Niespodziewanie takie takie cudne mammillarki

Nie niespodziewanie, że u Ciebie, tylko niespodziewanie, że w ogóle.
- ile lat oczekiwania minie, żeby doczekać się i móc oglądać taką roślinkę z taką ilością kwiatów. Piękna roślina, wygląda fantastycznie.Marek L pisze:Mammillaria haageana SB 680, Tehuacan, Puebla, Mexico
Heniu zapraszam - jak już śniegi zginą, drogi z zasp uprzątną i wyniosę roślinki to oczekuje przyjazduhen_s pisze:Zdecydowanie w tym roku muszę to znów na własne oczy zobaczyć... Bo wiele się zmieniło.![]()
Mammillarki są zawsze cudne .... i co się dziwisz ???barbra13 pisze:"Niespodziewanie takie takie cudne mammillarki.
tak bywa fotki zabrali i już a ja jestem zbyt leniwy aby je odtwarzać,agula65 pisze: Obejrzałam co się dało,bo gdzieniegdzie zdjęć zabrakło ......Będę częstym gościem.
jestem już za stary , to same wspominki a jeszcze troszkę to nawet nie będę pamiętał aby kolekcje wiosną wynieść a na zimę pozbieraćaga_zgaga pisze:To są aktualne zdjęcia?czy wspominki?
M.haageana rośnie szybko i zaczyna kwitnąć gdzieś w 3 roku , ta roślinka ma z 6-7 latAkwelan_2009 pisze: ile lat oczekiwania minie, żeby doczekać się i móc oglądać taką roślinkę z taką ilością kwiatów
Może nie tak zaraz z wiosny ale dalej - kto wie? Może i uda się pojechać. Tak jak patrzę to rzeczywiście wielu z Twoich roślin nie widziałem - ot, choćby ślicznej kolekcji echinocereusów które to od zawsze są moimi faworytami. Był czas kiedy to sam na nie stawiałem i wiele u siebie hodowałem.Marek L napisał(a):
Heniu zapraszam - jak już śniegi zginą, drogi z zasp uprzątną i wyniosę roślinki to oczekuje przyjazdu
piszesz -maszaga_zgaga pisze:Chętnie obejrzałabym więcej Twoich Marku echinocereusów.