Róże z kartoników z Biedronki,Auchan,Castoramy itp. cz.3
Re: Róże z kartoników z Biedronki,Auchan,Castoramy itp. cz.3
Ja nie dbam o linię jakoś szczególnie, nie mam silnej woli. Kompletnie.
Niestety nie posiadam również elastycznego ogrodu, a ilość doniczek jest już ogromna... No nie dam rady z kolejną....
Dziękuję za zdjęcie, teraz widzę, że trzeba było pójść i popatrzeć. I kupić, bo przecież nie oparłabym się
Nic to, albo jeszcze będą jak się wybiorę następnym razem, albo 'do zobaczenia za rok' ;)
Niestety nie posiadam również elastycznego ogrodu, a ilość doniczek jest już ogromna... No nie dam rady z kolejną....
Dziękuję za zdjęcie, teraz widzę, że trzeba było pójść i popatrzeć. I kupić, bo przecież nie oparłabym się
Nic to, albo jeszcze będą jak się wybiorę następnym razem, albo 'do zobaczenia za rok' ;)
Podpowiedzcie proszę w jakich marketach są teraz róże ?
A juz doczytałam, w Cerrefur. To lecę, ale dopiero w poniedziałek.
A juz doczytałam, w Cerrefur. To lecę, ale dopiero w poniedziałek.
- ewita44
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 maja 2018, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu 151 ja pisałam o markecie Au..chan
- mandorla
- 200p
- Od: 12 paź 2018, o 21:53
A ja o Carrefour . Sa i tu, i tu, pewnie lada chwila pojawią się i w innych sieciach.
Pozdrawiam słonecznie, Ika
-
- 50p
- Od: 6 gru 2015, o 16:18
Dlob dziękuję.
Danka11 mój Novalis w słońcu do 13 jest obrzydliwie trupi.
Nie dość, że dość, że kolor trupi to jeszcze zascha w słońcu i wygląda jak mumia.brydziasia pisze:Dlob dziękuję.
Znośnie wygląda jedynie na tle jasnoczerwonych róż - jak wampir po obfitych łowach.
A to ja się za chwilę wyleczę z niebieskich trupków - dziękuję! Tego mi bylo trzeba.Danka11 pisze:Nie dość, że dość, że kolor trupi to jeszcze zascha w słońcu i wygląda jak mumia.brydziasia pisze:Dlob dziękuję.
Znośnie wygląda jedynie na tle jasnoczerwonych róż - jak wampir po obfitych łowach.
Mój mąż uważa, że róża ma być czerwona, krwisto-czerwona najlepiej. I takie mam 2: Jakaś rabatowa i Lincoln. Obie kartonikowe.
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Wspaniała sadzonka. Jeszcze takiej "kartonikowej" nie widziałam
Też bym kupiła, nawet jakbym nie planowała takiego zakupu Koniecznie ją pokaż jak zakwitnie i w ogóle jak bedzie rosła.
pozdrawiam!
Też bym kupiła, nawet jakbym nie planowała takiego zakupu Koniecznie ją pokaż jak zakwitnie i w ogóle jak bedzie rosła.
pozdrawiam!
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- Dlob
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 21 mar 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Obiecuję że pokażę jak tylko pojawią się pierwsze kwiaty.
Pozdrawiam Daniel.
- iwwa
CzekamyDlob pisze:Obiecuję że pokażę jak tylko pojawią się pierwsze kwiaty.
- ewita44
- Od: 11 maja 2018, o 19:38
Naprawdę imponująca sadzonka . I jak tu się oprzeć.... Ciekawe co w tym roku wyrośnie.Dlob pisze:Dzisiaj skromnie tylko jedna francuska wpadła do koszyka, pod kartonikiem napisane Komtesa. Pamiętam że dwa lata temu z takiej samej wyrosła Papageno. Porządna sadzonka już w donicy na balkonie czeka na przeprowadzkę do ogrodu. Oczywiście miałem już nie kupować "kartoników" ,ale jakoś dziwnym trafem coś mi się to nie udaje .
Ja na ładną Komtesę w poprzednich latach nie trafiłam, dlatego w tym roku jeszcze nie wzięłam. Dobrze, że jestem poza Wrocławiem, może uda mi się uniknąć różanego szaleństwa
- iwwa
Ewo u mnie tez były w woreczkach. Regały na których były rozłozone miały opisy...
Te w zielonych woreczkach powinny być takie jak na zdjęciu, te w białych opis widniał "mix róż" czyli na kogo wypadnie na tego bęc. Ja do tych kartonikowych kupiłam jeszcze 2 w woreczku zielonym, pnacą różową i parkową białą
Też jestem ciekawa co z tego wyrośnie. I Waszych również ! koniecznie jak zakwitną pokażcie swoje róże
Te w zielonych woreczkach powinny być takie jak na zdjęciu, te w białych opis widniał "mix róż" czyli na kogo wypadnie na tego bęc. Ja do tych kartonikowych kupiłam jeszcze 2 w woreczku zielonym, pnacą różową i parkową białą
Też jestem ciekawa co z tego wyrośnie. I Waszych również ! koniecznie jak zakwitną pokażcie swoje róże