Tulipan998 pisze:Witajcie kochani !Nie miałem zupełnie dziś czasu na pisanie... , strasznie długo zajęło mi robienie kopy zadań i szukanie ich w necie.... . Zadecydowałem ostatecznie i pójde na kierunek gastronomiczny
, coraz bardziej mi się podoba
:P , ale nie tak jak ogrodnictwo
![]()
. Pisałem , że ciężko z chemią.... i zagrożenie... , już wszystko wporządku nie musze się martwić
![]()
, matematyka tez mi się poprawiała
![]()
![]()
. Obiecuje jutro więcej posiedzieć na forum.....
No to szczere gratulacjeTulipan998 pisze:Witajcie ! Może zacytuje to co naspisałem w moim ogródkowym...Tulipan998 pisze:Witajcie kochani !Nie miałem zupełnie dziś czasu na pisanie... , strasznie długo zajęło mi robienie kopy zadań i szukanie ich w necie.... . Zadecydowałem ostatecznie i pójde na kierunek gastronomiczny
, coraz bardziej mi się podoba
:P , ale nie tak jak ogrodnictwo
![]()
. Pisałem , że ciężko z chemią.... i zagrożenie... , już wszystko wporządku nie musze się martwić
![]()
, matematyka tez mi się poprawiała
![]()
![]()
. Obiecuje jutro więcej posiedzieć na forum.....
Pozdrawiam !
Ja chyba z wrażenia głowe straciłem... , zapomniałem , że przede mna próbne egzaminy.....Tulipan998 pisze: Obiecuje jutro więcej posiedzieć na forum.....![]()
ja też dzisiaj pisałam. jutro też mam z matmy, a w piątek z niemieckiego. ale na żaden z nich się nie uczyłamJa chyba z wrażenia głowe straciłem... , zapomniałem , że przede mna próbne egzaminy..... dzisiaj zaliczyłem :
√ Humanistyczny
Zostały jeszcze :
jutro: Matematyczno - przyrodzniczy...
po jutrze : angielski... akurat mój rocznik zaczyna pisac z ang. , nie mogli rok poczekać...