Moje ogródki - Gucia 2009
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Imienniczko, fajnie, że już jesteś Wygląd fuksji to przecież Twoja zasługa zrobiłaś piękne, zdrowe sadzonki i teraz są efekty Trochę się o nie boję, bo przez ten pioruński mróz, uruchomiły się samoczynnie grzejniki, mimo skręcenia Danfossa na wyłączony i temperatura się już podniosła, muszę wynieść je na dół, tam jest chłodniej.
Beatko, temperatura +15 stopni, to jednak za dużo. Optymalne dla nich warunki spoczynku to 7- 12 stopni.
Beatko, temperatura +15 stopni, to jednak za dużo. Optymalne dla nich warunki spoczynku to 7- 12 stopni.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 200p
- Od: 23 gru 2008, o 21:09
- Kontakt:
Guciu,
Jak wszyscy jestem pełen uznania dla tego co robisz. Podobają mi się Twoje pomysły na ogród. Ja też np. znoszę korzenie, kamienie itp. Zainspirowałaś mnie do tego żeby z ogrodem wychodzić poza swój ogrodzony teren. Podzielić się nim z innymi. Wiosną spróbuję obsadzić taką "wspólną" ziemię obok bloku w którym mieszkam i obok mojej działki. Życzę Ci dużo wytrwałości w poszerzaniu Twego PO.
Jak wszyscy jestem pełen uznania dla tego co robisz. Podobają mi się Twoje pomysły na ogród. Ja też np. znoszę korzenie, kamienie itp. Zainspirowałaś mnie do tego żeby z ogrodem wychodzić poza swój ogrodzony teren. Podzielić się nim z innymi. Wiosną spróbuję obsadzić taką "wspólną" ziemię obok bloku w którym mieszkam i obok mojej działki. Życzę Ci dużo wytrwałości w poszerzaniu Twego PO.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Bożenko, Asiu, Ewuniu, Lucy, Larix ,
Zima, zimą, a ja wolę wiosnę i takie kolory
Niestety takie zdjęcia w tym roku, u mnie w ogródku na dachu garażu już się nie powtórzą. Po jesiennym przemeblowaniu, czyli wysadzeniu dużych iglaków, większość cebulek przepadła bez wieści
Alutka, nienawidzę zimy i nic na to nie poradzę... nawet taki widok z okna w kuchni, mnie do niej nie przekona
Zima, zimą, a ja wolę wiosnę i takie kolory
Niestety takie zdjęcia w tym roku, u mnie w ogródku na dachu garażu już się nie powtórzą. Po jesiennym przemeblowaniu, czyli wysadzeniu dużych iglaków, większość cebulek przepadła bez wieści
Alutka, nienawidzę zimy i nic na to nie poradzę... nawet taki widok z okna w kuchni, mnie do niej nie przekona
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki