Ogród w budowie cz1.
- magduska81
- 500p
- Od: 11 wrz 2012, o 22:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogród w budowie cz1.
Dawno mnie tutaj nie było,sporo się zmieniło w moim ogrodzie,mój już nie jest mój...Od 2019 r zaczął się nowy etap w nowym miejscu,zabawa od początku...fotka z jesieni...Ogród w budowie...Pozdrawiam ms
Przez moj ogród przewineło się wiele osób... po każdym została jakaś pamiątka. Najdroższe są te, które pozostały w sercu.
Sprzedam/wymienię:Byliny Krzewy Kwiaty rustykalne
Moje małe co nieco
Moje małe co nieco
Re: Ogród w budowie cz1.
Witaj, chętnie będę śledzia twój wątek, sama dopiero od poprzedniego lata tworzę nowy ogród. Jestem ciekawa, jak się to u ciebie rozwinie. Poprzedniego ogrodu nie widziałam, ale z ciekawości poszukam. Pozdrawiam i życzę powodzenia
- magduska81
- 500p
Dziękuję, dużo pracy w tym sezonie..tym bardziej, że na jesień były kwiatki wsadzane na rabtki tylko aby przetrwały zimę, 8 palet z roślinami wysadzone...piwonie, roże ,floksy, irysy, liliowce no tych z około 70 szt.tyle wsadzone.W tej chwili koncepcja ogrodu do wyklarowania...bliżej mi do ogrodu w stylu wiejskim , angielskim...unikam iglaków a szczególnie tuj...i żwirku,kamieni...W tą wiosnę susza straszna...trawa jeszcze nie wyrosła..za to chwasty tak...Tak się zaczynała zabawa...
Przez moj ogród przewineło się wiele osób... po każdym została jakaś pamiątka. Najdroższe są te, które pozostały w sercu.
Moje małe co nieco
Moje małe co nieco
- gosia_lublin
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 12 mar 2018, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam, też zaczynam tworzyć coś z niczego więc chętnie podpatrzę co u ciebie Życzę sił i wytrwałości -podobno najtrudniej jest zacząć a ty widzę że już pierwszy krok masz za sobą
Gosia
- nowapasja
- 1000p
- Od: 28 sty 2011, o 10:25
Wpisuje się
Też zaczynam tworzyć ogród więc chętnie będę czerpać inspiracje
Też zaczynam tworzyć ogród więc chętnie będę czerpać inspiracje
- magduska81
- 500p
Dzisiaj wreszcie wolna chwila, można popracować...Dziś posadzone 4 jałowce...3 powojniki i 10 hortek eksperymetnalnych ;) ale niestety nipokoi mmnie rabatka z funkiami ...cisza coś na niej za długo...może dlatego że susza,że glina...na razie tylko perz ładnie rośnie...A z kuriera ogrodowego wieści takie że do nowych budek przymierza się sikora..ale powiesiliśmy dwie budki na jednym platanie i nie wiem czy to dobre rozwiązanie..póki co bidula nie mogła się zedycdować do której się wprowadzić.Zobaczymy co wybierze,w bukszpanowym gniazdu 4 jajeczka, Gogo zachwycona, monitoring codzienny przeprowadza i liczy ile ich może być ;)Susza straszna i na razie warzywnik stoi...ps wodę w tunelu wreszcie mam yupi!!!
Moje małe co nieco
Moje małe co nieco
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2007, o 13:21
Witaj
Madziu życzę dużo siły i pomysłów w budowaniu nowego ogrodu
Madziu życzę dużo siły i pomysłów w budowaniu nowego ogrodu