Gdzieś daleko na pół.wschód cz.II
-
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 5 gru 2011, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Gdzieś daleko na pół.wschód cz.II
upały ustąpiły lżej oddychać ale za to wręcz zimno się zrobiło bo okropnie wieje a opadów nadal brakuje. Wiele roślinek pogubiło już swoje kwiatki ale na szczęście inne rozkwitają. U mnie teraz Malwy są w pełni rozkwitu i zaczyna się czas rozkwitu Lili i Liliowców;
Różyczki
inne
Różyczki
inne
- Bazyla
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lut 2017, o 20:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jejciu, Bożenko ależ u Ciebie były/są piękne kwitnienia. NIe ważne, że róże masz NN, ważne, żeby cieszyły Twoje oko.
Bardzo mi się podoba u Ciebie to połączenie ogrodu z pozostałą częścią podwórza.
No i oczywiście aż oczy mi wyszły z orbit na widok powojników
Ale oczywiście i pozostałe kwiatuchy piękne, te lilie, liliowce, maczki, malwy, rudbekie i cała reszta bardzo fajnie się komponują.
Życzę dobrej, dopasowanej do potrzeb, pogody i pozdrawiam
Bardzo mi się podoba u Ciebie to połączenie ogrodu z pozostałą częścią podwórza.
No i oczywiście aż oczy mi wyszły z orbit na widok powojników
Ale oczywiście i pozostałe kwiatuchy piękne, te lilie, liliowce, maczki, malwy, rudbekie i cała reszta bardzo fajnie się komponują.
Życzę dobrej, dopasowanej do potrzeb, pogody i pozdrawiam
-
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 5 gru 2011, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam po bardzo,bardzo długiej przerwie Widzę,że ostatni mój wpis jest z początku lipca 2019r. Muszę przyznać, że te trochę wolnego czasu jaki mi zostaje po codziennych zajęciach na działce zabrał facebok który założył mi syn abym odnalazła swoich znajomych i nie czuła się samotna /mieszkam sama/. A poza tym lata przybywają i już coraz trudniej mi ogarnąć obowiązki działkowe.Latem porządkowanie rabatek, okres zimowy palenie w piecu, porąbanie drzewa, przyniesienie do domu i inne obowiązki domowe np. częste pilnowanie wnuczków..
Więc teraz jednak postaram się uzupełnić mój portal- zaczynam od połowy lipca;
na razie tylko tyle zdjęć ponieważ zmieniłam laptop i bardzo długo mi idzie te wstawianie bo trochę inna metoda. Ale cdn.
Więc teraz jednak postaram się uzupełnić mój portal- zaczynam od połowy lipca;
na razie tylko tyle zdjęć ponieważ zmieniłam laptop i bardzo długo mi idzie te wstawianie bo trochę inna metoda. Ale cdn.
Witaj,
jaki fajny pomysł na ławeczkę, bardzo mi się podoba.
Roślinki piękne, cieszą oko i aż prawdziwej wiosny się chce.
Masz sporo róż o ciekawych kolorach-super
Pozdrawiam, Bogusia
jaki fajny pomysł na ławeczkę, bardzo mi się podoba.
Roślinki piękne, cieszą oko i aż prawdziwej wiosny się chce.
Masz sporo róż o ciekawych kolorach-super
Pozdrawiam, Bogusia
- Blueberry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam na początku nowego sezonu z przyjemnością dopisuję się do wątku - ile u Ciebie dobra roślinnego
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia