały dobry start na wiosnę, pozdrawiam
Małgosiu Ten Dąb jest piękny i sama mam ochotę na jeszcze jednego tylko cena dość wysoka, przynajmniej w szkółkach w mojej okolicy, bo w wysyłkowych nie sprawdzałam. Moje grudniki już kończą kwitnienie, za to storczusie widzę, że sporo pędzików puszczają
![taniec :tan](./images/smiles/taniec.gif)
pozdrawiam
Witaj
Ewelinko nowy Gościu
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
uwielbiam bylinki, więc ciągle je gromadzę, Róże kocham i nie wyobrażam sobie bez nich ogrodu dlatego też ciągle powiększam ich kolekcję, na jesieni wsadziłam trzy nowości i jestem ich bardzo ciekawa a jeszcze mam chrapkę na kolejne. Ogrodzenie co rok dorabia się kawałek, po prostu nie wiem kiedy będzie koniec
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
tak mój M nie ma czasu... Bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin, przesyłam pozdrowienia
Iwonko mi też bardzo podoba się moja okolica, gdy 13 lat temu wyprowadzałam się z Krakowa, to właśnie dlatego że mam tu ciszę i te piękne widoki, poza tym mam tu ogród który uwielbiam, mam nadzieję że jak będziesz się kiedyś wybierać w te strony to się spotkamy u mnie. Mikołaj zaskoczył
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Pozdrawiam serdecznie
Blueberry śnieg znikł wczoraj rano, dość się trzymał tylko nie był już taki jak pierwszego dnia,opadł. Grudniki dość obficie kwitły, mam ochotę jeszcze na białego, pozdrawiam serdecznie
Jadziu i właśnie mi też najbardziej o to nawodnienie chodzi, lato było suche, jesień też skąpiła deszczu, przydałoby się aby napadało sporo śniegu, a on napoił nam ogrody, czego sobie i Tobie życzę
A teraz dzisiejsze popołudniowe niebo
![Obrazek](https://images91.fotosik.pl/290/ecce75a364f2ad87.jpg)